Huulipunat · IsaDora · MAC

Pari pinkkiä

Mulla menee huulipunien kanssa hommat aina vuodenaikojen mukaan. Vaikka kuinka yritän ajatella, että mitä niistä, huomaan silti tarttuvani kesäisin lähes pelkkiin pinkkiin puniin. Alkusyksystä siirryn koralleihin ja persikoihin ja talvella enemmän viininpunaiseen päin. Kunnes taas kevät tulee, ja saan kaivaa ihanat pinkit esiin ;) Tai niin kuin tänä kesänä, ostaa pari uutta ihanaa lisää!

IsaDoran Twist-Up Gloss Stickistä rekisteröin ensimmäisenä Saara Sarvaksen postauksen. Luulen, että niin teki moni muukin, joten oli ihana saada etsimisapua Kissikseltä, joka ystävällisesti laittoi kyselyn, että ostaako hän tämän kausisävyn Knock-Out Pink itsensä lisäksi myös mulle. Vastasin tietysti, että totta maar =D

Koostumus on ihanan huulirasvamainen, helposti levittyvä, eikä tarvitse edes miettiä rajauskynän käyttämistä. Erittäin helppo kesäpuna siis. Tämän ja BB-voiteen kanssa pääsee jo pitkälle ;)

MACin Candy Yum-Yumia olen pyöritellyt käsissäni ensimmäisen kerran jo varmaan vuosi sitten. Sävy on IHANA, mutta mattakoostumus on mietityttänyt. Tykkään eniten helpoista huulipunakoostumuksista kuten MACin Cremesheen tai Amplified, jotka kuluvat huulilta tasaisesti, eivätkä vaadi huulilta hyvää kuntoa. Koostumus Matte sen sijaan edellyttää ainakin itseltäni huulten kuorimista ja kosteuttavaa pohjustusta (MACin Prep + Prime on mun all time favourite). Päätin kuitenkin laiskuudestani huolimatta kotiuttaa tämän karkki-ihanuuden ja en kadu! Lupaan kuvamateriaalia myöhemmin, punasta huulilla siis :)

Käytättekö te kesällä pinkkiä? Vai ympäri vuoden? Vai ei ikinä? =D

13 vastausta artikkeliin “Pari pinkkiä

 1. Käytän sille päälle sattuessani! Jännästi sulla on korallivaihe syksyllä, mä hurahdan niihin aina alkukeväästä. Pinkki on mulle enemmän keskikesän sävy – vaikka oikeastaan taidan käyttää aika säädyttömästi kaikkea sekaisin koko vuoden, mutniinku silleen suunnilleen. :)

  Tykkää

 2. Ei toi MAC voi olla noin upee! Tahtoo! Mä olen tarttunut nyt useammin pinkkiin, kun olen saanut rusketusta pintaan. Alkukesästä oli enemmän punainen vaihe. :p

  Tykkää

  1. No hei niinpä! Se kyllä todella on upee :) Mä käytän punaista oikeastaan tosi (liian!) harvoin, vaikka muiden huulilla sitä aina ihailenkin…

   Tykkää

  1. Ai kamala. Nämä pitäisi NIIN kirjoittaa aina ylös! Olen kuitenkin 99 % varma, että Biothermin Skin Best CC-voidetta, jonka päälle on kevyesti sudittu Guerlainin meteoriitteja :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s