Käsivoiteet · Kuorinnat · Lush · L`Occitane · OPI · Palajutut · Rituals · Suihkutuotteet · Tuoksut

Tuoksuterapiaa

Kun arki potkii pientä ihmistä päähän, on pari asiaa, jotka auttavat.

1) Hyvä kahvi. Hyvä kahvi, edes vähän parempi mieli.
2) Pään painaminen koiran pehmeään turkkiin.
3) Pieni shoppailu. Paino sanalla pieni. Jos mopo lähtee käsistä, lopputuloksena on luultavasti entistäkin paskempi fiilis.
4) Hyvät tuoksut.

Tuoksuterapiaa voi saada voiteista, kynttilöistä tai hajuvedestä. Itse olen monta kertaa huomannut, miten suihkaus lempparihajuvettä ja läträäminen ihanan tuoksuisella käsivoiteella kohentaa fiilistä.

Sain L´Occitanen Amande-käsivoiteen ystävältä joululahjaksi. Laitoin tätä ensimmäisen kerran laivalla, koska pieni tuubi oli kätevä ottaa matkalle mukaan. Korkkasin käsivoiteen ensimmäisenä iltana nukkumaan mennessä. Makasin pimeässä hytissä silmät kiinni ja mietin, että mikä tämä IHANA tuoksu on. Käsistänihän se tuli, mutta luulin ensin suihkineeni tax freessä jotain superihanaa hajuvettä. Nuuhkin käsiäni ja ranteitani kunnes välähti, että sehän on käsivoide :) Aivan mielettömän ihana pehmeän makea manteli tässä tuoksuu. Itse voiteen koostumuksesta en pitänyt, se oli liian lirua. Aion silti ostaa tätä lisää (läträsin tuubin jo aikoja sitten loppuun), ihan tuoksun takia! ;)

Vasemmalta oikealle Coconut Melon, Peony & Poppy ja Amande

Pari viikkoa sitten kävin Helsinki Day Spassa ostamassa ystävälle lahjakorttia. Bongasin nämä OPIn ihanan pirteät pikkupurkit kassalta ja päädyin ostamaan sekä Coconut Melonin että Peony & Poppyn. Näistä ei ollut hoitolassa testereitä lainkaan, mutta luotin, että tuoksujen on pakko olla hyvät. Ja niinhän ne ovatkin! En ole koskaan aiemmin kokeillut OPIn käsivoiteita, mutta voin sanoa, että tuoksu on ainakin kohdallaan, nam! Koostumus on tosi kevyt, ihan geelimäinen. Kovin kosteuttavia nämä eivät ole, eivätkä missään nimessä ole mielestäni riittävän kosteuttavia ja hoitavia yökäyttöön. Päiväksikin nämä ovat tosi kevyitä, mutta toisaalta myös imeytyvät hetkessä. Itse olen käyttänyt näitä enemmänkin tuomaan raikkautta ja hyvää tuoksua :)

Ritualsin Bed & Body Misteihin olen ollut koukussa jo reilun vuoden, eli siitä asti kun viime tammikuussa ostin Amsterdamista vasemmalla kuvassa olevan valkoiselta lootukselta tuoksuvan Yin-tuoksun. Kuvan pullo on käytössäni jo kolmas ja nyt sen kaverina on uusi Happy Mist, joka on pirteä mandariinituoksu. Happy Mist on selkeästi kevyempi tuoksu, ja nimessäkin sanotaan sen olevan Light Bed & Body Perfume. Ihania molemmat <3

Lushista taasen koppasin Sun-hajuveden ostaessani mukaan myös You Snap the Whip -vartalonkuorintapalan. Tai oikeastaan kyse on kuorivasta vartalovoiteesta, ja tämä tosiaan on mielettömän kosteuttava! Tuoksu on aivan huumaavan ihana mustaherukka, johon rakastuin heti.

Itse pala on musta, ja kun tätä hieroo kroppaan, muodostuu savenharmaata ohutta vaahtoa. Aika metkaa :) Tykkäsin kovasti niin kuorinnasta kuin sen tuoksustakin. Suosittelen kaikille mustaherukkafaneille, piristää suihkuhetkeä kummasti!

Saatteko te tuoksuista energiaa? Mikä on varma valinta? :)

Ps Pääsin tänään vertailemaan uutta ja vanhaa MAC Stereo Rosea keskenään ja esittelen tulokset piakkoin ;)

Ps AINIIN! Meninpä tänään hemmetti liittymään Instagramiin. Vaikka niin vannoin, etten sitä tule tekemään :D Joten jos haluatte seurata mua siellä, niin löydätte nimellä Salla_MPP! Luulen, että isken sinne kuvia enimmäkseen koirista ja arjestani yleisesti, en ehkä niinkään kosmetiikasta. Vaikka mistäs sitä tietää. Mutta jos ainoastaan kosmetiikkajutut kiinnostavat, niin ei ehkä kannata mua seurailla, ettette tylsisty =D (olipas hyvä myyntipuhe)

12 vastausta artikkeliin “Tuoksuterapiaa

 1. Ihana postaus! Kertakaikkiaan hellyttävä. <3 Tunnustaudun myös täysin hurahtaneeksi tuoksufriikiksi. Voi sitä onnea, kun sain tänään kylkiäiseksi rakastamani tuoksun minivartalovoiteen. Ei voi kuin hmyillä, kun se tuoksuu vienosti nenään käsivarresta. :D

  Tykkää

  1. :) <3 Kiva kuulla!Mä niin tiedän ton fiiliksen! Itsekin aina nuuhkin käsiäni jos jotain ihanaa rasvaa olen laittanut. Nuuhkin myös mm. kahvin poroja, koiriani… Kaikkea hyvän tuoksuista :)

   Tykkää

 2. Hyvä kahvi muuten tekee ihan ihmeitä. Hetki sen jälkeen kun on juuri juonut ihan loistavat sumpit, ihan mahtava. Sitten taas jaksaa. Ja sinänsä hassua, että opin juomaan kahvia vasta puolisentoista vuotta sitten : D

  Tykkää

  1. No niin tekee!! Äsken join koirapuistossa termarista hyvää kahvia auringonpaisteessa ja katsoin kun koirat leikkii, pakkohan siinä oli hymyillä :)

   Tykkää

 3. Ritualsin tuotteet on ihania, itsekin ostin niitä viime kesänä Barcelonasta! Ja seuraavalla matkalla teen taatusti lisähankintoja sarjan parista :)

  Tykkää

 4. Mustaherukkavartalopala, pakko päästä kokeilemaan. :) Mä olen aivan ihastunut muuten viime aikoina Jurliquen ruusukäsivoitwen tuoksuun – aivan käsittämättömän ihana tuoksu. :)

  Tykkää

  1. Kannattaa, tykkäät ihan varmasti! Ihan harmittaa pitää sitä kannellisessa rasiassa, kun muovin läpi ei tuoksu pääse päiviäni piristämään ;)Hih, ruusu ei ole mun suosikki tuoksuna, mutta olen itsekin ilolla Jurliquen ruusukäsivoidetuubin käyttänyt. Suosikkini merkin tuoksuista on sitruuna, se käsivoide, kasvovesisuihke ja vartaloöljy ovat ihan to die for <3

   Tykkää

 5. Ihana postaus :). Pakko ostaa jossain vaiheessa tuo Lushin kuorinta!Tän hetken suosikkeja on ehdottomasti mm. Flow Kosmetiikan Kookos-sitruuna vartalokuorinta, se tuoksu on niin taivaallisen kirpsakan mehevä, että oksat pois.

  Tykkää

  1. Kiitos <3 Osta, tää on ihana! Ja mulla taasen on seuraavana listalla tuo Flow! ”Kirpsakan mehevä”, ai että kuulostaa ihanalta! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s