Aurinkosuojat · Chanel · Garnier · IsaDora · Kynnet · Luomivärit · Lush · Meikkipohjat · philosophy · Tuoksut

Kosmetiikkavaihtareita ja pari kivaa lomameikkipohjaa

Tein taas kerran loistolöytöjä Ilonan bileiden kosmetiikkavaihtareista. Kiitos vaan tytöt! Ja kivaa tietenkin oli myös itse päästä eroon itselle turhasta kosmetiikasta ja toivottavasti ilahduttaa jotakuta muuta niillä :)

Valkkasin mukaani ihanan violetin IsaDoran Snow Fairy -luomiväripaletin sekä sen kaveriksi loistavasti sopivan IsaDoran Twist-Up Metallic Eye Pen Pink Diamondin. Mukaani lähti myös Vaseline Pink Bubbly -huulirasva, Chanelin mattapäälluslakka, Lushin Furze-tuoksu, IsaDoran geelilakka Scarlet Red ja Philosophyn Take Shelter aurinkovoide kasvoille (SPF 30).

Kaikkea kivaa ja hyödyllistä siis! :)

Nämä kaksi tuotetta olivat kuitenkin joukon yllättäjät, nimittäin Garnierin Miracle Skin Cream ja Ambre Solaire BB Cream.

Ambre Solaire BB Cream on suojakertoimen 30 sisältävä sävytetty aurinkovoide kasvoille ja dekolteelle. Kokeilin sitä kädelle ennen kuin nappasin voiteen mukaani ja ihastelin, miten luonnollinen, hieman kuultava ja nätti pinta sillä tuli!

Voide pääsi testiin heti seuraavana päivänä, kun lähdettiin siskon kanssa biitsille. Tässä kuvassa olen juuri lähdössä ja mulla ei ole muuta ”meikkiä” kuin tämä aurinkovoide. Tykästyin tähän ihan tosi paljon ja levitinkin sitä monena aamuna ennen koirien kanssa ulkoilemaan lähtöä. Pieni sipaisu huulipunaa (suojakertoimellisen huulirasvan päälle tietysti), arskat päähän, ja eikun menoksi!

Toisen Garnierin, Miracle Skin Creamin, osa LivBoxin tilaajista sai muistaakseni toukokuun boksissa. Itse en sitä saanut tuolloin, mutta kun se tuli tarjolle vaihtopöytään, nappasin sen itselleni. Luulin ottaneeni itselleni valoaheijastavan ”anti-aging” kosteusvoiteen/primerin, vai mitä te ajattelisitte tuotteen nimestä ja pakkauksen tekstistä:

”Kaunistava anti-age-voide, jossa on kaksitehoinen kaunistava vaikutus: 
Kaunistava vaikutus ensimmäisen levityksen jälkeen: voiteen mukautuva koostumus heleyttää ihon välittömästi ja tekee ihon sävystä tasaisen. 
Kaunistava vaikutus ajan kuluessa: UV-filtterin sisältävän tiivistetyn koostumuksen ansiosta voide ehkäiseen auringosta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä ja taistelee niitä vastaan pitkällä aikavälillä.

Olinkin pari päivää sitten laittavinani kasvoilleni uv-suojaa (SPF 20) sisältävää kosteusvoidetta ja hämmästykseni oli suuri, kun huomasin kasvoilleni tulevan sävyä =D Tuli vähän hölmö olo, että olenko ainoa, joka ei ole tajunnut tämän voiteen olevan värillinen kosteusvoide/meikkivoide/BB-voide, miksikä sitä ikinä haluaa kutsua? No joo, pakkauksessa on teksti Auto-adjustable texture, enriched with micro-pigments, tästä olisi varmaan pitänyt tajuta? Oli miten oli, kyseessä on mielestäni tosi kiva tuote, jolla tulee luonnollinen meikkipohja.

Valitettavasti mulla ei ole tästäkään meikkipohjasta parempaa kuvaa, ja vähän yksipuolisia muutenkin nämä mun kuvat haha. Aiemmassa kuvassa nappasin Toran syliin huvikseen, mutta tässä se piti oikeasti kantaa autolta kotiin, kun pikkuherra oli niin puhki pentutreffien jäljiltä :D Ja se ei oikeasti kyllä ole noin pulska kuin tässä kuvassa näyttää, jotenkin se röhnöttää omituisesti hih.

Kummallakaan Garnierilla en välttämättä lähtisi töihin tai tekisi kovin vahvaa silmämeikkiä (joka mielestäni vaatii enemmän panostusta meikkipohjalta), mutta näin lomalla ollessa nämä ovat ihan mahtavia! Itse asiassa olen meikannut kunnolla kahden viikon loman aikana kerran, noloa…

Mitä te suditte naamaanne lomalla? Onko kumpikaan Garnierin tuotteista tuttu? Ja olenko mä ainoa urpo tuon Miracle Skin Creamin kanssa?? ;)

14 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkavaihtareita ja pari kivaa lomameikkipohjaa

 1. Mä vedän toista kesää putkeen Clarinsin BB-voiteella. Mutta koska vaaleinkin sävy on mulle liian tumma, blandaan sekaan Dermosilin sävyttävää päivävoidetta, joka taittaa myös pahimman punasuuden pois. Keväällä, syksyllä ja talvella käytössä LilyLolon mineraalipohja.

  Tykkää

  1. Joo, Clarinsin BB:ssä on tosiaan tummat sävyt! Itselläni on pieni näytepurkki muistaakseni mediumia, ja se käy vasta kun olen todella todella ruskettunut, eli ei juuri koskaan ;)

   Tykkää

  1. Tietkö, mä olin päättänyt vakaasti, että tänään meikkaan ja just niillä! Mutta hitsi, näiden kolmen kaveruksen lenkittäminen on vienyt kaikki mehut (puhumattakaan siitä, että yö ei mennyt taas niin kuin Strömsössä heh), niin täällä taas mennään naturellina. Damn :/Mutta ensi viikolla mä oikeasti ”joudun” ihmisten ilmoille, joten silloin sitten! Lupaan :)

   Tykkää

 2. Voi iiiiks kun Tora on ihana! Mikä möllykkä! :-)Mä ostin just Biothermin Aquasource cc-voiteen, joka on tosi tosi kevyt, katsotaan nyt, kuinka paljon sitä tulee sellaisenaan käytettyä. Ja eilisen päivän menin Shiseidon kasvoille tarkoitetulla aurinkosuojalla ja kevyellä määrällä Jane Iredalen pohjaa, mikä olikin tosi toimiva lomapäivän yhdistelmä.

  Tykkää

  1. Hah, no möllykkä todella :D Jätkä kasvaa ihan uskomatonta vauhtia!Lomalla on tosiaan aika helppoa, mutta vitsi kyllä helteinen työpäivä on haasteellinen! Sisällä on kova ilmastointi, ulkona porottaa, suojakerrointa pitää olla, mutta meíkki ei saisi myöskään sulaa ekan kolmen tunnin jälkeen. Noh, nautitaan nyt tästä lomasta ensin, ennen kuin murehditaan noita ;)

   Tykkää

 3. Joko sinulla on ylimaallisen kaunis iho tai sitten tuo Garnierin BB on tosi hyvä! Täytyypä tutkia tarkemmin.

  Tykkää

  1. Mulla ei todella ole ylimaallisen kaunis iho (siis kaukana siitä ;) joten kannattaa ihmeessä tutustua, jos tuo aurinko-BB sopisi sullekin!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s