Asusteet · Kahvi · Lifestyle · Muoti/vaatteet

Hyvää kahvia ja kullan kimallusta

Oltiin viikko sitten perjantaina Kissiksen kanssa liikeellä, kun sain sen ylipuhuttua mun mukaan Siivouspäivä etkoiluun eli bloggaajakirpparille. Tehtiin molemmat hyviä löytöjä, ja sitten tuli välikahvin aika. Kissis ehdotti, että mennään Fazerille, koska sieltä saa parasta kahvia. Mulla meinasi mennä sylki väärään kurkkuun, siis mitä, parasta kahvia Fazerilta..?? Tämä arvonanto Fasua kohtaan alkoi kiinnostaa tosi paljon, joten mentiin sitten maistelemaan sitä kahvia.

Ja joo, olihan se hyvää, kun kerran halusin ostaa samaa kahvia kotiinkin :) Jotenkin kun mietitään Helsingin parasta kahvia, ajattelen vaistomaisesti parasta lattea. Tavallista kahvia juon kahviloissa harvemmin, toki sitäkin aina välillä. Toinen jännä juttu liittyy Kaffa Roasteryn kahveihin. Niitä kehutaan kovasti, mutta ainoa Kaffa-kokemukseni oli niin kamala, ettei ole huvittanut erityisemmin enempää maistella. Nimittäin Kluuvin Torressa otin kerran laten sijaan mustan kahvin (joku Kaffan blend, en muista tarkemmin) ja se oli jotain ihan kamalaa tavaraa. Toki silloinkin ajattelin, että ehkäpä vika oli keittimessä tai keittäjässä purujen sijaan, mutta yhtä kaikki Kaffa ei vakuuttanut.

Tämä Fazer Blend sitävastoin oli ihan killerihyvää, niin Fasulla kuin sitten kotonakin (itse asiassa juon sitä tässä postausta kirjoitellessani). Kahvi oli papuina ja sen sai haluamallaan jauhatuksella (vaikka Kissis asiaa kovasti epäilikin, aina kannattaa hei kysyä hahhaa). Suosittelen maistamaan!

Olin selannut aiemmin Glitterin hiusopasta ja bongannut sieltä useamman kivan hiuskoristeen. Noh, suurin osa kuvissa kivoilta näyttäneistä näytti mun päässä ihan kamalilta, mutta tämä kultainen kolikkohässäkkä ei :)

Tuo yksinäinen ketju tulee siis pään päälle jakauksen kohtaan, vähän jännää! Mun otsis vähän vaikeuttaa tällaisten pantojen käyttämistä tai siis ne näyttäisivät mun mielestä kivemmilta ilman. Mutta onneksi otsiksen saa taakse tai syrjään, koska tämä panta on niin kiva!

Tein bloggaajakirpparilla ihan sikahyviä löytöjä, mutta en jaksanut alkaa kuvata mustia vaatteita, joita ostin useamman. Tässä kuitenkin pieni vilaus ostamastani neuleesta ja hameesta, sopivat hyvin käytettäväksi yhdessäkin :)

Pakko vielä sanoa, että mä RAKASTAN bloggaajakirppiksiä! Olen löytänyt Siivouspäivän ja Kierrätystehtaan kirppareilta parempia vaatteita kuin kaupoista, tai siis jostain syystä en ole koko keväänä löytänyt Helsingin kaupoista mitään mieleistä. Ensi lauantaina on vielä yksi ihana kirppis tiedossa, kun vaatefriikki kaverini pitää kahden vielä vaatefriikimmän kaverinsa kanssa privaatin muotikirppiksen. Ihan parasta! :)

Tykkäättekö te shoppailla kirppareilta vaatteita? Iskeekö kulta? :)

6 vastausta artikkeliin “Hyvää kahvia ja kullan kimallusta

 1. Kaffan Espresso blend 30/70 on ainakin tosi hyvää. Varsinkin lattena, yummy! Uskon, että keittimellä on myös merkitystä. ;DIhania löytöjä oot tehnyt. Mä en osta vaatteita kirppareilta, tosin pari nahkatakkia on kaapissa poikkeuksena. Vika on vaan mun päässä, jotenkin toisen käyttämän vaatteen käyttäminen tuntuu inhalta. :D Vaikka sen kuinka pesis. :D

  Tykkää

  1. Hihihiihhiiiii ”inhalta” :D *hihittelee* Mä taas olen onnellisempi löytäessäni ihanan käytetyn kuin uuden vaatteen, kierrätyksestä tulee hyvä fiilis ja tietty käytetyt vaatteet saa paljon edullisemmin, vaikka kunto olisi priima :)

   Tykkää

 2. Täytyy antaa Fazerille kehuja siitä, että siellä saa laten kupissa! Pienet asiat merkitsee ja mä inhoan lattelaseja :D

  Tykkää

  1. Pienet asiat todellakin merkitsee :D Mäkään en tykkää sellaisista peruslaseista, mutta Hot&Cool-laseja on kotona ja niistä tykkään :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s