Avautumista

FAQ, osa II

No niin, tässä tulee vastaukset loppuihin minulle esitettyihin kysymyksiin! Osan I voit lukea täältä.

Mitä tuotetta suosittelisit Lushilta yli kaikkien muiden?
No arvaa? Snow Fairy tietysti <3 Mutta jos sitä ei saa sanoa, niin sanon Lemony Flutter -kynsinauha-/käsivoide.

Milloin aloitit meikkaamisen säännöllisesti?

Uskoisin, että 13-vuotiaasta lähtien meikkasin joka päivä, ainakin se peitepuikko, kivipuuteri ja ripsari oli käytössä :)

Mikä oli ensimmäinen meikkimerkki jota nuorena käytit? Onko siitä ajasta jäänyt joku suosikki tai peräti inhokki. :)
CLEARASIL-PEITEPUIKKO! Apua. Jälki oli paksua, oranssia ja sanalla sanoen rumaa. Muuten muistelen, että olin alusta asti Lumene-tyttöjä. Duo-luomivärit, rajauskynät ja huulikiillot olivat suosikkejani. Ripsivärini taisi olla IsaDoraa. Samoja tuotteita en käytä enää, mutta tykkään Lumenesta ja Isiksestä edelleen!
 
Miten neuvoisit henkilöä, joka ei ole vielä koskaan käyttänyt poskipunaa, mutta on salaa ihastellut punaisia purnukoita? Mistä kannattaisi aloittaa? :)
Uu, ihana kysymys :) Mä neuvoisin ostaman jonkin hohdetuotteen kaltaisen poskipunan, kuten Make Up Storen Lust. En lähtisi aloittelemaan millään superpigmenttisellä, kuten itselläni vaikkapa Inglotin AMC-poskipuna, vaan jollain helpolla, jota ei ihan heti saa yliannosteltua. Itse olen sitä mieltä, että poskipuna on yksi tärkeimmistä jutuista meikissä ja tekee NIIN paljon. Laitankin sitä aina aika reilulla kädellä ;) Nyt vaan rohkeasti kaupoille, kyllä naisella ainakin yksi lämmin ja yksi viileä poskipuna pitää olla! :)

Lust alhaalla vasemmalla

Haluaisin kysyä sulta, että tykkäätkö ennemmin kullasta vai hopeasta? Meikissä, koruissa yms. :)
Kyllä tykkään kullasta enemmän. Hopeaa itse asiassa vierastan meikissä aika paljonkin. Koruissa se menee ihan hyvin, ja omistankin paljon hopeisia koruja. Viime vuosina olen kuitenkin tykännyt enemmän kullasta ja varsinkin punakullasta, se on ihanaa!


Minkälaisen häämeikin tekisit, jos olisit menossa naimisiin ja tekisitkö meikin itse?

En missään nimessä tekisi häämeikkiäni itse. Hermoilisin kyseistä päivää muutenkin niin paljon, etten tosiaan haluaisi lisästressiä siitä, menevätkö nuo rajaukset nyt suoraan ;) Ottaisin varmaankin aika paljon vahvemman häämeikin kuin moni muu. Nätti beige luomiväri ja neutraali huulikiilto, not for me. Ennemmin jotain hillittyä smokya silmiin ja huulille ilman muuta kunnon huulipunaa, ei mitään kiiltoja :)

Kuka on sinun meikki-idolisi?

Ei tartte paljon miettiä: Rihanna! <3 Rihanna on mun idoli niin meikki-, hius- kuin tyyliasioissakin, hän on ihan täydellisen upea! Tosin sillä naamalla onkin ihan sama miten meikkaa, kun näyttää aina hyvältä ;)

Meikkaatko paljon muitakin, kuin itseäsi?
Harmillisen vähän :( Ennen saatoin meikkailla/auttaa meikkaamisessa kavereita kun oltiin lähdössä viihteelle. Nykyisin käyn juhlimassa NIIN harvoin, että tätä tilaisuutta ei enää ole.

14-vuotiaan siskoni haluaisin tosi paljon meikata! Haluaisin katsoa, osaisinko tehdä tarpeeksi kevyen ja heleän meikin tuon ikäiselle :)

Mikä on lempi kosmetiikkatuote, jos saa valita vain yhden ?
No apua mikä kysymys :D Yksi…hmm… Pakko sanoa huulipuna! Piristää meikin kuin meikin helposti, eikä ilman voi olla. Olen kirkkaan väristen huulipunien ilosanoman sanansaattaja :D

En tiedä miksi, mutta minulla tuli ensimmäisenä mieleen sellainen kysymys, että millä alalla olet töissä? :) Toisaalta, jos et tuohon halua vastata, kysyn, mikä on sinulle tärkein kosmetiikkatuote, jota ilman et voisi elää? 

En halua vastata tuohon työkysymykseen, mutta sen verran sanon, että se ei voisi olla kauempana kauneusjutuista ;) Toiseen kysymykseen vastasinkin ylempänä.

Jos saisit lukea vain yhtä blogia – mikä se olisi? En tiedä minkä kautta luen, mut hitosti luen! 
Hahahahaaa!! Mun oli pakko jättää tuo ”mitä kautta luet blogiani” -vastaus tuohon, koska se nauratta mua joka kerta :D
 
Inhottavaa, en mä halua valita vain yhtä! Mutta, jos on pakko, niin Karkkipäivä, se on vaan <3 Karkkipäivä oli sitä paitsi ensimmäinen kauneusblogi, jota aloin seurata. Jos joku ei tiedä, mikä on Karkkipäivä, niin se on aukko sivistyksessä. Niih :)

Kerro jokin unelmasi? Kun unelmasta alkaa puhua ääneen, sillä on tapana toteutua :-)
Eli onko sulla vaikkapa tätä blogia ajatellen jokin unelma esim tuotteita joita haluaisit päästä kokeilemaan tai henkilö keneen haluaisit blogimaailmassa tutustua? Tai sitten jokin muu unelma jonka haluat jakaa lukijoillesi!

Tällekin kysymykselle nauroin ääneen. Ei siksi, että se olisi hölmö, vaan siksi, että mulle oli juuri paria päivää aiemmin tullut mieleen spontaani ajatus: ”Sitten kun mulle lähetetään blogin kautta Sensaita, olen saanut kaiken.” :D Hassua tässä on se, etten tarkoittanut kaiken blogimaailmassa, vaan kaiken elämässä ahhahahahaaaaa! Joten siinä on unelmaa ;)

Mä en haaveile mistään blogigaalaehdokkudesta tai vastaavasta. Oikeastaan suurin kunnia olisi kirjoittaa blogia, josta ihan tavalliset pirkot ja mirjat kävisivät katsomassa vinkkejä ja luottaisivat mun näkemykseen.

Jos olisit My Little Pony, mikä ponihahmoista olisit mieluiten?

Varmaankin Blossom, hän on niin liikuttava <3


Olen ostanut suosittelemiasi tuotteita ja haluaisinkin nyt tietää, että mitä mieltä olet ns. marketti- ja halpiskosmetiikasta esim. Rimmel ja vaikkapa H&M?

Kiva kuulla, että olet löytänyt vinkkejä omiin tarpeisiisi blogistani! :)

Mä käytän markettikosmetiikkaa päivittäin, ainakin Lumenen CC-voidetta ja IsaDoran kajalkynää. Mulla ei ole mitään markettikosmetiikkaa vastaan, ja mielelläni ostan sitä, jos tykkään laadusta. Olen kuitenkin sitä mieltä, että esim. luomivärit saattavat halvoilla merkeillä olla aika surkeita (ei pigmenttiä, rapisevia), samoin poskipunat. Muistan kun ostin ensimmäisen Make Up Storen luomivärini, olin aivan vaikuttunut sen pigmentistä ja laadusta. Huulipunissa taas monissa markettituotteissa on kamala haju :/ Eri meikkimerkkejä on nykyisin niin paljon, ja varsinkin kun olen nähnyt, minkälaisia tuotteet voivat parhaimmillaan olla, ostan mieluummin vähemmän ja maksan sitten yksittäisestä tuotteesta enemmän. Koen, että en tee mitään tuotteella, joka huonon laatunsa takia jää kaappiin käyttämättä. En myöskään kiellä sitä, että kaunis pakkaus on itselleni tärkeää, ja tämä jo ohjaa ostopäätöstä tiettyyn suuntaan. Markettikosmetiikassa on tosiaan helmiä, ja silloin kannattaa ilman muuta käydä kiinni ;) Ja toki esim. opiskeluaikoinani ostin lähes pelkkiä markettituotteita, tietenkin. Ei silloin olisi ollut varaa mihinkään Diorin poskipunaan, edes alennetulla hinnalla.

Lemppari Disney-hahmoista? :)

Pienen merenneidon Ursula! Siinä on kova muija :D

Kysyisin että milloin käytät primeria (siis tarkoitan koko kasvojen pohjustusainetta) ja onko siitä todella paljon hyötyä? Mä en ite ole juuri koskaan käyttänyt ja nyt sellaisen omistan. Tuntuu vaan työläältä laittaa joka aamu montaa eri ainetta, mutta ehkä kauneuden takia joutuu näkemään vaivaa.. :)

Hihhii, kyllä vähän tosiaan vaivaa joutuu näkemään ;) Käytän primeria joka päivä ja olen sitä mieltä, että siitä on todella paljon hyötyä. Primerilla pystyy tilanteen/vuodenajan/meikkivoiteen mukaan hillitsemään kiiltoa, peittämään ihon virheitä, lisäämään hehkua ja lisäämään meikin kestoa. Suosittelen :)

Ihan sairaan hyvä primer :)


Kierteletkö kirppiksiä ja jos, niin mitkä on sun lempparit? :)
Haluaisin kierrellä, mutta jotenkin tuntuu, ettei siihen ole aikaa :( Kesäloma on ainoa aika, jolloin aktivoidun ja käyn Hietsun kirpparilla ja kotini lähellä olevalla itsepalvelukirpparilla. Myös Kaivarin Kanuuna on ihana, jos haikailee esimerkiksi merkkilaukkua edullisesti. Itse etsin lähinnä My Little Ponyja ja koirille leluja, mutta toki olen silmät auki kaikelle muullekin. Valtterilla kävin ennen sen sulkemista aika usein myymässä ja silloin löysin itsellenikin kaikkea kivaa kengistä vaatteisiin. Ongelma muuten kohdallani on se, että olen aamuntorkku, enkä saa itseäni sunnuntaina aamuseiskaksi tonkimaan vaatekasoja. Facebookissakin on muuten ihania kirppareita, josta olen viime aikoina ostanut mm. Conversen talvikengät :)

Haha, mulle tulee hirveästi mieleen kysymyksiä, mutta ei sellaisia joita blogissa kysyisin! :D Sen sijaan esitän toiveen, että kertoilet mitä tykkäät Sensain kaksoispuhdistuksesta, kun tiedän sattumalta että kokeilet sitä juuri. :)

Mä rakastan sitä, siis oikeasti. Jäin ihan koukkuun… :) Täytyy ehdottomasti tehdä postaus asiasta!

Kysymykseni on, että kuinka paljon aikaa päivästä sinulla kuluu kosmetiikan ja bloggailun parissa. Entä miten kauan sinulla menee yhden keskipitkän postauksen kirjoittamiseen?
Tätä on vähän vaikea miettiä, kun yleensä en koskaan tee postausta alusta loppuun kerralla. Viikonloppuna kuvaan (ainoa aika kun olen kotona valon kanssa yhtä aikaa) ja kirjoitan, arki-iltaisin muokkaan ja valitsen kuvia sekä kirjoitan. Oikeastaan voi sanoa, että joka päivä teen jotain blogiin liittyvää vähintään tunnin, mutta viikonloppuisin menee helposti ehkäpä kolme tuntia per päivä. Pelkkään kirjoittamiseen menee ehkäpä tunnin verran per postaus.

Mikä on sellainen ultimate-G1-poni, jonka haluaisit kokoelmiisi? Siis joku mitä sulla ei vielä oo. Joku mitä on tehty vaikka yks ever ja maksais tsiljardin, mut mikä ois sellainen ihan poniunelma ja paras koskaan?
Hirvi-ponikaveri <3 Eli Oakley. Se on tosi vaikea löytää ja on hyvissä hinnoissakin…

Oletko yhtä kiinnostunut vaatteista, laukuista, kengistä yms. , kuin kosmetikasta ?
En voi sanoa olevani yhtä kiinnostunut vaatteista ym kuin kosmetiikasta, mutta olen kyllä tosi kiinnostunut niistäkin :)

Mikä on ollut huonoin kosmetiikkatuote, mitä olet kokeillut?
Tähän on vastattava IsaDoran Peel Off eli pois repäistävä aluslakka. Lakan kesto oli ”melko” huono Peel Offin kanssa ;)

Jos saisit käyttää vain yhtä väriä (+ sen kaikkia sävyjä) meikeissäsi niin mikä se olisi?
Tekisi mieli vastata pinkki, mutta siihen voisi kyllästyä aika äkkiä ;) Tosin mihin tahansa muuhunkin kyllästyisi äkkiä, joten vastaan pinkki!

Kerro kuinka kulmakynä teroitetaan ilman että terä katkeaa juuri kun olet saanut sen sopivaksi? Toinen kysymys: mitä tuli ostettua laivareissulta?
Kokeilepa laittaa kulmakynä hetkeksi jääkaappiin ennen teroittamista, se saattaa auttaa. Toinen vaihtoehto on se, että terottimesi on vanha ja tylsä, uuden ostaminen voisi olla järkevää :)
Laivan ostoksista teinkin jo postauksen!

Mistä juontuu rakkautesi koiriin?
Varmaan geeneistä :) Olen rakastanut koiria niin kauan kuin muistan. Ensimmäisen oman koiran, Donna-labbiksen sain siskon kanssa 10-vuotiaana, monen monen vuoden kitisemisen ja vinkumisen jälkeen :) Koiraa ennen meillä oli akvaario ja marsu.

Mikä on noloin moka mitä sinulle on sattunut?En mä osaa sanoa… Möläyttelen vähän väliä kaikkea, mitä ei välttämättä kannattaisi, mutta en mä kauhean isoja juttuja muuten mokaile. Tai ehkä en ajattele tekemiäni, vähemmän fiksuja juttuja mokina, vaan elämään kuuluvina valintoina, jolloin nyt vaan satuin valitsemaan väärin ;)


Sun Lush-tuotteiden top-3 ? :)

1) Snow Fairy -suihkugeeli
2) Snow Fairy -hierontapala
3) Snow Fairy -hajuvesi
Hahahahaaa!

Miten laitat hiuksesi juhliin? 
Jos laitan ne itse, niin en mitenkään, koska en osaa. Isken jonkun ison hiuskoristeen päähän, se vähän huijaa ;)

Mistä keksit blogille nimen?

Keksin vaan, en osaa sanoa mistä :)

Jos saisit viettää yhden päivän kenen tahansa kanssa, kuka se olisi ja miksi? 
Hei, nyt ei ole määritelty, että pitääkö tyypin olla elossa! Jos ei, niin valitsen edesmenneen mummoni koska haluaisin tavata hänet niin, että olisin itse aikuinen <3

Viitaten aiempaan kysymykseen, tätä postausta ei todellakaan ole kirjoitettu tunnissa ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s