Koiraystäviä

Meille tulee koiravauva! Taas!

Aika tarkkaan vuosi sitten kerroin blogissa, että meille tulee uusi perheenjäsen, pikkuinen ranskanbulldoggi. Nyt kun tuo bulldoggi on reilun vuoden ikäinen, hänestä tulee isoveikka!

Iik apuaaa
Pojat riehuu

Samana päivänä kun amstaffimme Riki lensi koirien taivaaseen, syntyi maailmaan amstaffipentue. Pentue syntyi samalle kasvattajalle, kuin mistä Riki oli lähes 10 vuotta sitten hankittu. Mä en ole koskaan uskonut sattumaan, enkä usko siihen nytkään.

Nam, sormi!

Poikakaveri on jo useamman vuoden toivonut toista amstaffia, mutta olen torpannut ideat, koska olen sitä mieltä, etten pysty lenkeillä hallitsemaan kuin yhden niin ison koiran kerrallaan. Rikin kuoleman jälkeen olimme surullisia, kun Beni joutui ainoaksi koiraksi, kun hän oli koko ikänsä elänyt veikan kanssa.

No ainahan sitä voi googletella. 
No ainahan sitä voi soittaa ja kysyä, olisiko urospentua vapaana. 
No ainahan sitä voi mennä katsomaan pentuja.
:)

Poitsun työnimi on Älytäplä tuon päässä olevan ruskean täplän takia :)

Ja niin mulla on edessä samansorttinen kesäloma kuin viime kesänäkin, eli se sujuu mukavasti pissoja pyyhkien ja ei ei EIIIIIIIIIIIIItä hokien :D

Meidän poika rapsutuksessa oikealla

Pentu tulee meille juhannuspäivänä, hän on silloin tasan 7 viikkoa. Iso jätkä painaa jo nyt yli kaksi kertaa enemmän kuin Beni kolme viikkoa vanhempana =D Saa nähdä, mitä Beni sanoo, kun pikkuveikka menee isoveikasta koossa ohi varmaan aika pian. Jännä nähdä myös se, kummasta tulee pomo, nyt kun ikäeroa on näin vähän. Jännää jännää jännää!

Mamman vauva <3

25 vastausta artikkeliin “Meille tulee koiravauva! Taas!

 1. Kuvatulvaa odotellessa :) Moni tuttu on hankkimassa tai hankkinut just pennun. Tässä tulee taas pentukuume. Mutta kyllä noi kaks nyt riittää. Otto on jo 12 vuottaja se kyllä ansaitsee rauhalliset eläkepäivät, vaikka Onni 5 vuotta varmaan haluais vähän nuorempaa seuraa välillä.

  Tykkää

  1. Kuvatulva tulossa! Ei-koiraihmiset on varmaan ihan, että apua :D Pentukuume on kyllä paha… Mutta itsekin kyllä ajattelen, että kaksi koiraa on tasan riittävästi niin kauan kunnes asun omakotitalossa, jossa on fudiskentän kokoinen piha ;)

   Tykkää

 2. Pentu pentu pentu <3 Iiiih ihanaa! :) Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kyllä sanoa, että koskaan ei oo ”vaan katsomaan” lähdetty kun koiranpennusta on kyse :D

  Tykkää

  1. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik :D :D Haha, me oltiin kyllä mahdollisimman pessimistisellä asenteella liikkeellä. Siis tarkoitan sitä, että ei uskallettu innostua etukäteen, kun ainakaan mä en olisi kestänyt pettymystä tässä asiassa heti Rikin kuoleman jälkeen. Siksi uskalsin kertoakin asiasta vasta kun pentu oli käynyt terveystarkastuksessa :)

   Tykkää

 3. Oijoi! Lutusia! <3 Muistan, kun äitini narttukoiralla oli pentue. Olikohan pieniä amstaffeja 8 kappaletta? En muista enää tarkasti. Valitettavasti yksi menehtyi juuri ennen luovutusikää. :( Oli Luckylla jokin imeytymishäiriö tmv. kun ei rassukka kasvanut juuri ollenkaan. Yksi pentueen amstaffeista meni tädilleni.Paljon onnea hauvavauvasta! <3 Pian on juhannuspäivä ja odottavien aika palkitaan. :)Ps. En minäkään usko sattumaan. ;)

  Tykkää

  1. ”Pienia amstaffeja” <3 Iih en pysty kestää!! Käyn jo vähän kierroksilla täällä, ei ole onneksi tosiaan enää montaa päivää :)Tässäkin pentueessa yksi tyttö oli tosi pitkään siinä ja siinä, että selviytyykö. Nyt kyllä näyttää onneksi hyvältä :)Jep, sattumaa ei ole olemassa…

   Tykkää

 4. Iiiiih!!!! Voi miten ihanaa!! Olen ihan tolkuttoman onnellinen teidän puolestanne! Melkein itku tirahti. Ja ei, en minäkään usko sattumaan. Ei ole ollenkaan sama asia, mutta mun Mummu kuoli kun esikoinen oli masussa, mulle sillä oli väliä.

  Tykkää

  1. Voi kiitos <3 <3 Ymmärrän täysin. Ja eihän sillä ole mitään väliä, miten muut asian näkevät, asia oli merkityksellinen sulle ja se riittää!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s