Flash Tattoos · Hömppää ja naurua

Köyhän miehen tatuointi!

Jep, beauty blogs made me buy this. Tai tarkemmin sanottuna Nude-blogin Erika. Erikan löytö vetosi välittömästi sisäiseen lapseeni, harakkaani ja nosti kierroksia tatuointikuumeessani. Kultaisia ja hopeisia, oikeasti tyylikkäitä muutaman päivän kestäviä tatuointeja, hei oikeasti, miten olisin voinut olla innostumatta? :)

Jutun nimi on Flash Tattoos, ja voi hitsi kun nää vaan on ihania! Tilasin omat tatskani merkin omilta sivuilta, ja 30 dollaria tuli tällainen yksi paketti kustantamaan (20 dollaria + 10 dollaria postikuluja). Kallista lystiähän tämä on, mutta toisaalta kuvia on tosi monta yhdessä pakkauksessa, ja totta puhuen mä harkitsen jo toisen tilaamista :) Flash Tattoosin Instagramissa @flashtattoos on muuten aivan ihania kuvia, jos kaipaa inspiraatiota siihen, mihin näitä voisi lätkiä.

Pysyvyys riippuu ihan ruumiinosasta, johon kuvan laittaa. Ranteessa simpukka pysyi hyvänä vain 1-2 päivää, mutta esim. jalkapöydässä helposti 4 päivää.

Käyttö on tosi helppoa. Kuva leikataan irti arkista ja valitaan sille sopiva paikka. Sitten kastellaan pyyhe valmiiksi, otetaan kuvan päältä muovi irti ja asetetaan kuva iholle. Märkää pyyhettä pidetään kuvan päällä 30 sekuntia, jonka jälkeen taustapaperi otetaan poies. Vielä pienet taputtelut kostealla pyyhkeellä ja avot, iholla on ihana kuva :)

On ollut huisin hauskaa kokeilla, miltä oikea tatuointi näyttäisi missäkin paikassa. Miksi muuten kellään ei ole kultaista tatuointia, kysynpä vaan?? 

Tässä vielä pari Instagramiin laittamaani kuvaa.

Mitäs tykkäätte, lapsellista ja/vai ihanaa? :)

Ps TJ2 aamua koiravauvan tuloon <3 <3 <3

4 vastausta artikkeliin “Köyhän miehen tatuointi!

  1. Tatutoidun mieheni kommentti, kun haikailin kultatatskan perään: ”ehkä se metallin hohde ei näy ihon alta”. Eli jotta metalli hohtaisi niin senhän pitäisi saada valoa ja näin ollen ihon alla oleva muste ei voi siis metallisesti hohdella…? En tiedä, mut jos kultatatskoja saisi niin mulla olisi jo miljoona sellaista! :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s