Korostustuotteet · Luomivärit · MAC · MAC Limited Edition

Vahinko-MAC

Ei tässä pitänyt näin käydä. Menin viikko sitten MACin pisteelle ostamaan tarpeeseen vaaleaa mattaluomiväriä, ja mukaan saattoi vahingossa tarttua muutakin.

Tajusin hetki sitten naamakuviani katsellessa, että hitsi mä käytän ihan liian helmiäisiä luomivärejä kulmaluulla. Ei hyvä. Pläräsin sitten luomivärivalikoimani läpitte, ja sieltä ei löytynyt yhtään sopivaa mattaista. No nyt löytyy, ja Blanc Type on ihan täydellinen neutraali vaalea. Koostumus on Matte2, ja mulla ei ole sitten niin minkään näköistä tietoa siitä, miten se eroaa Matte-koostumuksesta.

Vasemmalla Whisper of Gilt, oikealla Magnetic Appeal

Vahinko-ostokseni on kuvassa oikealla, eli Magnetic Nude -kokoelman Extra Dimension Skinfinish. Kyseessä on siis normaaleja MACin Mineralize Skinfinish -highlighterereita kermaisempi, jopa lähes voidemainen korostustuote, jolla voi muotoilla ja korostaa kasvoja. Omistin ennestään samankoostumuksisen Whisper of Giltin, josta olen tykännyt kovasti. Nyt ostamani sävy on nimeltään Magnetic Appeal.

Olin Magnetic Nude -kokoelman ilmestymisen yhteydessä käynyt tsekkaamassa tuotteet MACin nettisivuilta. Mietin silloin, että korostustuotetta en ainakaan tarvitse. Kuitenkin Magnetic Appealin sävy oli niin upea, ja tosi erilainen kuin mikään omistamani korostustuote, että se lähti pienen harkinnan jälkeen mukaan. Ja onneksi lähti, se on tosi monikäyttöinen tuote! Eilisissä hääjuhlissa (joista tulee oma postauksensa :) käytin Magnetic Appealia varjostustuotteena, mutta se käy tosi hennolla sivellinkädellä levitettynä myös korostukseen ja vaikkapa luomiväriksi.

Ostitteko te jotain Magnetic Nude -kokoelmasta? Kuinka monta korostustuotetta ihminen tarvitsee? :)

19 vastausta artikkeliin “Vahinko-MAC

 1. Blanc Type on ihan ykkönen, mä käytän sitä joka herran päivä kulmaluulla ja silmien punottavilla ulkoreunoilla, usein myös alaluomella. Erinomainen valinta! Mulla on sama tilanne korostustuotteiden kanssa, varmaan olit huomannutkin. :D Appeal näyttää upealta! Varmaan kesälläkin ihan täydellinen sun ruskettuneella hipiällä. Mun teki mieli kyseisen kokoelman luomivärejä, mutta en nyt antanut itselleni lupaa niihin. Kokeilen kosmetiikkaa kerran kuussa -periaatetta. Katsotaan tuleeko siitä mitään. :)

  Tykkää

  1. Hei jee! Mä en olut kuullut BT:sta aiemmin, ostin ihan mututuntuman perusteella, mutta mahtavaa, että sain jälkikäteissuosituksen :)Kosmetiikkaa kerran kuussa -kuulostaa tosi hyvältä, rajoittaa, muttei (ehkä?) liikaa! Kerro sitten miten on sujunut :)

   Tykkää

 2. Mulla ei taida olla kuin 3-4 korostustuotetta. :D Ja niistäkin Benefit High Beam on ainoa, jota käytän säännöllisesti. Ihanat löydöt olet silti tehnyt! ;)

  Tykkää

 3. Mulla ei juuri ole korostustuotteita, vain yksi näyte Fyrinnaelta. Jotenkin vaan tuntuu, että kun kiiltoa löytyy omasta takaa, niin tuntuisi höhlältä lisätä sitä vielä itse. Mutta vois kyllä kaivella tuon Fyrinnaen esiin teidän inspiroimana!

  Tykkää

  1. Kyllä multakin löytyy sitä omaa kiiltoa, mutta hemmetti väärissä kohdissa kasvoja ;) Kokeile ihmeessä Fyrinnaeta, saatat ihastua :)

   Tykkää

 4. Olen joskus aikaisemminkin kommentoinut samaan tyyliin, eli ”korostustuotteita ei voi olla koskaan liikaa” ;) Ainakin sitä mieltä olen valokynän ja heleytystuotteiden ahkerana käyttäjänä :) Tuntuu kun omilta kasvoilta puuttuisi jotain, jos ei ole valoa ja heleyttä! PS. En omista yhtään MACin tuotetta, vaikkakin kaikkea muuta mahdollista kosmetiikkaa isot kasat! Ehkä pitäisi vihdoin kokeilla?! Nuo highlighterit kyllä houkuttelevat, erityisesti tuo ”Whisper of Guilt” :)

  Tykkää

  1. Haha kyllä, olen samaa mieltä! Valoa ja heleyttä on oltava, muuten olo on tosi tunkkainen.Voi apua, MACille kun antaa pikkusormen, se todella vie koko käden… Trust me, I know ;)Whisper of Gilt (kyllä, kirjoitetaan tosiaan tuolla lailla ;) oli valitettavasti kausituote, mutta mielestäni tässä uudessa Magnetic Nude -kokoelmassa oli aika samantyyppinen sävy :)

   Tykkää

 5. Kovasti yrittävät ammattilaiset minua saada vähentämään kulmaluulta helmiäistä, mutta kun olen siihen niin tottunut, laitan sitä aina mieluummin kuin mattaa vastaavaa. Tykkään itse enemmän lopputuloksesta. Ihan sama, vaikka mulla onkin paljon kulmaluuta näkyvissä jo muutenkin. Vaihdan mattaan vain silloin, jos teen kokonaan mattaväreillä silmämeikin.

  Tykkää

  1. Mulla taas kävi niin, että kauhistuin yhtä valokuvaa, jossa olin laittanut kulmaluulle todella hohtavan helmiäissävyn. Ihan pelästyin, kun näytin niin kamalalta :D Oli pakko samantien lähteä ostoksille.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s