Lush · Tuoksut

Iso oranssi aurinko tikkarin tikussa

Huomasin jokin aika sitten Lushin Facebook-sivuilta, että myyntiin oli tullut uusi mansikkahierontapala. No tämähän kuulosti tietenkin niin vastustamattomalta, että painelin viime viikon ankeana maanantaina Lushiin hakemaan mansikkapalaa. Mutta voi pettymys, hierontapala oli myynnissä vain lahjapakkauksessa yhdessä vartalovoiteen (ei edes mansikan tuoksuinen buu) kanssa. Eikä ollut edes testeria, että palaa olisi voinut tuoksuttaa ja koostumusta kokeilla ennen ostamista. En kuitenkaan lähtenyt Lushista tyhjin käsin, vaan mukanani jotain muuta ihanaa tuoksuvaa :)

En ole jostain syystä aiemmin perehtynyt Lushin hajuvesiin, vaan ohittanut ne jotain ihan satunnaista tuoksuttamista ja tämä ei ole mun tuoksu -fiilistä lukuun ottamatta. En ole Sun-tuoksua haistanut aiemmin, se on varma. Nimittäin rakastan sitrustuoksuja ja tämä on sitä ihan parhaimmillaan!

Tuoksua kuvailisin metsäisen makean sitruunaiseksi, niin hassulta kuin se kuulostaakin :) Kyseessä ei ole mielestäni mikään kovan kirpeä tuoksu, vaikka sitruunainen onkin! Ennemminkin sitruuna on pehmeä ja makea, ja tuoksussa on häivähdys ihanaa vihreää metsää. Luin vasta tätä juttua kirjoittaessani tuoksun kuvauksen, jossa mainitaan appelsiini, mandariini ja santeli. Havaitsemani metsäisyys tulee varmasti tuosta santelista.

Tuoksun sanotaan olevan A big orange sun on a lollipop stick, mistä tulee postauksen otsikkokin. Aivan ihana mielikuva minusta, ja kuvaa Sunia tosi hyvin.

Kiinnostuneille tiedoksi, että inci-lista on seuraavanlainen: DRF Alcohol, Perfume, Brazilian Orange Oil, Mimosa Absolute, Sandalwood Oil, Limonene, Linalool (joista kaksi viimeistä esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä).

Sunia oli myynnissä (ainakin) kahta kokoa, joista ostin suoraan isomman, 30 ml:n pipettipullon. Hinta ei nimittäin päätä huimannut, se oli 24,95 €. Ainoa miinus tulee siitä, että suloinen tuoksu haihtuu mielestäni iholta ihan liian nopeasti. Ihmettelin vähän asiaa ja vasta sitten katsoin pullosta, että jaahas, tämähän on eau de cologne. Joten ei ihme, että tuoksu on kevyt. Huomaa, etten aina perehdy faktoihin kauhean hyvin etukäteen, johonkin tuotteeseen vain ihastuu, ja se riittää ;)

Täytyy ehkä ostaa pienempi pullo töihin, että voi tuoksua aurinkoiselta koko päivän :)

Onko teillä Lushin tuoksuja? Hälveneekö teistäkin tuoksu liian nopeasti? Mua jäi vähän kaivelemaan kookokselta ja vaniljalta tuoksuva Furze, jonka tiedän olevan ainakin parin kosmetiikkabloggaajan suosikki… ;)

Ai niin! Sampar-arvonnan voittajaksi arpoutui Nina! Voittajalle on ilmoitettu, ja paketti on jo matkalla hänen luokseen :) Onnea vielä Nina!

20 vastausta artikkeliin “Iso oranssi aurinko tikkarin tikussa

  1. Mustakin gorilla on ihana! Ja se sanoo ”Let`s get it on” :D Mäkin pidän pakkausta tosi tärkeänä asiana, hyvä tuote on parhaimmillaan myös ilo silmälle!

   Tykkää

 1. Mulla on pikkupullot Furzea ja Flower’s Barrow’ta, jälkimmäinen on aivan ihana ruusutuoksu. BTW, jos haluat tuon mun Furzen, niin saat, minuun se ei sitten oikein kolahtanut.. Se on siis ihan sellainen mini mini.

  Tykkää

  1. HELLIN! Voi se olisi ihanaa, kiitos! Ottaisin mini-Furzen enemmän kuin mielelläni <3 Oletko tulossa Tampereelle?Munkin pitäisi koluta Lushin muut tuoksut ajan kanssa läpi. Harmi muuten, ettei Sunista tai Furzesta ollut niitä stick-muotoisia tuoksuja, sellainen olisi jännä :)

   Tykkää

  1. Hih, gorilla kyllä saa hymyn huulille :) Mä en osaa eritellä tuosta tuoksusta mimosaa, niin en valitettavasti voi kertoa, tuoksuuko se kuinka voimakkaana :(

   Tykkää

 2. Bestikseni rakastaa Karma- nimistä Lushin tuoksua ja mä saan aina astmakohtauksen, kun hän on karmansa kanssa lähistöllä… En ole kokeillut mitään Lushin tuoksuja, mutta tää kuulostaa ihan mun tuoksulta!

  Tykkää

  1. Hahhaa ”karmansa kanssa lähistöllä” :D Tietkö mä muistelen juuri Karmaa haistaneeni ja todenneeni, että NOUP, ei mun juttu ;) Tykkäisit varmaan Sunista sinäkin, käy testaamassa!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s