Benefit · Meikit · MUS · NARS · Poskipunat

Kolme syytä olla ostamatta Orgasmia

Kaikki tietävät Narsin Orgasmin. Poskipunan, joka on niin monen suosikki, sopii kaikille ja on vaan yksinkertaisesti kulttituote. Mä tiedän olevani vähemmistössä tässä asiassa, mutta mä vaan en löydä Orgasmia. Antakaas kun selitän!

Ylistyspuheet mielessäni olin pari vuotta sitten Bangkokin shoppailuparatiisissa ja hymy huulilla suuntasin Narsin pisteelle. Kokeilin Orgasmia kämmenselälle. Hymy vaihtui ihmetykseksi, siis tämäkö on se poskipuna? Piti ihan tarkistaa tuotteen pohjasta, että onko tämä oikea. Sävy on ihana, siitä ei pääse mihinkään, mutta se laatu, tuotteen koostumus. Kokeilin pari kertaa uudestaan, että voiko tämä olla totta. Sitten jätin Orgasmin ostamatta.

thumb_p2082516_1024

Mä tykkään tosi kovasti persikkaisista ja korallisista poskipunista. Kyseisen Bangkokin matkan jälkeen mietin kovasti, että olikohan tuossa testerissä ollut jotain vikaa, kun muut bloggaajat edelleen kehuivat Orgasmia. Asia nousi kauneusbloggaajien yhteisössä keskusteluun taas viime syksynä, jolloin Kissis pyysi, että toisin hänelle Orgasmin Tanskan reissultani. Kysyin, onko hän varma ja ajattelin, että ehkä itsekin muutan mielipidettäni, kunhan pääsen swatchaamaan tuotteen.

Kööpenhaminan Sephorassa kävi täysin samoin kuin Bangkokin Siamissa: ei. Joku korkeampi voima kuitenkin taisi päättää mun puolesta, että nyt tyttö testaat Orgasmin, koska sain yllättäen kuvissa näkyvän minituotteen marraskuiselta Ruotsin reissultani Sephora-ostosten kylkiäisenä.

thumb_p2082522_1024

Kuvassa näkyy vasemmalta oikealle MUS Cairo, MUS Lust, Nars Orgasm ja Benefit Coralista. Testattuani Orgasmia ja mielipiteeni vahvistuttua siitä, kaivoin nämä aiemmin omistamani persikka-korallit poskipunat esiin ja mietin, että tässä on oikeasti kolme syytä olla ostamatta Orgasmia. Mielestäni jokainen näistä muista kolmesta on vaan paljon parempi.

thumb_p2052381_1024

Alhaalta ylös: Cairo, Lust, Orgasm, Coralista. Kuten huomaatte, Orgasmista kyllä irtoaa pigmenttiä. Oikeastaan poskipuna käyttäytyy vähän hassusti, että sormella sitä saa hangata, että väriä lähtee, mutta lopputulos on kyllä kiva. Mun ongelma ei olekaan lopputulos kasvoilla vaan tuntuma ja fiilis. Poskipunan pinta on niin kova, että sitä tekisi mieli raaputtaa kynnellä. Make Up Storen ja Benefitin tuotteet vaan ovat samettisen pehmeitä ja ihania, niitä tekisi mieli vaan swatchailla huvikseen :D

thumb_p2052379_1024

Mikään muista poskipunista ei ole täysin samansävyinen Orgasmin kanssa, joten jos olet rakastunut tasan tarkkaan tuohon sävyyn, niin sitten osta pois. Jos taas etsit kaunista ja laadukasta persikka-korallia poskipunaa, osta mieluummin joku muu. Niin kuin jo sanoin aiemmin, tämä on mun mielipide ja tiedän, että moni muu on eri mieltä :)

thumb_p2082517_1024

Oletteko kokeillut Orgasmia ja ennen kaikkea, onko se teidän mielestänne hyvä?! :)

30 vastausta artikkeliin “Kolme syytä olla ostamatta Orgasmia

 1. Orgasmi on yksi mun lemppareista poskipunista :) Se ei tosiaan swatchaudu kovinkaan kummoisesti ja tuntuu sormella kokeiltaessa kovalta, eikä mitään väriä juuri irtoa. Kasvoilla se kuitenkin toimii juuri niinkuin toivon, antaa sävyä ja heleyttä ja on sopivasti kerrostettavissa :) Coralista löytyy ja mun varastosta ja se taas on mun makuuni ollut suuri pettymys, varmaankin liian vaalea mun ihonsävylle :( :P

  Tykkää

 2. Huhheijakkaa, meikämandoliini juuri oottelee Narsin Orgasmia postista saapuvaksi- ja myös Too Facedin Papa Don’t Peachia 😀 Vuoden jaksoin lukea (ja vastustella) Orgasmista ja nyt päätin testata sitä. En ole ikinä nähnyt sitä livenä, joten täysin sokkona ostin sen, onhan se aina hieman hakuammuntaa ostaa näkemättä tuotetta 😯 Luotan kuitenkin teihin bloggaajiin ettette ihan sysipaskoja tuotteita kehu, kauneus ja mielipidehän on aina sitten katso… ostajan silmissä 😊

  Tykkää

  1. Ahhaahaaa!! Mutta hei mä olen vähemmistössä, joten todnäk tykkäät Orgasmista :D Mä en ostanut myöskään TF persikkaposkipunaa, kun pelkään samaa kuin Orgasmin kanssa. Peukut pystyyn että sä tykkäät! :)

   Tykkää

 3. Ihan mun lemppari puna, se menee aivan kaiken kanssa. Mä luulen, että noiden laadussa on vaihteluita, omani on hieman vanhempi, eikä se ole kyllä yhtään kova, päinvastoin saa olla jopa tarkkana, ettei siveltimeen tule liikaa väriä.

  Tykkää

  1. Mä luinkin hiljattain sun postauksen lempiposkipunista ja hymyilin, miten tosiaan Orgasm jakaa mielipiteitä :D Mä oon kans miettinyt, että voiko tosiaan laadussa olla tällaisia vaihteluita…

   Tykkää

 4. No hei mulla on samat kokemukset ja sen takia se on aina jäänyt ostamatta :( Toi sävy kyllä näyttää parhaalta mun mielestä noista, mutta tosiaan kaupoissa kokeillessani olen ihmetellyt asiaa kun siitä ei irtoa sormeen oikein mitään! Kerran myyjä testasi iholleni sitä hämärässä Sephorassa ja en nähnyt oikein silloinkaan mitään väriä ihollani. Siksi en ole vieläkään ostanut sitä :/

  Tykkää

  1. No sepä. Sävy ON upea. Mutta ei vaan sytytä mua yhtään koostumuksen perusteella :( Mutta kiva kuulla, että en ole kokemuksineni ainoa :’D

   Tykkää

 5. Mä ostin Orgasmin viime syksynä ja alkuun en tajunnut sitä yhtään, ajatukset oli ihan samat kuin sulla. Nyt oon kuitenkin ihan rakastunut sen sävyyn! Tällä viikolla tajusin, että lähes joka päivä on tullut siihen punaan tartuttua :) Niin kuin Marikin ylempänä mainitsi on Coralista ollut mullekin se suurempi pettymys.. Nää on niin makuasioita mikä kenellekin sopii ja mistä tykkää :P

  Tykkää

 6. Minäkään en tätä hypetystä tajua… Itsellä se ei näytä kauniilta tai ihanalta poskilla. Olen kyllä tykännyt WnWn pearlescent pink- poskipunaa samanlaisena – paitsi parempana tuotteena. Saman pettymyksen olen kokenut Laguna-bronzerin kanssa ja albatrossi highlighterin kanssa… Mikä niissä on muka nii ihanaa, kun minä en niistä saa nättiä pigmenttiä irti…?

  Tykkää

  1. Minulla ainakin sekä Laguna että Albatross (ja varsinkin se) ovat tosi pehmeitä ja pigmenttisiä. Molemmat (sekä myös Orgasm, Deep Throat ja joku pinkki vielä) tulivat LE Nordström’s Best-paletissa jonka tilasin joulun aikoihin.

   Tykkää

 7. En ole livenä koskaan hypistellyt mutta se nyt ei muutenkaan ole oikein mun sävyinen, joten Orgasm on mulle aikas EVVK-tuote. Mulla on tosin Sleekin yksi poskipuna josta on sanottu sen olevan melko mätsäävä dupe ja se on mulle aivan riittävästi tuota sävymaailmaa. Jostain luin jonkun olevan sitä mieltä, että Narsin poskipunat ovat yleisesti ottaen aika kovia. Itselläni ei ole muistakaan sävyistä kokemusta.

  Tykkää

  1. Sleekin Rose Gold on ainakin kuvien perusteella tosi saman sävyinen. Se on kyl tosi kiva, mut en myöskään kaipaa toista vastaavaa.

   Tykkää

 8. Musta tuntuu, että monissa tuotteissa on vaihtelua tuon pinnan suhteen. Mulla on esim. MACilta pari superhypetettyä luomiväriä, jotka on mulla ihan surkeita, koska niissä on juurikin tuollainen kova pinta, jota tekisi mieli raaputtaa. Sama juttu on ollut Guerlainin aurinkopuuterissa, NARSin puuterissa ja monissa muissa tuotteissa. Ärsyttää, kun ostaa kehutun tuotteen ja sitten itsellä on joku susi versio siitä. :D

  Tykkää

 9. En lämmenny aluksi yhtään Orgasmille. Ostin siitä tuollaisen miniversion (tuli Lagunan kanssa duona) testiin, koska pakkohan se oli tyypata. Olin todella pettynyt. Kunnes ymmärsin, et minulle se onkin täydellinen juuri hentoisena sipaisuna näyttävämmän silmämeikin kanssa. Jollain tavalla väri syventyy ja pehmentyy oltuaan muutaman hetken iholla. Toki minulla ei ole muita tämän värityypin punia, joten varmasti moni muukin näistä esittelemistäsi toimisi.

  Tykkää

 10. Tykkään, tykkään! Ja tunnistin sen heti tuolta sun swatchirivistä. :D Voi tosin johtua siitä, että orgasm on selvästi muita koralleja pinkimpään vivahtava ja koen sävyn sen takia itselleni paremmaksi.

  Tykkää

 11. Hei! Löysin blogisi juuri! Etsin Eco by Sonya ir:stä tietoa ja blogisi tuli vastaan. Mielenkiinnolla seuraan ja lueskelen samalla vanhoja postauksia.

  Tuohon Orgasmiin liittyen: itse tilasin netistä neljä-viisi vuotta sitten. Väriin olen todella tyytyväinen, sopii hyvin hirmu vaalealle iholleni. Pidän siitä, että tuote on rakenteeltaan hiukan kovempaa…ei ole sitä vaaraa, että kerralla tulisi helposti liikaa. Ongelma mikä minulla on esim. Benefin Hoolan kanssa. Hoola on niin pehmeää, että siveltimeni nappaa sitä melko paljon…kevein ottein saan sitä sopivasti. Orgasmin kanssa ongelmaa ei ole. En yleensä pidä persikkaan taittavista poskipunista, mutta tämä osuu ihoni vaaleean sävyyn todella hyvin. Ehkä paras persikkainen puna johon olen koskaan törmännyt, mutta ehkä tosiaan sopii paremmin vaaleammalle pohjalle.

  Tästä pääsenkin kysymykseen joka tuli tuosta Eco by Sonya kasvovedestä mieleen…onko sävy hirmu tumma, jos lähtökohtana on talven jäljiltä vaalea iho? Siis kuinka paljon väriä tulee yhden kerran jälkeen? Ajattelin tätä kokeilla, mutta en halua heti näyttää töissä siltä, että olen juuri tullut kahden viikon etelänlomalta. ;)

  Tykkää

  1. Moi! Ihana kuulla, että innostuit lukemaan enemmänkin :)

   Ja vitsi, nämä ovat niin makuasioita! Mä en pidä sellaisesta kovemmasta koostumuksesta ollenkaan ja tykkään, että sävyä saa tulla kunnolla :D

   Mun mielestä Eco by Sonyan kasvovesi on tosi helppo siinä mielessä, että yhdestä kerrasta en usko tulevan övereitä vaaleallekaan iholle! Mutta toki voit ottaa varman päälle ja kokeilla ensimmäisen kerran vaikka perjantai-iltana, niin sävy ehtii tarvittaessa haalistua maanantain työpäivään mennessä ;) Mutta tosiaan, en usko, että tällaista laskelmointia tarvitsee, lopputulos on tosi luonnollinen eikä kauhean tumma :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s