Benefit · Meikit · Päivän meikki · Poskipunat

Kuulaat kesäposket Coralistalla

Kerroin Köpis-shoppailupostauksessa, että ostin VIHDOIN Benefitin Coralista-poskipunan. Coralista on yksi Benefitin myydyimpiä tuotteita ja monen pitämä, joten piti munkin ottaa selvää, mikäs tämä poskipuna on naisiaan.

Pakkaus on Benefitille ominaisella tavalla pahvinen. Jämäkkä, mutta toki kärsii damagea paljon helpommin kuin muoviset pakkaukset. Sisällä on peili ja sivellin. Pakkauksen reunat ovat niin korkeat, että ajattelin ensin, että apua. Poskipunasiveltimissä on kuitenkin tietysti niin pitkä varsi, etteivät reunat haittaa mitään.

Ensimmäinen fiilis oli, että iik tää tuoksuu <3 Jotenkin tämä erittäin olennainen seikka oli jäänyt multa huomaamatta aiemmin ;) Tuoksu on ihana, sanoisinko sokerinen ja juuri tarpeeksi mieto, ettei varmaankaan häiritse niitäkään, jotka eivät piittaa tuoksuista meikkituotteissa.

Vasemmalla Coralista ja oikealla MUS Lust
Vasemmalla Coralista ja oikealla MUS Lust

Suurin syy aiempaan hannailuuni Coralistan kanssa on se, että kuvittelin sen olevan tosi samankaltainen Make Up Storen Lust-poskipunan kanssa, jonka omistan ja joka on yksi ehdottomia lemppareitani. Itse asiassa Lust on ainoa poskipuna, jonka muistan lähivuosina käyttäneeni loppuun. Ja jopa ostaneeni samanlaisen tilalle, niin hyvä se on! Siskon kanssa Köpiksen Sephorassa tultiin kuitenkin siihen tulokseen (vaikkakin ilman vertailukappaletta, jolloin itselleni on aina aika vaikea muistaa tarkkoja sävyjä), että kyllä nämä ovat erilaiset. Ja niinhän ne ovat! Oikealla puolella kuvissa oleva Lust on selvästi punaisempi kuin Coralista, vaikka molemmissa on sama ihana hehku.

Syy siihen, etten vallan repeä ylistämään Coralistaa on siinä, että siinä on omaan makuuni hieman liian vähän pigmenttiä. Väittäisin, että sillä on lähes mahdoton saada vahingossa poskipunaövereitä, eli aremmille poskipunan käyttäjille Coralista on ihan nappi! Itse kuitenkin tykkään siitä, että pigmenttiä tulee kunnolla, ja Coralistassa sitä olisi saanut olla hieman enemmän. Toki kerrostamalla homma hoituu, mutta näissäkin kuvissa olen sutinut poskipunaa TODELLA rankalla kädellä ja lisännyt (ja lisännyt). Puna myös kuluu päivän aikana kasvoilta pois melko nopeasti, joten sitä kannattaa varautua lisäämään päivän aikana.

Sävy on kuitenkin mielestäni aivan hurmaava, pakkaus söpö ja tuoksu iiiiihana. Joten kyllä kokonaisuus on erittäin onnistunut ja voin lämpimästi suositella. Tämä on nimittäin ihan oiva kesäposkipuna, helppo ja nätti :)

Löytyykö teiltä Coralista? Tykkäättekö? :)

10 vastausta artikkeliin “Kuulaat kesäposket Coralistalla

  1. :D Voinpa myöntää, että tunnen itseni vähän urpoksi tällä hetkellä :D Se on nimittäin varmasti juuri niin kuin sanoit ja selittää monta asiaa! Mm. Tampere-miitistä saamani Laveran bronzeri oli käytännössä näkymätön mun iholla, mutta kun lähetin sen Mohnille, sain kuvatodisteen siitä, miten paljon tuote erottuu hänen ihollaan. Kyllä voi ihminen olla hölömö :D

   Tykkää

 1. Näyttää just sellaiselta, joka vois sopia mulle. Mä oon kalpea ja pelkään niitä poskipunaövereitä. Täytyypä tutkailla, jos tulee vastaan. Tosin ei oo mitään reissua kyllä nyt tiedossa, kun on nuo työkuviot ihan auki. Töissä on yt:t & organisaatiouudistus. Ties mitä tapahtuu. Jos käy hyvin, niin voisin kyllä jonnekin reissuun lähteä syksyllä.

  Tykkää

  1. Iso buu yt:lle :( Varmasti tosi stressaavaa…Mitä jos kokeilisit Nina tuota Lustia, saa ihan Suomesta ja on myös erittäin helppokäyttöinen, övereitä on lähes mahdoton silläkään saada :)

   Tykkää

 2. Aivan ihana, ja just sopiva sun kesäiholle! :) Lust on kyllä myös mun ikisuosikki, loppui viime talvena mutta edelleen kaipaan. Yritän vaan aina muistaa, että omistan jo miljoona poskipunaa.. ;D

  Tykkää

  1. Kiitos Juille :) Se on kyllä totta, enhän mäkään yhtäkään uutta varsinaisesti tarvitsisi. Mutta jos/kun tuotteet ovat riittävän erilaisia toisiinsa nähden, niin pystyn perustelemaan ostokset itselleni. Ja Lust on vaan <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s