Goldwell · Hiukset · Hiusten hoito · Hiusten muotoilu

Goldwellia ohuille hiuksille

Kerroin aiemmin hiusvalaistumisestani ja ihastuksestani Goldwellin Ultra Volume -naamioon. Naamio on tosiaan poistumassa valikoimasta (jos näette, ostakaa!), joten olin tosi innoissani, kun mulle tarjoutui tilaisuus testata uudistuneen Ultra Volume -sarjan tuotteita. Tuo naamio ja sen perässä hankkimani Color-seerumisuihke olivat ensimmäiset koskaan testaamani Goldwellin tuotteet, ja lievästi sanottuna vakuutuin.

Ultra Volume -sarja on tarkoitettu normaaleille ja hennoille hiuksille, ja sarjan nimestäkin voi päätellä, että sen on tarkoitus saada hiukset tuuheamman näköisiksi.

En yritä esittää parempaa INCI-tietäjää kuin olen (eli en), joten arviointini perustuu kokemukseeni, ei pullojen teksteihin. Boost Shampoo on rakennetta tuova shampoo, joka poistaa hiuksista tuotejäämät. Aiemmat kokemukseni tuuheuttavista shampoista olivat joko mitäänsanomattomat (ai mikä tuuheus?) tai sitten huovutettu harakanpesä päässä. Voin heti alkuun todeta, että Ultra Volume -shampoo on heittämällä paras kokeilemani tuuheuttava shampoo. Tämän tuoman tuuheuden todella huomaa! Lisäksi shampoo ei saanut aikaan kammoamaani karvaista (eli sähköistä) efektiä hiukseen, joten sain ne toivomani tuuheamman ja hyväkuntoisen näköiset hiukset! :) Hiukset tuntuivat puhtailta, mutta eivät olleet takkukasa ennen hoitoaineen käyttöä. Tämä jää ehdottomasti vakiokäyttööni.

Lightweight Conditionerista en ollut yhtä ekstaasissa, mutta sekin oli luokassaan oikein pätevä tuote. Hiukset jäivät helposti kammattaviksi ja pehmeiksi, mutta seuraavana päivänä takaraivolla oli inhokkini The Karva. Ei missään nimessä mitään, mitä pari suihkausta seerumisuihketta ei paikkaisi, mutta kun mä en vaan kestä sitä tunnetta ja katkenneilta näyttäviä hiuksia. Hoitoaineessa ei ole lainkaan silikonia, mikä mun tapauksessa on siis ilmeisesti huono juttu. Käytän kyllä hoitoaineenkin varmasti loppuun, mutta se ei yllä samaan huippu-kategoriaan kuin shampoo.

Boost Spray lupaa sekä tuoda tuuheutta että auttaa selvittämään hiukset ja tuoda niihin kiiltoa. Suihketta käytetään pyyhekuiviin hiuksiin. Kokeilin tätä erilaisten shampoo- ja hoitoaineyhdistelmien kanssa ja jätin normaalisti käyttämäni seerumisuihkeen pois, kun kerran tämän luvattiin tekevän muutakin kuin tuuheutusta. Huomasin, että Boost Spray on parhaimmillaan jonkin todella siloittavan hoitoaineen tai naamion jälkeen. Mulla oli nimittäin testivuoroon tulossa Goldwellin Sun Reflects -tuotteet, ja kokeilin suihketta aurinkosarjan kosteuttavan ja siloittavan naamion jälkeen. Toimi ihan älyttömän hyvin! Kun siloisuutta on jo mielin määrin naamion tai hoitsikan muodossa, kosteisiin hiuksiin on tosi toimivaa suihkiakin tällaista tuuheuttajaa, joka myös hoitaa, mutta vain kevyesti. Omille hiukselleni tämä ei ole ideaali, jos shampoona tai hoitsikkana on käytetty jo muuta tuuheuttavaa tuotetta. Silloin voimme taas nähdä The Karvan.

Neljäntenä tuotteena kokeilin Touch-Up Sprayta eli kotoisasti kuivashampoota. Jos haet kuivashampoolta sitä, että hiukset näyttävät puhtailta ja freeseiltä, tämä on sinun juttusi. Jos taas haluat, että kuivashampoo tuo hiukseen tukea ja rakennetta, osta joku muu tuote. Itse pidän kaapissa aina kummankin sorttista kuivista, tilanteesta riippuen. Jos hiuksissa on jo runsaasti muotoilutuotteita, mutta tyvi on likainen, tällainen puhtaan tunteen ja tuloksen tuova tuote on tosi hyvä. Jos taas pitää saada nopeasti paljon rakennetta, silloin itse kännyn Batisten XXL Volumen puoleen.

Touch-Up Spraysta tulee tosi hienojakoinen suihke ja tuoksu on mieto ja raikas (toisin kuin esim. Batisteissa). Hiusten fiilis on nimenomaan puhdas :) Me like!

Ovatko Ultra Volumet teille tuttuja? Vieläkö olisi jokin parempi tuuheuttava sarja testaamatta? ;)

Ps Kiinnostaako teitä ylipäänsä hiustuotejutut Miss Piggy`s Pearlsissa? :) Niiden testaaminen ja postauksen teko on tosi aikaavievää (ja jouduin ensimmäistä kertaa turvautumaan kunnon muistiinpanoihinkin haha), niin ajattelin kysäistä, etten ihan itseäni varten vaan kirjoittele?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta ilmaiseksi.

16 vastausta artikkeliin “Goldwellia ohuille hiuksille

 1. Mä kyllä luen hiusjutuista mielellään. Itsellä myös hennot ja ohuet hiukset, joita on kyllä paljon, joten nää sun tuotevinkit saattaa sopia itsellekin. ;)

  Tykkää

  1. Jep, jos MÄ saan jollain tuotteella tuuheat hiukset, niin silloin tuotteen on pakko olla hyvää :D Samaten mulla on käsitellyt ja ajoittain kuivat hiukset, joten testattavia tuotteita kyllä riittää!

   Tykkää

  1. Kiva :) Just niin! Ja vielä kun voi kokeilla vaan yhtä uutta tuotetta kerrallaan, muuten ei tiedä, mikä johtui mistäkin. Eikä hiuksia edes pese joka päivä niin kuin vaikka kasvoja, jolloin tuntuman saa nopeammin :)

   Tykkää

  1. Minä en ole valitettavasti löytänyt :( Tosin en vielä joutunut erikseen etsimäänkään, kun sain hamstrattua tätä Goldwellia varastoon.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s