Avautumista

Top 10 blogi!

Kuvakaappaus http://fi.cision.com/Tietopankki/Top-10–blogit/Top-blogit-Suomessa1/

Apua. Näkyykö tuttuja? Mä heräsin tänään siihen, että pari bloggaajakaveria oli ilmoittanut tämän listauksen ilmestymisestä. Uutinen on aiheuttanut kovasti itsetutkiskelua. Nimittäin mun ensimmäiset ajatukset oli, että HÄVETTÄÄ, ja että tässä on joku virhe. Siis kuka ajattelee näin?! Olen koko päivän ollut suu auki ja uskaltanut kertoa vain kolmelle ihmiselle asiasta. Eilen, kun sain Cisionilta viestin, että olen listalla, luulin viestiä spämmiksi.

MUTTA. Nyt yritän nostaa olkapäät tuolta haluan kadota maan alle -lysystä, reipastua ja olla iloinen! Enhän minä ole tätä listaa tehnyt, vaan ihan ulkopuolinen, riippumaton taho. Tämän linkin (mistä myös kuvakaappaus on otettu) takaa löytyy myös aiempia listauksia. Cision tekee joka kuukausi saman kaltaisen listauksen tietystä blogikategoriasta. Kauneusaiheiset blogit on listattu viimeksi vuonna 2012. Jos arviointikriteerit kiinnostavat, niin niitä voi kurkata täältä.

Voin muuten kertoa, että kaikki yhdeksän muuta blogia löytyvät omalta lukulistaltani. Jokainen on ehdottomasti ansaitusti mukana. Paljon onnea jokaikiselle! :)

Kiitos teille, Miss Piggy`s Pearlsin lukijat. Ilman teitä ei olisi blogiakaan <3

Ps Ahhahahaaaa! Erään kaverini (hän pysytelköön nimettömänä) ensimmäinen kommentti, kun laitoin hänelle päivällä linkin Cisionin listaan: ”Missä Saara Sarvas on?” :D :D Vähän ajan päästä tuli sitten, että ”Siis hei hienoo!” (mä nauran ääneen täällä). Muille ihmettelijöille tiedoksi, että lehtien alla bloggaavat blogit eivät olleet listauksessa lainkaan mukana ;)

25 vastausta artikkeliin “Top 10 blogi!

 1. Tahdikkuus ennen kaikkee! :D Mut puolustuksekseni voin sanoo et hei hienoo -kommentti tuli kuitenkin kymmenessä sekunnissa :D Mut hei Piggy, isot onnittelut ansaitusta kunniasta! Sä oot mun idoli! <3

  Tykkää

 2. Siis miten tuo on oikein tehty tuo lista? Ei mitenkään pahalla, mutta miten voit olla Karkkipäivää ensin? Onhan se kymmeniä kertoja isompi kuin sinun blogisi. Ja listalla on muitakin blogeja, joista en ole ikipäivänä kuullutkaan. Todella kummallinen listaus, mutta tietenkin hieno juttu sinulle. Ja muillekin. Otti vain näkökenttään :-)- Jossu

  Tykkää

  1. Arviointikriteerit on linkattu postaukseen. :) Juuri tämä taitaa olla yksi niistä syistä, miksi välillä on vähän vaikea olla vaan iloinen saamastaan huomiostaan?

   Tykkää

  2. Joo, tässä vielä nämä kriteerit aukikirjoitettuna:”Cisionin top-blogilistaus perustuu seuraaviin arviointikriteereihin:– Onko kyseessä blogi? Cisionin määritelmän mukaan blogin tunnistaa kolmen ominaisuuden perusteella: sen sisältö on käänteisessä kronologisessa järjestyksessä, sisältöä luovat yksilöt tai tunnistettavien yksilöiden joukko ja sisältö on käyttäjien kommentoitavissa. Jätämme toimituksellisten medioiden kuten uutissivustojen blogit listauksen ulkopuolelle, sillä valtamedian vaikutus blogiin on selkeän suosiva.– Minkä maalainen blogi on? Cision määrittelee blogin kotimaaksi sen, missä sen kirjoittajan voidaan olettaa asuvan. Jotkut sivut käyttävät .fi-verkkotunnusta, toiset paikannetaan kielen perusteella.– Onko kyseessä top-blogi? Blogin sijoitukseen listauksessa vaikuttavat lukijoiden määrä ja blogiin tehtyjen viittausten todennäköisyys muualla verkossa (esimerkiksi hakukoneiden hakutuloksissa tai Twitterissä).Cisionin menetelmässä painotetaan erityisesti linkityksiä ja kommentteja. Lisäksi top 10 -blogien osalta arvioidaan päivitystiheyttä, päivitysten lukumäärää sekä bloggaajan ja lukijoiden välistä vuorovaikutusta. Vuorovaikutuksen laajuutta arvioimme paitsi blogin kommenteista myös blogin ulkopuolella, kuten Twitterissä ja Facebookissa, käydystä keskustelusta. Kehitämme jatkuvasti sosiaalisen median tutkimusmenetelmiämme sekä arvoimme uusia mittareita ja tietolähteitä. Pyrimme mittauksissa mahdollisimman täsmälliseen lopputulokseen.”Mulla ei ole muuta tietoa asiasta, kuin tämä info. Juille, taidat olla oikeassa :/

   Tykkää

 3. Jeee, olin NIIIN iloinen ja ylpee eilen, kun kuulin tästä :-D MPP on mun mielestä kyllä paras blogi, et siks oon eri mieltä ton listauksen kanssa <3 Niin ja koirat haukkuu ja karavaani kulkee…

  Tykkää

 4. Onnea ja saat olla ylpeä ja iloita pää pystyssä. :) Tykkään juuri sun kosmetiikkablogista, koska ei ole niin vakavaa meininkiä. :) Seuraavaksi listalle ykköspaikalle. ;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s