Hiukset

Värin vaihto

Mullon hei uus tukka! :)
Olen jo vuosia aiheuttanut kampaajalleni harmaita hiuksia sen takia, että mulla ei pysy hiusväri päässä sitten yhtään! Enää me ei edes jakseta kummastella kampaajakäynnin aluksi sitä, miten väri onkaan voinut muuttua niin paljon, vaan lyödään sen sijaan entistä matalammalla kynnyksellä uusia kokeiluja tiskiin. Koska seitsemän viikon päästä niistä ei kuitenkaan ole mitään jäljellä ;)

Mulla on todella paljon punapigmenttiä hiuksissa, ja pelkkä tuhkaisen viileä lopputuloskin on usein työn ja tuskan takana. Isoin ongelma vaaleassa tukassani on kuitenkin ollut viileän sävyn ylläpitäminen. Olen kokeillut lukuisia hopeashampoita, -hoitoaineita ja -naamioita. Saan parhaimmillaankin vain niin pienen taiton pois kellertävyydestä, etten huomaisi mitään, ellen tietäisi juuri pitäneeni ”max 2 minuutin” hopeashampoota päässäni viisi minuuttia. Tähän kyllästyneenä ehdotin Tiinalle, että mitä jos kokeillaankin todella lämmintä sävyä! Katsotaan, säilyykö nätti lämmin vivahde, vai muuttuuko tämäkin kellertäväksi ;)

Nähtäväksi jää, mutta ainakin näin alussa tykkään tästä tosi paljon :) Vielä kun saisi vähän rusketusta niin ai että!

Mitä te pidätte, sopiiko mulle tällainen lämpöinen sävy ollenkaan vai onko platinablondi parempi?

44 vastausta artikkeliin “Värin vaihto

 1. Sopii ihanasti. <3 Oonko kamala, jos sanon, että toi väri nuorentaa ainakin kymmenen vuotta?!? Mä koin itseni myös punertavissa hiuksissa nuoremmaksi, mutta silti vaan pakolla muutama vuosi sitten takas vaaleaan. :p

  Tykkää

  1. Hahahahahaaaa!! Mä en tiedä haluanko nuorentua 10 vuotta :D Mutta jännä kuulla, itse en osaa katsoa itseäni ”sillä silmällä” :)

   Tykkää

  1. Aijaa, jännä kuulla :) Jotenkin sitä on itse vain niin tottunut siihen tiettyyn, että omaan silmään tää väri kyllä vähän vielä pomppaa outona. Katsotaan, totunko ;)

   Tykkää

 2. Näyttää tosi hyvältä! Lämpöinen mansikkablondi näyttää herkulliselta. Toivotaan, että väri säilyy paremmin kuin viileän vaalea.

  Tykkää

 3. Kaunis väri! Jos vielä kaipaat kylmää sävyä, niin koita niitä klippoteketin hopeashampoita ja -hoitoaineita (jos et vielä ole kokeillut)! Markettikamaa, 7e/pullo ja varsinkin se shampoo on kyllä tymäkkää ja värjäävää tavaraa, joskin myös vähän kuivattavaa. Mut niihin oon blondina ollut tyytyväinen ja kun vappuna piti saada väriä päähän niin kaunis liila tukka tuli kun muhitin juurikin sitä shampoota päässä puolisen tuntia :D Eli toimivat, ainakin mulla :)

  Tykkää

 4. Tää sävy on niin ihana ja sopii sulle täydellisesti! Olen rakastunut sun uuteen tukkaan nainen! <3 Huomaatko muuten, että sulla toimii viileä meikki lämpöisen tukan kanssa? Olet muuten trendikkäämpi nyt, sillä ne viileääkin viileämmät vaaleat on nyt mennyttä muotia ja tilalle on tosiaan tullut kauniit lämpöiset sävyt. Nyt haetaan kevyitä vivahteita värjäystehniikoihin ja sävyissä kuparit on hottia. Mä tykkään tästä lämpöisestä sulla, mutta nämä mikä minua ihastuttaa milloinkin eniten vaihtelee. Nyt lämpöiset miellyttää silmää eniten. :)

  Tykkää

  1. Voi kiitos paljon ihana Minna <3 Oli kyllä jännä mennä viileän meikin ja tukan kanssa kampaajalle, ja tulla lämpöisen tukan kanssa pois. Itsekin panin merkille, että aika jännältä näytti viileä meikki lämpimän tukan kanssa :)

   Tykkää

 5. Luen vähän jälkijunassa näitä koska olin muutaman päivän reissussa. No, eniveis, aivan ihanat hiukset! Toi väri sopii mielestäni sinulle täydellisesti, mätsää upeasti sun silmiin! Ihokin jotenkin hehkuu ihanasti. Upea olet!

  Tykkää

  1. Voi kaunis kiitos Mohn <3 Valitettavasti tämä väri on näin auringon porottaessa tosi haasteellinen ylläpidettävä… Ehkäpä ensi kampaajakäynnillä väri tarttuu/pysyy paremmin, kun pohja on jo lämpöinen :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s