Avautumista · Haaste

Viiden kohdan esittely

Mä saan jonkin verran blogeissa kiertäviä haasteita, ja tajusin juuri, että erääseen tosi tosi kivaan on jäänyt vastaamatta! :) Viilankantoluvan Petra kehitteli viiden kohdan esittelypostauksen, jonka myötä uudet lukijat pääsevät samantien kärryille siitä, että kuka, mitä ja miksi. Petran sanoin:

Jokaiseen blogiin tupsahtaa silloin tällöin uusia lukijoita. Olisiko hei kätevää, jos itsensä ja bloginsa voisi esitellä muutamalla erikseen poimitulla merkinnällä? Ja vielä kätevämpää, jos ne viisi merkintää kokoaisi yhden otsikon alle? 

Todellakin! Pengoin arkistojani, katselin tilastoja suosituista teksteistä ja päädyin näihin viiteen kohtaan, joiden avulla Miss Piggy`s Pearls aukeaa mielestäni aika hyvin :)

1) Mun aakkoset
Itse tykkään lukea blogeja, joiden kirjoittajasta välittyy tekstin läpi selkeä kuva. Aakkospostauksessa on yhteen postaukseen ujutettu aika lailla se, millainen tyyppi täällä ruudun takana kirjoittelee :)

2) Toivepostaus: Lookini vuosilta 2005-2013
Myötähäpeävaroitus! Toinen käsi valmiiksi silmien eteen! Postaus saattaa sisältä herkempiä lukijoita järkyttävää materiaalia =D Tätä postausta lukiessani ainoa ajatus päässäni on se, että LUOJAN KIITOS olen vuosien varrella oppinut jotain! ;)

3) Toivepostaus: My Little Pony -kokoelmani
Tämäkin on aika lailla kauneusblogisiivilän ulkopuolelle jäävä juttu, mutta kertoo minusta paljon :) Tykkään (myös kosmetiikassa!) kaikesta söpöstä, pastellisesta ja voisin tuijotella kauniita asioita loputtomiin. Tähän liittyy myös vuosi sitten ottamani ponitatuointi :)

4) Toivepostaus: Turvameikkini, eli tältä mä näytän aina
Vaikka rakastankin kosmetiikkaa, olen arkisin meikin suhteen aika boring. Eniten aikaa menee pohjan tekemiseen, silmissä on vain kevyt meikki, mutta huulissa on oltava aina huulipunaa :)

5) Rentoutunut Hua Hinissä
Rakastan matkustelua! Kirjoittelen reissuista aina blogiinkin, yleensä erikseen itse matkasta ja erikseen ostetusta kosmetiikasta, jonka shoppailu on reissun kuin reissun kohokohta ;)

Näin! Jaksoiko joku uudempi lukija käydä lukemassa nuo kaikki? :)

Haastan Juillen! :)

6 vastausta artikkeliin “Viiden kohdan esittely

  1. Ahhahah, pahan pistit! ;D Mun demntoituneet aivot muistaa ehkä just ja just mitä viime viikolla tuli kirjoitettua. Jos sitäkään. :D Mutta, lupaan kiltisti käydä arkistoja läpi. :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s