Korostustuotteet · MAC · MAC Limited Edition

MAC Stereo Rose – pigmentin puutettako?

Odotin viime viikon torstaita kuin kuuta nousevaa. Syy lapsenomaiseen innostuneisuuteen oli tällä(kin) kertaa se, että MACin uusi kokoelma A Fantasy Of Flowers tuli myyntiin. Muuten en ollut kokoelmaan tutustunut ennalta, enkä ehtinyt tutustumaan livenäkään (myöhässä tapaamisesta jo valmiiksi hah), mutta tiesin, että haavetuotteeni Mineralize Skinfinish Stereo Rose tekisi uuden tulemisen. Olin ihastellut Jennin kyseistä korostustuotetta useasti, ja soimannut itseäni siitä, etten tarttunut siihen vuoden 2012 Après Chic -kokoelman yhteydessä.

Ehtimättä edes swatchata Stereo Rosea Stockalla, nappasin sen mukaani ja jatkoin matkaa. Illemmalla sitten viestittelin Jennin kanssa, joka sivulauseessa totesi jotakin tuotteen erilaisuudesta aiempaan versioon verrattuna. Siis mitä? Mä olin, mielestäni oikeutetusti, olettanut, että saman niminen tuote on sama. Kotimatkalla katsoin tuotetta ensimmäistä kertaa ja huokaisin helpotuksesta, näyttää hyvältä. Ehdin myös googlettaa mm. Temptalian arvion uudesta Stereo Rosesta ja pelästyin vähän. Vuoden 2014 versio haukuttiin melko lailla lyttyyn ja sen todettiin olevan kehnopigmenttinen ja vaalea.

Vasemmalla kevyt pyyhkäisy sormella, oikealla kerrostus

Kotona kokeilin Stereo Rosea kämmenselälälle ja tässä vaiheessa vasta olinkin suu auki. Tämäkö heikkopigmenttinen? Tämäkö vaalea?? Kyseessä on siis korostustuote, jota pitäisi periaatteessa pystyä käyttämään laajoillekin ihoalueille, ei poskipuna. En hyvällä tahdollakaan voi sanoa tämän pigmenttiä heikoksi. Mistään muusta Mineralize Skinfinishistäni ei tule puoliksikaan näin paljon sävyä. Lisäksi ihmettelen suuresti, miten tämän koostumus voi olla jonkun mielestä ”kuivan puoleinen”. Omasta mielestäni koostumus on aivan superihanan pehmeä, lähes kermainen.

Mulla ei tietenkään ole vertailukohtana vanhaa Stereo Rosea, joten en tiedä, miten hurjan pigmenttinen se sitten on. Joko
a) mun käsitys/oletus korostustuotteessa tarvittavasta pigmentin määrästä on jotenkin vinoutunut,
b) Temptalialle on sattunut maanantaikappale tai
c) vanha versio oli niin pigmenttinen, että mikä tahansa vaikuttaa valjulta sen rinnalla.

I´m confused.
(Jenni, seuraavan kerran kun nähdään, otetaan Stereo Roset mukaan ja selvitetään asia! :)

10 vastausta artikkeliin “MAC Stereo Rose – pigmentin puutettako?

 1. Tää on kyllä niin jännä, mun mielestä uusi ja vanha ovat kaksi eri tuotetta, mutta ihania silti molemmat. :) Uuden koostumus on aivan käsittämättömän hyvä, musta se on pehmempi kuin tummempi vanhus. Ja siinä on tasasempi jälki kuin vanhassa. Mähän melkein ostin sen uudenkin sillä verukkeella, että se on ihan eri kuin Apres Chic -versio. Mut sit joku kello soi päässä…. No oli miten oli, tästä on tehtävä vertailu! :D Terkuin, aina erimieltä Temptalian kanssa oleva ihminen

  Tykkää

  1. Hahhaa! Välillä ne kellot soi, välillä taasen ei :DMä en ainakaan muista, että olisin koskaan pitänyt Temptalian kehumaa tuotetta huonona, mutta T:n haukkumista tuotteista olen pitänyt usein! Mitä tästä opimme, ei saa koskaan sokeasti vain luottaa, vaikka olisi kuinka iso ja suosittu blogi..! :)

   Tykkää

 2. Mäkin olen nyt hieman ihmeissäni, sillä muistelen nähneeni tuon ”uuden” version MACilla hiljattain ja se oli selkeästi vaaleampi. Viimeksi taas sitä katsoessani se näytti taas aika tummalta :D Eli onko minun päässä vikaa, vai ovatko vaihtaneet testeriä jossain vaiheessa? Enpä usko jälkimmäistä. Mutta todella samanlaiselta se nyt näyttää! Tutkikaa vielä Jennin kanssa omia kappaleitanne, minua nimittäin häiritsee tämä asia :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s