Avautumista

FAQ, osa I

Jee! Mä olen NIIN odottanut, että pääsen teidän kysymien kysymysten kimppuun. Piti ihan harjoittaa itsekuria, etten ruvennut vastailemaan kysymyksiin kesken arvonta-ajan ;) Jaoin myös kysymykset kahtia, kun taisin innostua kirjoittelemaan vastaukset aika pitkästi. Eli tässäpä teidän kysymänne kysymykset vastauksineen osa I!
Jos et voisi ostaa saippuaa Lushilta, mistä ostaisit sitä?
Apua. Suosisin varmaan luonnonkosmetiikkamerkkejä, kuten Laveraa ja Weledaa.
Saisit kunnian kehitellä Lushin kanssa tuotesarjan, minkälainen se olisi? Olisiko se pelkkä kosmetiikkasarja, vai sisältäisikö se myös saippuoita tmv.?
Se sisältäisi nimenomaan saippuoita! :) Tuoksu olisi joku karkkisen ihana, väri pinkki, violetti tai minttu, ja sarjaan kuuluisi ainakin suihkugeeli, hierontapala, tuoksu ja paksu vartalovoi. Voi että muuten, kun tuollaisen tilaisuuden saisi, kuolisin innostuksesta!! :) Mulle tuli heti visio kukan terälehtiosan muotoisesta hierontapalasta, jonka päällä olisi tähti <3
Kosmetiikkahistoriasi sellainen juttu, mikä tänäpäivänä aiheuttaa vähän kylmiä väreitä ja mitä ihmettä -ajattelua :D
Apua tähänkin :D Pahin on varmaankin lukioaikojen sentin paksuinen meikkipuuterikerros. Mitä peittävämpi, sen parempi. Huhhuh. En sen jälkeen kyennyt käyttämään meikkipuutereita yli 10 vuoteen, vasta vuosi sitten uskaltauduin ;)

Millainen on sinun ideoima kevätmeikki? Mitä tuotteita ja missä sävyissä?
Olen vähän tylsä, mutta vastaan kuitenkin, että pastellinen :) IsaDoran kevätkokoelmassa on ihanan keväisiä tuotteita, joista ostinkin juuri hohtavan vaalean limenvihreän Limelight-rajauskynän. Sen kaveriksi hieman päivetystä aurinkopuuterilla ja hohtavan persikkaista Zuiin irtoposkipunaa. Huulille vaaleanpunainen kevyt puna, itse laittaisin MAC Creme Cupia. Ihon meikkaisin extra-heleäksi valoaheijastavalla meikkivoiteella. Helppo, keveä ja raikas meikki :)
Kosmetiikkajutut on tosi kivoja, mutta täytyy sanoa, että salaa odotan koiriin liittyviä postauksia tai edes pientä kuvaa postauksien loppuun (ne on niin ihania!)… Näin ollen kysymys liittyykin koiriin :) Millä perusteella päädyit juuri noihin rotuihin vai oliko valinta alusta asti selvä?
Olen tykännyt aina isoista, rotevista ja lyhytturkkisista koirista. Riki-amstaffin kohdalla tämän loistavan rotuvalinnan oli poikakaverini tehnyt jo ennen kuin tapasimme, ja itse asiassa Riki oli ensimmäinen asia, joka kiinnitti poikakaverissani huomioni, kun näin heidät lenkillä ;) Tykkäsin siis rodusta jo ennestään, olin ihaillut amstaffien kunnioitusta herättävää ulkonäköä ja kokoa, joka yhdistyy ihmisrakkaaseen luonteeseen.
Ranskanbulldoggi sen sijaan on ainoa pieni rotu, jonka voisin kuvitella itselleni. Silläkin on tuollainen roteva ruumiinrakenne ja ison koiran luonne :) Bulldoggeista olen tykännyt ihan lapsesta lähtien, jokin niissä vetoaa minuuun.
Lempikarkkisi? 
Voi voi, näitä riittää :D Tässä muutama ensimmäisenä mieleen tullut: Hopeatoffee, lakuturkinpippuri, Pandan Paksupepe, Haribon tutit (hedelmä, salmiakki ja cola), Kaatissäkki, Siwasäkki, kirpeät hedelmä- ja salmiakkipääkallot, vadelma- ja lakuveneet… Ja suklaasta ei edes lähdetä puhumaan, se on ihan oma lukunsa :)
Mikä on bravuurisi keittiössä?
Hahhahaaa, pakko myöntää, että nauroin ääneen tämän kysymyksen luettuani :) Mä olen ihan surkea kokki! Mutta leipomisesta tykkään, joten vastaan mokkapalat ja kalkkuna-juustosarvet.
Mitä arvostat ihmisessä kaikkein eniten?
Luotettavuutta. Tarkoitan tällä sekä sitä, että henkilö pitää luottamuksella hänelle kerrotut asiat omana tietonaan, että sitä, että on there for me silloin kun hätä on suurin. On paljon muitakin ominaisuuksia, joita arvostan suuresti, mutta kyllä tuo luotettavuus on itselleni tärkeintä. Mulla on onni, että lähipiirissäni on usempikin tällainen ihminen. Siskostani puhuttaessa olen käyttänyt hänestä vertausta Bridget Jonesin tyyliin: jos joutuisin thaimaalaiseen vankilaan, kenelle soittaisin ja luottaisin, että hän hoitaa mut ulos sieltä? No siskolle :)
Amsterdamissa vuosi sitten
Kysymykseni sinulle ovat:
1.Mistä haaveilet?
2.Inhokkiruokasi?
3.Tähän astisen elämäsi parhaimmat hetket (kerro 3 asiaa)
4.Miten päädyit näihin kahteen koirarotuun jotka sinulla on?
1. Haaveilen hyvästä terveydestä ja omasta ja läheisten onnellisuudesta.
2. Kaikki sisäelimiä sisältävät. Yyyyh.
3. Ihana kysymys :) Ensimmäisenä mieleen tulleet kolme hetkeä spontaanissa järjestyksessä:
a) Se hetki, kun tulin Ranskasta puolen vuoden vaihdosta ja minua oli kentällä vastassa siskoni, veljeni ja kaksi kaveriani. Sisko oli mun kanssa samaan aikaan vaihdossa, ja olimme sopineet, että se, kumpi tulee ensin Suomeen, tulee toista vastaan ison lakanan kanssa :) Siellä nämä neljä ihanaa sitten seisoivat Helsinki-Vantaalla pidellen isoa lakanaa, jossa oli tervetulotoivotus (ja pari mun opettamaa kirosanaa hahaa) ranskaksi. Se oli ihan mahtavaa <3
b) Se hetki, kun Riki antoi Benin nukkua ensimmäisen kerran vieressään. En olisi ikinä uskonut, että omaa tilaa vahvasti arvostava Riki ottaisi pienen bulldoggin niin omakseen <3
c) Se hetki, kun sain tietää päässeeni nykyiseen työpaikkaani, jota olin jo vuodet pitänyt yhtenä suurista haaveistani ja kiinnostavimmista työpaikoista ikinä :)
4. Vastasinkin tähän jo ylempänä :)
Mua oikeastaan kiinnostaisi tietää kosmetiikkahistoriastasi, eli koska olet hurahtanut? Ja mikä on muun perheen suhtautuminen asiaan? Vastaus kiinnostaa, koska itsestä tuntuu monesti, että olen syntynyt kiinnostuksen kohteitteni kanssa väärään perheeseen :D Äiti ja kaksi siskoa yleensä tyytyvät pyörittelemään silmiään mun intoiluille, isästä ja veljestä puhumattakaan..
Niin ja perheeseen luen mukaan myös kumppanin/puolison :)
Totaalinen hurahtaminen tapahtui 4-5 vuotta sitten. Menimme kavereiden kanssa Make Up Storeen meikkiopastukseen, ja menin ihan sekaisin siitä, mitä kaikkea voi saada aikaan taidolla ja laadukkailla tuotteilla ja siveltimillä. Mulla alkoi tästä varsinainen luovuusaika, mulla oli joka päivä erivärinen meikki, joskus enemmän ja joskus vähemmän onnistunut ;) Ihastuin ajatukseen siitä, miten hyvin on mahdollista peittää kasvoilta esimerkiksi väsyneisyys. Make Up Store -villityksestä siirryin MACiin, joka on edelleen ihan lemppari meikkimerkkini :)
MUS-ajalta ;)
Perheen suhtautuminen on ollut tosi hyvää! Joko ne kyselevät ja kommentoivat kannustavasti, tai sitten eivät sano mitään, jos ei ole hyvää sanottavaa ;) Poikakaverilta tulee välillä noottia koneella istumisesta ja purkkien määrästä. Ihan aiheetta mun mielestä ;)
Jos et kirjoittaisi pääasiassa kosmetiikasta, mikä olisi silloin ensisijainen kiinnostuksesi ja postaustesi kohde?
Hmm. Koirat, My Little Ponyt, kahvi, matkustaminen, vaatteet… eli kaikki se, mikä vilahtelee nyt blogissa kauneusjuttujen lisäksi. 
Minua kiinnostaa se, miten ihmeessä ehdit (ja myös muutkin bloggaajat) kirjoittaa ja lukea toisten kirjoittamia blogeja? Minun aikani ei riitä kirjoittamaan blogia, ei minulla varmasti ole kirjoittajan lahjojakaan, mutta ihanaa että muut kirjoittavat ja me kirjoittamattomat saamme lukea ja ihastella.
No enhän mä ehdikään :D Tai siis blogiin voisi panostaa niin paljon kuin vain ikinä aikaa riittää, mutta tämä on paras, mihin mä pystyn työn ja muun arjen ohella. Voi sanoa, että bloggaaminen on kuin mikä tahansa harrastus, johon kuluu useiiiiita tunteja viikossa aikaa. Salilla käyminen onkin nykyisin jäänyt vähemmälle hahaa. 
Toisten blogeja mä luen enimmäkseen kännykällä bussissa, ja viikonloppuisin kotikoneelta. Tiedän, että monet muut bloggaajat lukevat paljon enemmän blogeja kuin mä. Mun on ollut pakko rajallisen ajan takia tehdä se valinta, että olen rajannut seuraamani blogit aika pieneen määrään, koska haluan lukea niiden jokaisen postauksen. Maailmassa on niin paljon ihania blogeja, mutta valitettavasti niin vähän aikaa.
Millainen olisi sun unelmatalo. Kuvaile kuinka iso/pieni, värit, sisustus jne ;)
Rivitalo, noin 100 neliötä, iso aidattu piha, joka olisi suojassa. Lattia olisi lankkua ja valkoinen <3 Vaaleita värejä, joita piristämässä olisi vaikkapa keltaista.
Minkä ikäisenä aloitit meikkaamaan? 
Mä luulen, että 11-12-vuotiaana aloin laittaa peitepuikkoa (Clearasil!) ja kivipuuteria. Ja yläasteella otin repertuaariin mukaan ripsivärin. 9.luokalla taisinkin jo laittaa ihan kunnon luomivärit kouluunkin, ja lukiossa sitten taas rauhoitin meikkaamista niiden osalta.
Mikä on lempielokuvasi :) ?
Nyt heitit pahan. Mä en oikeastaan juurikaan katso elokuvia moneen kertaan, jos tarkoitit elokuvaa, jonka katson uudelleen ja uudelleen. Mutta elokuva, jonka olen elämässäni nähnyt ainakin 20 kertaa, on Eddie Murphyn Prinssille morsian :) Osaisin sen varmaan vieläkin ulkoa!
Olen itse vielä vähän matkatunnelmissa ja olen tykännyt myös sun matkapostauksista, joten kysymyskin liittyy reissaamiseen: mikä on sun lempparikaupunkisi tai -matkakohteesi?
Thaimaa, koska siellä on vaan ihan täydellistä. Euroopasta ehdottomasti Kööpenhamina (jonne olen lähdössä taas toukokuussa jee) ja Etelä-Ranska. Katselin juuri viime kevään Ranska-postaustani, ja ai että kun sinne pääsisi taas…
Montpellier
Mun kysymys koskee MACia-jos saisit valita vain yhden (tiedän, julmaa) tuotteen, minkä valitsisit?
No ON JULMAA :D Nyt on pakko sanoa Prep + Prime huulipunan pohjustaja. Sitä käytän joka päivä, enkä osaisi olla ilman.
Jos saisit loppuelämäsi ajan käyttää vain yhtä huulipunasävyä niin mikä se olisi? Jos osaat sanoa merkinkin niin kerro sekin. ;-) 
Tämä taas on yllättävän helppo: MAC Creme Cup! Olen käyttänyt siitä jo 2/3 eli se tulee olemaan ensimmäinen loppuun käyttämäni puna vuosiin ;) Käy kaiken kanssa ja on koostumukseltaan ihanan kosteuttava. Käytän sitä usein kiireessä ihan sellaisenaan, ilman mitään rajauksia ja kikkailuja.
Huulilla Creme Cup
Tässä oli ensimmäinen erä kysymyksiä vastauksineen, toinen tulee myöhemmin :)
Oliko tätä kiva lukea vai ajattelitteko, että buu, ihan tylsää? =)

13 vastausta artikkeliin “FAQ, osa I

 1. Mikä tuo kosmetiikkahistoria juttu on? Ihan kiinnostus heräsi :D Mä oon teininä ollut aika kiltti meikkaaja aloin joskus 7-8 luokalla vasta meikkaa vähä jtn meikkipohjaa kevyesti ja ripsari&huulikiilto. Sit kun täysi-ikäisyys lähestyi alkoi meikkikin vahveta :D Mahtanut olla aika sotamaalaukset aina välistä, mutta onneksi silloin kiinnostuin myös opiskelemaan meikkaamisen tekniikkaa. Joten toivottavasti ei aivan kamalalle tullut näytettyä :D

  Tykkää

  1. Kosmetiikkahistoriasi sellainen juttu, mikä tänäpäivänä aiheuttaa vähän kylmiä väreitä ja mitä ihmettä -ajattelua :DApua tähänkin :D Pahin on varmaankin lukioaikojen sentin paksuinen meikkipuuterikerros. Mitä peittävämpi, sen parempi. Huhhuh. En sen jälkeen kyennyt käyttämään meikkipuutereita yli 10 vuoteen, vasta vuosi sitten uskaltauduin ;)Tähän siis viittasin. Mutta ehdottomasti jos ei ole niin juttua nuoruusaikojen meikkitavoista! :D

   Tykkää

  2. Ahaaaaaa, okei :D Kuvamateriaalia on vähän vaikeampi haalia, kun tuohon aikaan ei ollut digikameroita vielä. Mutta katsotaan, mitä saan aikaiseksi ;)

   Tykkää

 2. Toivottavasti ne LUSHilla lukee tän postauksen. ;) Ihanan innostunut meininkin! ;DOli hauska kuulla, että sun totaalinen hurahdus oli alkanut MUFElta.

  Tykkää

  1. No niinpä, toivottavasti lukisivat =)Joo, siis MUSista alkoi hurahdus, ja kyllä totaalinen hurahdus olikin :) Notkuin liikkeellä NIIN paljon, että myyjät varmaan miettivät, että TAAS TOI FRIIKKI TULEE :D

   Tykkää

 3. Joo, tosi hauska lukea noita kysymyksii ja vastauksii!! :-D Mä myös venaan jo kakkososaa. Enkä kyllä ees muista, mitä ite kysyin…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s