Koiraystäviä · Kosteusvoiteet · Luonnonkosmetiikka · Sophie La Girafe Baby

Kirahvivoidetta pakkasen runtelemille kasvoille

Kirjoittelin jo aiemmin sympaattisen Sophie La Girafe Baby -luonnonkosmetiikkasarjan vartaloöljystä (tai oikeastaan vauvaöljystä ;). Toinen testiin saamani tuote oli Face Cream*, joka sekin siis on kehitetty nimenomaan vauvoille ja lapsille, mutta kyllähän me hieman varttuneemmatkin voimme lasten tuotteita käyttää :)

Voide on paksuhkoa, mutta levittyy iholle helposti. Tuoksu on miedon mantelinen, ei lainkaan luonnonkosmetiikalle monesti ominaisella tavalla ”yrttinen”. Monia ei tuo ominaistuoksu haittaa, mutta minulla se kyllä laskee käyttömukavuutta tosi paljon. Olen käyttänyt SLGB-voidetta yövoiteena öljy-seerumisekoituksen päällä ja täytyy sanoa, että olen tykännyt kovasti. Iho jää kosteutetuksi ja pehmeäksi ilman lähmäistä tunnetta. Päiväksikin voidetta voi hyvin laittaa, varsinkin jos pitää meikkivapaan päivän, kuten itse teen usein sunnuntaisin. Meikkiä en ole kokeillut levittää tämän päälle.

Face Cream on mielestäni samaa katergoriaa kuin Madaran DD-voide, eli pintakuivalle tai kuivalle iholle sopiva voide. Olen käyttänyt nyt molempia, enkä osaa nimetä suosikkiani näistä kahdesta. Tai ehkäpä Madarassa on vielä vähän ihanampi tuoksu :) Hintaluokkakin on sama, SLGB-voide maksaa esimerkiksi Hyvinvoinnin verkkokaupassa 15,50 €. Mielestäni varsin kohtuullinen hinta näin laadukkaasta luonnonkosmetiikan kosteusvoiteesta!

Inci-lista on hieman hämmentävä, nimittäin kolmantena listalla on alkoholi! Tämä yllätti minut, ja koska en todella ole mikään inci-tietäjä, jouduin googlettamaan asiaa. Ilmeisesti käsitykset vaihtelevat siitä, sopiiko alkoholi kuivan ihon kosteusvoiteeseen kuivattavuutensa takia. Jos joku on vihkiytynyt asiaan, kerro toki kommenttikentässä näkemyksesi! Omassa käytössäni en ole havainnut minkäänlaista kuivattavaa efektiä, päinvastoin.

Muita kirahvifaneja? :)

Karvainen silmäteräni Riki täytti muuten tällä viikolla 9 vuotta! Tämä kuva on mielestäni tosi hauska ja siitä kuvastuu hyvin Rikin rauhallinen energia ja viisas katse, kun taas bulldoggisisarukset härväävät minkä kerkeävät <3 Hieno kuva on siskoni ottama, kiitos Mie!

Huomenna sitten vietetään Isosedän syntymäpäiväjuhlia, tykkään kun saan hyvän tekosyyn juhlia ja kutsua perhettä kylään :)

* Tuote saatu blogin kautta ilmaiseksi.

17 vastausta artikkeliin “Kirahvivoidetta pakkasen runtelemille kasvoille

 1. Mie en kans tykkää luonnonkosmetiikan yrttisestä tuoksusta, mut oon kyllä huomannut että löytyy sellasiakin sarjoja jossa sitä ei oo, ainakaan kaikissa tuotteissa. Esim Korresilla on paljon sellasia hyväntuoksusia tuotteita :)

  Tykkää

  1. Niinpä, toki hyväntuoksuisia löytyy! Jotenkin vaan mielessäni on Herra Hauskan tuotteet ja suurin osa Madaran tuotteista, yäk sitä hajua :)Korresiin pitäisikin tutustua, en ole koskaan kokeillut merkin tuotteita!

   Tykkää

  2. Korreshan ei ole täysin luonnonkosmetiikkaa, vaan käyttää myös synteettisiä ainesosia. Pakkauksissa yleensä lukee ”luonnollisuusprosentti”. Viimeksi ihmeteltiin Oot meikannut-blogin Annan kanssa kun hänen 96% luonnollisessa Korresin käsivoiteessaan oli akrylaatteja joille Mariakin on allerginen.Alkoholi on näissä luonnonkosmetiikkatuotteissa yleensä säilöntäaineena. Tietty mitä ylempänä INCIssä, sitä potentiaalisemmin se voi kumota sitä hoitavien aineitten vaikutusta (tuotetta joka on pullollaan öljyjä ja sheavoita yms, ei voi mielestäni oikein sanoa kuivattavaksi ;)).

   Tykkää

 2. Itselle menee yrttisetkin tuoksut, mutta kyllä ne kukkaiset on parempia. Onneksi kasvotuotteisiin luonnonkosmetiikassakin usein käytetään sitä kukkaisempaa touchia ainakin vanhenevan ihon tuotteisiin. :pKirahvi-sarja ei ole itselleni tuttu, mutta ehdottomasti tosi kiinnostava sarja. Hinta/laatusuhde, kun tuntuu olevan kohdillaan.

  Tykkää

 3. Kirahvit on kivoja, mutta sarja ei ole vielä tuttu ;) Kiinnostuin kyllä sen vartaloöljy-postauksesi jälkeen, joten jossakin vaiheessa täytyy ehdottomasti kokeilla. Viimeistään silloin kun haikara lentää käymään, haha!Kauneusblogissani on muuten tuotepaketti-arvonta meneillään, joten uudet lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita seurailemaan myös minun blogiani ja osallistumaan arvontaan :) Myös sinä Salla! :Dhttp://beauty-highlights.blogspot.fi/

  Tykkää

 4. Kerkesin jo öljypostauksessa ihastustani Face Cream kirahville vannomaan. Ikävä kyllä pitkässä juoksussa alkoi ongelmia tulla. Huomasin tutun meikkivoiteen näkyvän eri tavalla iholla, tietenkin haluan kaiken kitin alla näyttää meikittömältä:). Poskien alareuna, nenän ja suun läheltä, alkoi vetää päivän kuluessa kurttuun ja hilseillä. Sensai Silk Super Moist poisti ongelman heti. Pitäisi vaan uskoa ja pysyä hyväksi havaitussa tuotteessa, mutta eihän näitä voi vastustaa. Kesään mentäessä sopii Face Cream varmaan paremmin. Ihoni on siis kuiva kuin mikä.Onnea Rikille. Arvokkaasti on Herra harmaantunut. Eihän se kannata kaikkeen nuorten pöhellykseen osallistua.

  Tykkää

  1. Joo, kuulostaa tutulta, nuo kummalliset ihohepulit siis :(. Jännä muuten, kun mainitsit tuon Sensain, olen nimittäin nyt testaillut merkin kaksoispuhdistusta ja -kosteutusta ja voi pojat, miten on ihania! Tosin niin munkin varmaan pitäisi pysytellä tutuissa tuotteissa, mutta enhän mä millään malta ;)Riki kiittää, hän on tosiaan charmikkaasti harmaantunut herrasmies <3

   Tykkää

 5. Onnea Rikille! :)Vitsit, tätä täytyy päästä kokeilemaan. :) Oma superherkkä iho ei ota pahakseen alkoholia, se haihtuu ihota lähes samantien kun levittää. Teorioisen mukaan se vie kosteutta mukanaan, mutta en oikein usko että sillä on merkitystä, kun on juuri levittänyt kosteusvoiteen. Ihan siis vaan omaa mutua ja kokemusta, ei mitään faktaa. :)

  Tykkää

 6. Mä kävin taannoin hakemassa tästä kirahvivoiteesta sen Protection Cream -version, valkkasin sen just alkoholin takia, kun se on PC:n incissä vähän pidemmällä kuin Face Creamissa, mutta silti sitä on. En oo vielä kunnolla päässyt testailemaan, yritän selvitä tästä naamarutosta ensin. :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s