Aubrey · Clarins · Ihon hoito · Luonnonkosmetiikka · Naamiot · Sampar · Testiryhmä

3 x kosteuttava kasvonaamio

Jatketaan vielä vähän ihonhoitojutuilla. Olen käyttänyt kosteuttavia naamioita jo usean vuoden ajan, mutta vasta tänä talvena olen konkreettisesti huomannut, että ihoni oikeasti tarvitsee niitä. Ihoni järkyttyi niin paljon tammikuun kovista pakkasista, että kehitteli pintaansa kuivia kohtia ja jopa hilsettä. Rupesin käyttämään kosteuttavaa naamiota kolmesti viikossa kerran sijaan, ja eron todella huomaa! Tai oikeastaan voisin sanoa käänteisesti, ihoni on ”normaali” silloin kun käytän naamiota, ja käyttämättömyyden todella huomaa.

Mulla oli entuudestaan käytössä Aubreyn Revitalising Therapy Gel Mask ja sain Mari-Sensaistin miitistä Clarinsin Hydra Quench Cream-Maskin* ja Samparin So Much To Dew Midnight Maskin*. Kaikki kolme naamiota ovat kosteuttavia, joten ajattelin, että tällainen pieni vertailu voisi olla kiva ja hyödyllinen :)

Mitä naamiot lupaavat?

Clarins: Intensiivinen kosteusbuusti janoisimmalle iholle (vitsit, kun kuulostaa suomennettuna tyhmältä ;), auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon. Tuloksena raikkaampi, hehkuvampi iho. Naamion vaikutusaika on 5-10 minuuttia.
75 ml, Sokoksen nettikaupassa hinta on 39,50 €

Sampar: Naamio, joka kosteuttaa ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Tuloksena hyvinvoiva, elinvoimainen ja nuorekkaampi iho. Naamion annetaan vaikuttaa yön yli.
50 ml, merkin omilla sivuilla hinta on 39 €.

Aubrey: Elvyttää ihoa ja parantaa sen rakennetta. Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Vaikutusaika on 5 minuuttia.
89 ml, merkin Suomen nettikaupassa hinta on 18 €.

Vasemmalta oikealle Clarins, Sampar ja Aubrey

Clarinsin naamio on koostumukseltaan ”perus” voidemainen naamio. Se on ohuehkoa ja levittyy kasvoille miellyttävästi. Sampar on läpinäkyvää geeliä kun taas Aubreyn geelinaamio ei todellakaan ole geeliä, vaan paksua balmimaista voidetta.

Miltä naamiot tuntuivat?

Clarins: Naamion vaikutusaikana tuntui pientä kutinaa ja ihan hentoa polttavaa tunnetta. Tuntuma ei siis ollut ihan paras mahdollinen. Ihanan raikas tuoksu, tosin melko voimakas.

Sampar: Naamio levitettiin kasvoille pakkauksessa kiinni olevalla sudilla. Tosi kätevää ja toi kivasti pientä luksusta ihonhoitohetkeen :) Plussaa siitä, että naamio vaikutti yön ajan, eikä tarvinnut kellon kanssa odotella. Naamio ei myöskään jäänyt mähmäiseksi ihon pintaan, ja tyynyliina pysyi puhtaana. Hyvä, hentoinen tuoksu.

Aubrey: Suloinen mantelintuoksu ja mukava koostumus, paksu voide hulahti ihoon hyvin.

Kaikki naamiot imeytyivät ihooni hyvin ja yhdenkään kanssa ihoon ei tullut kuivia kohtia. Näin ollen kosteuttavuuden lupaus piti jokaisen kohdalla. Clarinsin raakkaisin testin kolmanneksi, koska en pitänyt kutittavasta tunteesta iholla.

Sampar saa ison plussan levitysmekanismista ja yöksi laitettavuudestaan. Lisäksi merkkinä se on itselleni kiinnostavin, koska en ole aiemmin kokeillut merkin tuotteita. Sampar on tulossa Suomeen myyntiin, mutta vielä sitä ei käsittääkseni saa.

Aubreyn kanssa toisaalta huomasin ihon pehmentyneen ehkä selkeimmin. Aubrey on luonnonkosmetiikkaa, ja siitä voisin antaa myös bonuspisteitä. Aubrey on lisäksi selkeästi edullisin tuotteista.

Mielestäni kaikki kolme naamiota olivat oikein hyviä, ja käytän jokaisen mielelläni loppuun :) Jos saisin käyttää näistä vain yhtä, valitsisin Aubreyn. Siinä on kaikki kohdallaan.

Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita? Kuinka usein käytätte kosteuttavaa naamiota?

* Tuotteet saatu blogimiitistä ilmaiseksi.

6 vastausta artikkeliin “3 x kosteuttava kasvonaamio

 1. Ei ole mikään näistä tuttu. Kuullostivat kaikki mielenkiintoisilta. Talvella käytän kosteuttavia naamioita pari kertaa viikossa, kesällä usein taas puhdistavia naamioita kerran viikossa. Sen verran pintakuivuus vaivaa talvisin, kun taas kesällä iho on rasvoittuvampi.

  Tykkää

  1. Sama homma täällä, puhdistava naamio on kovemmassa käytössä kesäisin. Näin talvella kuorin ihon kerran viikossa ja muuten läträän näillä kosteustuotteilla :)

   Tykkää

  1. Kiva kuulla! Mäkin just mietin, että ilman näin loistavia vertailutuotteita olisin varmaan kehunut Clarinsia enemmän. Nyt se jäi vähän Samparin ja Aubreyn jalkoihin, vaikka on hyvä tuote sekin :)

   Tykkää

  1. Mäkin ihan yllätyin Aubreyn alhaisesta hinnasta! Mainio tuote ja vielä edullisesti :)Mä olen huomannut niin ison eron ihossani siinä, käytänkö naamiota vai en, että en enää voi ummistaa silmiäni sen hyödyiltä :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s