Kauneushoitolassa

Jolie Spassa

Olen kertonut blogissa moneen kertaan rakkaudestani Kauneushoitola Cindy Rieraa kohtaan, kuten myös huudellut täällä apua kuultuani Cindyn lopettavan kosmetologin työt. Lopulta päätin antaa Cindyn vanhoissa tiloissa Helsingin Kalevankadulla aloittaneelle Jolie Spalle mahdollisuuden ja varasin kasvohoitoajan. Täytyy myöntää, että viime lauantaina kauneushoitolan summeria soittaessani jännitti vähän. Olin käynyt Cindyllä hoidossa niin monta vuotta niin säännöllisesti, että tuntui aika vaikealta mennä kenellekään muulle.

Hoitolan sisustus oli riittävän samanlainen, että tunsin oloni heti kotoisaksi, mutta riittävän erilainen, että se oli selkeästi Jolie Spa, eikä Kauneushoitola Cindy Riera.

Ihonhoitotuotteita oli tuttuun tapaan koko seinän kokoinen vitriini.

Patyka ja Environ olivat tuttuja sarjoja Cindyn ajoilta, kun taas Neal`s Yard Remedies oli uutta. Environ on muuten ainoa ei-luonnonkosmetiikan sarja Jolie Spassa.

L´Atelier des Délicesin tuotteet ja Honoré des Présin tuoksut olivat onneksi edelleen valikoimassa ja uutena mukana oli Iroisie.

Uutta oli myös Absolution, joka herätti heti kiinnostukseni upeilla mustavalkoisilla pakkauksillaan.

Onneksi sama lämmitettävä ja säädettävä hoitopöytä oli edelleen tallella :) Olin varannut netistä (ah sitä helppoutta!) itselleni ajan puhdistavaan kasvohoitoon. Sovimme kuitenkin Spassa työskentelevän Jonnan kanssa, että hän räätälöi hoidon ihoni sen hetkisen kunnon mukaan. Tämä on kuulemma aina käytäntönä Jolie Spassa, ei siis tarvitse huolehtia, vaikkei tietäisikään, mitä oma iho milläkin hetkellä kaipaa. Sanoin Jonnalle, että mun ihoni kunto ja tarpeet vaihtelevat tosi paljon. Mulla on saattanut ajanvarausta tehdessä olla puhdistuksen tarvetta, mutta kuukausi sen jälkeen iho saattaakin olla rutikuiva. Pakko rakastaa mun ihoa.

Siinä missä Cindy on yksi valoisimmista koskaan tapaamistani persoonista ja itse aurinko, Jonna huokui jotain sellaista ihan käsittämätöntä rauhaa. En voi vieläkään uskoa, että olin täysin hiljaa koko tunti 45 minuuttia kestäneen hoidon ajan ja vain rentouduin! Olen yleensä aika kova tyttö puhumaan ;) Mietin jossain vaiheessa mielessäni, että mitähän kuorintaa Jonna mahtaa nyt iholleni laittaa, mutta en jaksanut ja halunnut hoidon aikana edes tällaisia olennaisia asioita kysyä. Olin ottanut hoidon kylkeen selän kuorinnan ja hieronnan, joka tehtiin ennen kasvohoitoa. Aivan mielettömän rentouttavaa ja ihana alku kasvohoidolle. Iso plussa Jonnalle tilannetajusta, kuuluu hyvän kosmetologin ammattitaitoon osata lukea asiakasta. Jos asiakas on hiljaa, ei mielestäni kosmetologinkaan kuulu alkaa jutustella päivän säästä.

Hoidon jälkeen haastattelin Jonnaa hoidosta ja ihoni kunnosta, ja hän sanoi tehneensä mekaanista puhdistusta (no sen kyllä huomasin) lukuun ottamatta oikeastaan kosteuttavan hoidon. Tykkäsin kovasti siitä, ettei Jolie Spassa jumituta yhden käytettävän merkin alle, vaan kasvohoidossani käytettiin ainakin Patykan, L´Atelierin ja Absolutionin tuotteita. Jonna muistutti kuorinnan tärkeydestä mutta korosti ennen kaikkea hyvää ja tehokasta ihon kosteutusta. Luulenkin, että osa omien kasvojeni näpyistä on ainakin aiemmin johtunut ennen kaikkea kuivuudesta. Lisäksi kasvoveden käyttöä ei Jonnan mukaan kannata unohtaa, ainakaan jos ”kärsii” laajoista ihohuokosista kuten minä. Hyvä kasvovesi supistaa huokosia ja tekee ne huomaamattomammiksi.

Kasvohoitoni maksoi 135 euroa, mikä en mielestäni tavanomainen hinta Helsingin keskustan hoitoloissa. Sekä Jolie että Jolie Spa ovat ottaneet käyttöön kanta-asiakasetuna ostohyvityksen. Mikäli shoppailee ahkerasti luonnonkosmetiikkaa tai käy säännöllisesti hoidoissa, saa alennusta. Ostoja ”kerrytetään” puolivuosittain ja muistaakseni 300 euron ostoksista saa 10 euroa alennusta ja suuremmista ostoista sitten enemmän. Mä olen sen verran uskollinen kosmetologin ja kampaajan asiakas, että olen monesti toivonut jotain tällaista bonusta, jos käy samassa paikassa usein.

Olin tosi tyytyväinen hoitooni ja menen varmasti uudelleen. Iso peukku Jolie Spalle ja Jonnalle siis täältä! :) Oletteko te käyneet Jolie Spassa?

Ps Jolie Span vieressä on yksi lempparikahviloistani Kuppi & Muffini, jossa nytkin kävin lounaalla ja kahvilla ennen kasvohoitoa. Helsingin parhaat cupcaket saa sieltä, suosittelen :)

10 vastausta artikkeliin “Jolie Spassa

  1. Mitäköhän Cindylle kuuluu ja mmitäköhän hän puuhaa nykyään. Sen verran ihana ihminen oli, että jäin kaipaamaan.

    Tykkää

    1. Oih, anteeksi kun vastaus venähti. Tiedätkö, mä en suoraan sanottuna tiedä, mitä Cindy puuhaa! Olen monesti miettinyt häntä ja ikävöinyt. Nyt ryhdistäydyn ja laitan hänelle viestiä :) Cindyä jäi varmasti jokainen asiakas kaipaamaan, hän on aurinko <3

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s