Estee Lauder · Ripset ja ripsarit · Sisley

Lauder vs. Sisley eli täydellinen ripsari?

No niin! Kirjoitin jokin aika sitten minuun suuren vaikutuksen tehneestä Estee Lauderin Sumptuous Extreme -ripsiväristä. Mainitsin myös, että Sisleyn So Intense -maskara, jota olen hehkuttanut, oli matkalla luokseni lentokentän tax freestä. Olen nyt tehyt vertailuja näiden kahden välillä selvittääkseni suosikkiripsivärini once in for all ;)

Estee Lauder
Sisley
Kuvissa pohjalla on Diorin ripsivärinpohjustaja ja päällä vasemmassa kuvassa Lauderia ja oikeassa Sisleytä. Mielestäni Lauder tuo ripsiin selvästi enemmän näyttävyyttä ja volumea, kun taas Sisleyn kanssa sipset ovat tuuheamman näköiset, ikään kuin yhtenä tasaisena ”nippuna”.
Tässä kuvassa Sisleytä molemmissa silmissä.
Ja tässä taasen Lauderia.
Olen käyttänyt ripsivärejä fiiliksen mukaan vaihdellen ja tykkään ihan älyttömästi kummastakin! Mutta jos on pakko valita, valitsen kyllä Lauderin Sumptuous Extremen. Jotenkin vaan tykkään hippasen verran enemmän sen tuomasta paremmasta taivutuksesta ja näyttävyydestä.
Mitä te sanotte? Kumpi saa enemmän ääniä? :)

8 vastausta artikkeliin “Lauder vs. Sisley eli täydellinen ripsari?

 1. Molemmat, tosi hyviltä näyttävät! :) Onneksi (siis vähän katkerana) vesiliukoiset ripsarit eivät mulla kestä yhtään, eli en joudu So Intensea hankkimaan kokeiluun. Koska onhan se hinta aavistuksen järkyttävä! :D

  Tykkää

 2. Molemmat hyvältä, mutta ottaisin Sisleyn, tykkään sen luomasta tasaisesta ripsirivistä, eriasia sitten miten se itsellä toimisi. Pitäisi oikeasti saada siitä joko pieni kokeilupakkaus, mä en voi ottaa viidenkympin riskiä, kun ripsarit pysyy yleensä niin huonosti. :D

  Tykkää

  1. Niinpä, ripsivärien ostamisen kanssa on aika lailla samanlaista, kuin pelaisi upporikasta tai rutiköyhää. Kokeiltua maskaraa ei edes viitsi antaa kaverille, toisin kuin vaikka meikkivoiteen. Toivon mukaan Sisleylläkin olisi minikokoja testiin!

   Tykkää

 3. Molemmat näyttävät aika toimivilta, mutta ehkä kallistuisin kuitenkin enemmän Sisleyn puoleen :) Mulla oli joskus todella intensiivinen Sisley-kausi, jolloin kävin läpi lähes kaikki sarjan ihonhoitotuotteet ja muutamia meikkejäkin tuli kokeiltua. Varsinkin sarjan poskipunat on todella ihania ja pysyvät hyvin :)http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  Tykkää

  1. Mulle taas Sisley on ihan vieras merkki tätä ripsiväriä lukuun ottamatta. Tekisi mieli kokeilla, mutta hinta on toistaiseksi ollut esteenä ;)

   Tykkää

  1. Kiitos! Mä vaihdan mielipidettä noiden paremmuudesta päivittäin, mutta tykkään molemmista joka päivä :) Vielä pitäisi testata Diorin ja Armanin ripsarit, ennen kuin voin käyttää samaa tuotetta hamaan hautaan… ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s