Ihon hoito · Kilpailu · Primerit · Sampar

Sampar Glamour Shots ja arvonta

Ehdinkin jo vähän kertoa Samparista tämän kasvonaamiopostauksen yhteydessä. Merkki vaikutti tosi kiinnostavalta, joten oli ihan huippua, kun sain kutsun maahantuojan tiloihin tutustumaan Sampariin tarkemmin.

Sampar on ranskalainen, selektiivinen ihonhoitosarja, joka sisältää sekä klassisia ihonhoitotuotteita että uusia innovaatioita. Merkillä on kuusi sarjaa: perushoitotuotteita sisältävä Essentials, seka- ja rasvaiselle iholle tarkoitettu Pure Perfection (6 tuotetta), anti-age-sarja Age Antidote (7 tuotetta), kirkastava ja uudistava City Of Light (3 tuotetta), hoitotuotteiden ja meikin väliin käytettävät Cosmakeup-tuotteet (3 tuotetta) sekä Winsome Body -vartalotuotteet (5 tuotetta).

Samparia saa tällä hetkellä Viking Linen Grace-laivalta, ja merkki on tulossa muillekin Viikkarin laivoille myöhemmin. Toivon mukaan saataisiin Samparit myös tänne maihin :)

Miitti-goodie bagistä saamani So Much To Dew Midnight Mask kuuluu Essentials-sarjaan. Tässä postauksessa kirjoitan kokeilemistani Cosmakeup-tuotteista.

Samparin pakkausten värit vetoavat minuun ihan täysillä. Tykkään lisäksi Ranska-fanina tosi paljon siitä, että Pariisin siluetti näkyy pakkauksissa.

Oman kuvansa ansaitsivat nämä testerit, eivätkö ole ihania? Tykkään siitä, että yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota. Tällaisessa kauniissa pahvikuoressa oleva testeri kiinnostaisi itseäni kokeilemaan paljon enemmän kuin testerit yleensä.

Cosmakeup-tuotteet ovat pohjustustuotteita, joita voi toki käyttää sellaisenaankin ilman meikkiä, mutta ovat parhaimmillaan meikin alle levitettynä. Sampar-koulutuksessa korostettiin, että nämäkin ovat ilman muuta ihon hoitoa, eli välittömien vaikutusten lisäksi Cosmakeupit myös hoitavat ihoa.

Tuotteita on kolme: Glamour Shot Matte Perfection, Glamour Shot Eyes ja (normaali) Glamour Shot.

Glamour Shot Eyes on silmienympärysiholle käytettävä tuote, jonka luvataan toimivan minuutissa. Sen kerrotaan kirkastavan ja poistavan tummuutta sekä tasoittavan juonteita ja ryppyjä. Lisäksi sen pitäisi tuoda lifting-vaikutus iholle. Aktiiviaineina on mm. kaurauutetta ja kapseloitua hyaluronihappoa. Ovh 33 €.

Ennen tuotteen käyttöä piti ihan tosissaan tutustua ohjeisiin, eli mihin ihmeeseen tätä laitettiinkaan. Tuotetta nimittäin ei laiteta silmänalusille! Oikeat levityspaikat ovat kulmaluulle, ja silmän sisä- ja ulkonurkkiin. Myös liikkuvalle luomelle voi levittää tuotetta. Huomasin myös, että oikea annostelu on ihan mahdottoman tärkeää. Jos laittaa liian vähän, mitään ei tapahdu. Jos laittaa liikaa, mitään ei myöskään tapahdu :).

Mutta. Kun sain annostelun kohdilleen, huomasin, että tämä todella toimii. Ryppyjä mulla ei vielä (kop kop) ole, mutta luomeni ovat todella eripariset keskenään ja toinen kulmakarva on alempana kuin toinen. No eipä ole enää! Hymyilin hölmön hymyä tuolla kylppärin peilin edessä kun näin, miten silmieni eriparisuus tasoittui silmissä. Voin siis allekirjoittaa lifting-vaikutuksen aivan täysin. Arkimeikissäni eriparisuus ei haittaa, kun en kikkaile luomiväreillä muutenkaan. Mutta juhlameikissä tästä tulee ehdoton apulaiseni. Symmetrinen meikki on paljon helpompi tehdä, jos molemmat luomet ovat edes vähän saman näköiset :) Ja aion olla aplikaattori ojossa seuraavan kerran, kun joku varttuneempi sukulainen/ystävä tulee käymään, haluan nimittäin nähdä, mitä tämä tekee silmän ulkonurkan juonteille ;)

Glamous Shot Matte Perfection on väritön concealer, joka lupaa pitää ihon kiillottomana kuusi tuntia, tasapainottaa talirauhasten toimintaa, vähentää huokosten näkyvyyttä ja tasoittaa ihonväriä. Tuote sisältää mm. linssiuutetta, hevoskastanjauutetta ja beetaglukaania. Ovh 29 €.

Tämän tuotteen ongelma kohdallani on se, että tämä ei toimi yhteen nestemäisen meikkivoiteen kanssa. Matte Perfectionin kanssa suositellaan käytettäväksi vain puuterimaista meikkipohjaa. Itse käytän käytännöllisesti katsoen aina voidemaista pohjaa. Keksin kuitenkin tavan, jolla pääsen itse hyödytämään tämän tuotteen. Huomasin, että sitä voidaan käyttää myös ihon kiiltävien alueiden korjailuun pitkin päivää. Ja tokihan mulla meikkivoiteen päällä aina puuteri on, joten ajattelin, että noin pohjan päälle käytettynä tuote saattaisi meikkivoide+puuteri-yhdistelmänkin kanssa toimia. Ja toimihan se! Pieni määrä Matte Perfectionia poisti ihon kiillon tehokkaasti ja teki ihohuokosista huomaamattomamman näköiset. Tuote pääsikin laukussa pitämäni meikkipussin vakioasukkaaksi meikin korjailua varten :)

”Perus” Glamour Shot on väritön meikkivoide, joka häivyttää ihon kiiltoa, juonteita, kirjavuutta ja ihohuokosia. Tuote lupaa myös pitkäaikaisvaikutuksena kuukaudessa madaltaa juonteita ja kiinteyttää ihoa. Glamour Shot Eyesin tapaan tämäkin sisältää kaurauutetta ja kapseloitua hyaluronihappoa. Ovh 45 €.

Tässäkin tuotteessa on sama rajoitus kuin Matte Perfectionissa, eli tämä ei pelitä nestemäisen pohjan kanssa. Vakiokäyttöön Glamour Shot ei minulla siis pääse, mutta toki halusin sitä testata. Levitin tuotetta toiselle puolelle kasvoja nähdäkseni, huomaanko mitään eroa. Täytyy sanoa, että kyllä vaan huomasin. Mulla on kulmakarvojen välissä ns. sibeliusryppy, ja se oli silmin nähden huomaamattomampi Glamour Shotin levittämisen jälkeen. Samoin nenän vieressä olevat ihohuokoset olivat piiloutuneet jonnekin. Itse asiassa vähän kyllä harmittaa, etten pääse tuotteesta nauttimaan jokapäiväisessä käytössä. Voin kuvitella, että mineraalimeikkien käyttäjille tämä on tosi tosi hyvä meikinalusvoide!

Vasemmalla GS Eyes (joka siis näistä kolmesta ehdoton suosikkini), keskellä normi GS ja oikealla GS Matte Perfection.

Niin ja sitten se arvonta :) Kävipä nimittäin niin, että sain Sampar-koulutuksesta saman So Much To Dew Midnight Maskin, jonka jo omistan. Niinpä päätin arpoa sen jollekin teistä (avaamattoman kappaleen tietenkin)! Kyseessä on siis ylellinen kosteuttava naamio, joka levitetään siveltimellä kasvoille yöksi ja huuhdellaan pois aamulla. Helppoa ja tehokasta ;)

Arvontaan osallistut olemalla Miss Piggy`s Pearlsin lukija joko Bloggerin, Bloglovinin tai Facebookin kautta. Kerro kommentissa, mitä kosteuttavaa naamiota käytät tällä hetkellä (tai jos et käytä, niin miksi et ;) ja jätä myös sähköpostiosoitteesi. Aikaa osallistua on viikko, eli su 23.3.2014 klo 17 saakka. Onnea arvontaan :)

Onko Sampar teille tuttu merkki? Suosikkituotteita? :)

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta ilmaiseksi.

41 vastausta artikkeliin “Sampar Glamour Shots ja arvonta

 1. Olen lukija Bloggerin kautta ja meilini on ine_91@msn.com (: En käytä tällä hetkellä vakituisesti mitään naamiota, sillä olen vasta pikkuhiljaa tutustumassa niiden ihmeelliseen maailmaan. Teininä jotenkin kammosin kaikkea vähänkin naamiolta vaikuttavaa ja nyt vasta vanhempana päässyt inhoreaktiosta :D

  Tykkää

 2. Kiva arvonta! Mulla ei ole mitään vakionaamiota käytössä, testailen vähän sitä sun tätä.Ja munkin pitää tuo Matte Perfection siirtää meikin korjailuun kun en kanssa käytä puuterimeikkivoiteita.duvessa.oobd(at)gmail.com

  Tykkää

 3. En osallistu arvontaan, kun mulla on sattuneesta syystä tämä tuote. ;)Mutta halusin kommentoida. Samparin brändäys on kyllä mielestäni napakymppi ja vaikka tykkään yleensä tosi ylellisen lookin tuotteista, iskee tämä pinkki tyttömäinen söpöily minuunkin. Pitäisi itsekin jossain vaiheessa alkaa tutkimaan näitä ihania pinkkejä purnukoita. :)Luulen, että tuon värittömän meikkivoiteen testauksen jätän kesään, koska silloin iho on yleensä siinä kunnossa, että luulen, että tuo riittää yksinään. Itse käytän yleensä myös nestemäisiä meikkivoiteita joiden kanssa tuo ei toimi.

  Tykkää

 4. Bloggerin kautta oon lukijana ja sähköposti on: shadowcapture@hotmail.comEn käytä tällä hetkellä mitään kosteuttavaa naamiota kun en sellaista omista :D Enkä ole myöskään aikaiseksi ostaa kun vähän ollut mietinnässä mikä olisi hyvä. Viimeksi olen käyttänyt sitä no7 kermavaahdon näköistä kosteusnaamiota joka hoiti hommansa kyllä oikein hyvin mutta jätti ikävän kalvontunteen iholle. Näistä kyllä kiinnostaisi kokeilla myös tuota pohjustajaa kun mineraalipohjaa käytän ja harvemmin sille suunnattuja tuotteita tulee vastaan.

  Tykkää

 5. En ole varmaan vuosiin käyttänyt mitään kosteuttavaa naamiota! Rasvaan kyllä kasvoni joka päivä tunnollisesti, mutta ihoni on sen verran rasvoittuvaa sorttia, että olen uskotellut itselleni pärjääväni ilman lisäkosteutusta. En sitten tiedä, onko tämä jonkin sortin kardinaalimoka. Talvisin ihon pinta toki kuivuu, mutta olen käyttänyt siihen ihan apteekin perusvoidetta kuuriluonteisesti. Olisi mukava testata, tekisikö kosteuttava naamio iholleni ihmeitä. :)Olen lukija Bloglovinin kautta, sähköposti on twicecoloured (at) gmail.com.

  Tykkää

 6. Bloggerin kautta luen! :)Oon käyttänyt jotain Artistryn kosteuttavaa naamiota. Jaksan harvoin käyttää sitä, niin en ”pääse” ostamaan/kokeilemaan uutta :’Dcadiis @ wippies.fi

  Tykkää

 7. Ihanan näköisiä tuotteita, ja kiinnostavia! Harmi vain kun ovat niin vaikeasti saatavissa..Olen käyttänyt tällä hetkellä vain normalisoivia naamioita, sillä ihoni yleensä rasvoittuu helposti. Mutta nyt jostain syystä ihoni on ollut erittäin kuiva / kiristävä ja kosteuttava naamio olisi tarpeen:) Olen myös miettinyt , että auttaisiko tähän satunnaiseen kuivuuteen jokin hyvä tehokosteuttava seerumi, jos muut päivittäis ihonhoito tuotteet ovat suunnattu sekaiholle?Luen bloggerin kautta, susan.carita96@gmail.com ps. Käy ehdottomasti vilkaisemassa uutta kauneus blogiani, olisi kiva saada vinkkejä uudelle bloggaajalle :) http://suskiimbeauty.blogspot.fi

  Tykkää

  1. Tiedätkö, mä sain juuri tuollaisen kiristävän pintakuivuuden talvella kuriin sillä, että käytin kosteuttavaa naamiota kahdesti viikossa. Ja vaihdoin käyttämieni seerumien suhdetta siten, että kosteuttavaa oli enemmän kuin rasvoittumista hillitsevää. Kokeile ilman muuta joko seerumia tai naamiota, tai vaikka molempia :)Kiitos vinkistä, täytyy käydä kurkkimassa :)

   Tykkää

 8. Käytän viikottain Lumenen Radiant kosteuttavaa ja kuorivaa naamiota. Helppous on valttia, annan sen vaikuttaa kasvoilla suihkussa käynnin ajan.Siksi tämä naamio kiinnostaisikin kovasti koska se jätetään yöksi kasvoille.Blogloving on lukukanavani , susatar8@gmail.com.

  Tykkää

  1. Kyllä, helppous todella on kosmetiikkatuotteissa valttia, ei aina jaksa monimutkaisia hemmottelujuttuja, kun arkena on monesti muutenkin ihan väsynyt :)

   Tykkää

 9. No nyt täytyy kyllä osallistua tähän arvontaan, sillä Sampar on minulle uusi merkki ja aiemminkin taisin jo jonkun bloggaajan postaukseen kommentoida, että innolla odotan kuulevani lisää tästä uutuusmerkistä! :) Käytän naamioita pari kertaa viikossa, joskus kiireisinä viikkoina saattaa unohtua, mutta kuorinnasta ja muusta ihonhoidosta en laista ;) Omistan naamiopurkkeja useamman kymmentä, joten suosikkeja on ihan liikaa. Mutta Samparia olisi silti mielenkiintoista kokeilla, kosmetiikkahullu ja bloggaaja kun olen ;) Seuraan blogiasi bloggerin kautta. S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

  Tykkää

 10. Mulla on Freemanin Goji Berry-naamio, joka ei musta edes ole kovin kosteuttava. Mutta kunhan nyt käytän pois :) Sampar on uusi merkki, mutta olisipas kiinnostavaa tutustua siihen. Luen bloglovinin kautta enimmäkseen. Ja toki FB:ssä tykkään.nsandbe1@welho.com

  Tykkää

 11. Facebookissa tykkäilen ja seuraan. :-) Blogia luen anonyyminä, koska kirjautuminen ei onnistu? :DLahjaksi saatu oriflame kosteusnaamio on käytössä. Tykkään kyllä siitä paljon, :-)jelena.nieminen@hotmail.com

  Tykkää

 12. En käytä tällä hetkellä kosteuttavaa naamiota, vain puhdistavaa ja läträän voiteilla. Voisihan tuota kokeilla naamiota ja Sampar näyttää tosi viehättävältä! Seuraan bloglovinissa nimellä Anna. Email: annamarimirjami@gmail.com

  Tykkää

 13. Facebookin kautta seuraan, koska mulla ei toimi tuo lukijaksi liittyminen :( (ei siis muissakaan blogeissa toimi..) En käytä mitään tällä hetkellä, koska oon niin saamaton hommaamaan mitään oikeasti tarpeellista.. Erittäin hyvä perustelu :Dtiinatsi@hotmail.com

  Tykkää

 14. FB:n kautta lukijana.Käytössä tällä hetkellä on Lumenen rauhoittava kosteusnaamio.water.lily(at)pp.inet.fi

  Tykkää

 15. Lukijana bloggerin kautta. En ole käyttänyt koskeuttavaa naamiota aiemmin, koska.. No, sanotaanko että ihonhoito on aika retuperällä, heh!sopeutuja(at)hotmail.com

  Tykkää

 16. Ooh coolbeans! Bloggerin kautta luen (: Ja kosteuttavaa naamiota mulla ei ole tällä hetkellä käytössä ollenkaan. Joskus oli joku YR:n, mutta se oli supertahmeaa ja inhottavaa tavaraa. Sittemin käytän satunnaisesti vaan öljyjä jos suurempaa kosteutuksen tarvetta on.annalie.blogi(at)gmail.com

  Tykkää

 17. iPhonella en päässyt kommentoimaan, kummallinen tuo i-perhe, kun aina protestoi mun kommentointeja! Noi tuotteet kuulostaa upeilta, mutta harmi todellakin ettei toimi tavallisen meikkivoiteen kanssa, ehkä kesällä sitten. :) Käytän MaryKayn kosteusnaamiota silloin liian harvoin kun jaksan. Ei sovi mulle että pitää ensin pestä, sitten odottaa 10 min ja taas mennä pesulle, huhhuh, siksi juuri haluaisin tuotteen jonka voi vain jättää yöksi tekemään ihmeitä. ;) Usein laitan saunan ajaksi naamion, mutta en tiedä onko se ollenkaan hyvä juttu..Seuraan blogia noiden kaikkien kautta ja mailini on niina.vainonen@gmail.com

  Tykkää

 18. Luen Bloggerin kautta :) Tällä hetkellä käytössä on kaverini Koreasta tuoma kosteuttava vihreä tee -naamio, joka on ehkä paras tuote mitä olen koskaan nassulleni levittänyt. Olen kauhuissani siitä, että jonain päivänä se loppuu enkä tiedä mistä saan lisää :Dmussemisery ät gmail.com

  Tykkää

 19. Facebook-seuraaja. En käytä tällä hetkellä naamiota, syy: ööö, laiskuus? :D Edellinen loppui niin ei ole tullut uutta ostettua.teekoo81(at)gmail.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s