BeautyBlender · Blogitapahtumat · Hamstraus · Jurlique · MAC · Marvis · Meikit · The Body Shop

Paras vaihtaritori ikinä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lupailin Liiallisuuksia-synttäreistä kertovassa postauksessani pientä kurkistusta juhlien vaihtaritorin antiin, joten tässäpä tulee! Ihan ensimmäisenä, kyllä, myös tämä meikkipakki oli vapaata riistaa. Heidi toi omat vaihtarinsa tässä ja huikkasi, että myös pakki kuuluu niihin. En kehdannut alkaa heti kirkua, mutta kun pakki oli vapaana vielä tovin päästä, iskin kiinni. Ihanaa, mulla ei ole tällaista ennestään <3 Kiitos Heidi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapana on, että tuomistaan tuotteista voi pyytää pientä korvausta tai sitten vain heittää kaikki yhteiseen kasaan. Yleensä nämä myynnissä (kirpparihinnoin toki) olevat tuotteet ovat siis bloggaajan itse ostamia ja kasaan tuotavat sekä omia ostamia että blogin kautta saatuja. Mä ostin tällä kertaa nämä kaksi juttua, eli MACin taannoisesta Sheen Supreme Lipglass Tint -kokoelmasta käyttämättömän sävyn Simply Wow ja Orlyn söpön minilakan. Olen yhden tuollaisen Lipglass Tintin ostanut (ja käyttänyt loppuunkin!) ja tykkäsin siitä kovasti. Nyt sitten sain vielä uuden mahdollisuuden käyttää tätä kivaa tuotetta, eri sävyssä toki. Kivaa :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Body Shopista tykkään kovin ja olin ihan innoissani kun löysin kasasta kaksi meikinpohjustajaa merkiltä. Toinen on hohtoa tuova ja toinen ihon virheitä blurraava. Näiden testailut ovat käynnissä :) Pieni pullo on Yon-Kan kasvovesi, nappasin sen, koska merkki oli itselleni ihan vieras.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MACiltä bongasin Prep + Prime Face Protect -meikinpohjustusvoiteen ja To The Beach Body Oilin. Marvisin pienet tuubit ovat aivan mielettömän söpöjä ja tosi mielelläni kokeilen uusia makuja niistä. Ja hei tuo meikkimunan Bling Ring -pidike, voiko olla söpömpää?

Jurliquen ruusukäsivoidetta olen käyttänyt jo yhden tuubin ja tykkäsin kovasti. Tämänkin nappasin siis leveä hymy huulilla :D Pieni Orlyn lila lakka oli aika my little pony, joten mukaan vaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aina jos alan kuvata jotain lattialla voin olla varma, että saan touhuun mukaan pari karvaista assistenttia. Ne kuitenkin tällä kertaa kokivat touhun tosi väsyttäväksi ja kellahtivat nukkumaan sillä aikaa kun mamma kuvaili <3 :)

Oliko teidän mielestänne hyviä löytöjä? Jos määrä näyttää överiltä niin pyydän saada huomauttaa, että kasassa oli kamaa ihan jäätävästi ja aivan varmasti kaikki saivat oman osansa ;D

16 vastausta artikkeliin “Paras vaihtaritori ikinä!

 1. MACillä Body Oil!? Oooh. Se tuoksuu varmaan hyvältä? Pliis kerro että se tuoksuu hyvältä! Mä sain siitä heti jotku sulotuoksut nenään pelkän kuvan kautta :’D

  Tykkää

  1. Ounou, pakko tuottaa pettymys ja sanoa, että ei tuoksu hyvältä kun ei tuoksu oikeastaan millekään :D Mulla oli jo ennestään tämän vaaleampi versio (kokoelma joskus baaaaaaaaaaaaack in the days), joten tiesin jo etukäteen, ettei tätä kannata tuoksun takia ottaa. Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin harvoinhan tällaisia hohtoöljyjä tulee käytettyä, mutta silti mä vaan rakastan niitä :D

   Tykkää

 2. Kuvausassistentit näyttää tehneen pitkää päivää! ;) Tosi hyviä vaihtarilöytöjä oot napannut! Marvisin hammastahnoista tykkään itsekin. Viime vuoden I Love Me -messuilta ostin kolme erilaista. Täytyy tänä vuonna hamstrata lisää ;)

  Tykkää

  1. Hihhihiiiii no kyllä, kuulemma pitää maksaa jo ylityölisää luiden muodossa :D

   Mun on jo pidempään pitänyt selvittää, että mitkä Marvis-maut sisältävät fluoria, että saisi ihan päivittäiseen käyttöön. Näitä fluorittomia käytän vain fiiliksen kohottajana sillon tällöin, mutta ihania ovat :)

   Tykkää

 3. Kyllä taas hymyilytti kun tätä luin. Melkein kiljahtelin täällä itsekin, oli niin valloittava kirjoitus. Hyvät saaliit, mäkin olisin hyökännyt tuon meikkipakin kimppuun :-)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s