Alorée · Aubrey · Ihon hoito · Kasvovedet · Kosteusvoiteet · Logona · Luomivärit · Luonnonkosmetiikka · Meikkipohjat · Naamiot · Zuii

Luonnonkosmetiikkaa joulumyyjäisistä

Piipahdin viime lauantaina Helsingin Postitalossa pidetyissä luonnonkosmetiikan joulumyyjäisissä. En oikein etukäteen tiennyt mitä odottaa, karseaa ryysistä ja kyynärpäätaktiikkaa nyt ehkä enimmäkseen, kuten joulun alla ”kuuluukin” (irvistelyä). Erehdyin tässä, tapahtuma oli avoinna klo 10-18, minä paikalla klo 14, mutta porukkaa oli tosi vähän. Myyjien puolesta tietysti harmi, mutta pakko myöntää, että shoppailu oli miellyttävää! Ehkäpä mainontaan kannattaa panostaa ensi vuonna vähän enemmän?

Mulla oli etukäteen mietitty vain kolme tarvetta: haluan ostaa Laveraa, Madaraa (ehkäpä lisää DD-voidetta) ja Flow kosmetiikan Piparminttujalkavoin. Kävikin sitten niin, että Laveralla oli myynnissä äärimmäisen suppea valikoima, lähinnä vain valmiita parin tuotteen lahjapakkauksia. Kasvojenhoitotuotteita ei tainnut olla lainkaan? Flowlla sitten ei tietenkään ollut Piparminttujalkavoita mukana myyjäisissä. Madaran osalta tilanne oli kaikkein nihkein, merkiltä oli vain yksi hassu tuote messuilla mukana (ainakin tuolloin klo 14, kun olin mestoilla). Ja ei kun suunnitelmat uusiksi.

Näiden shokkien jälkeen en onneksi kuitenkaan luovuttanut, nimittäin joillain merkeillä oli tosi laaja valikoima mukanaan ja/tai mielettömiä tarjouksia!

Ihonhoitotuotteita ostin Aubreylta, Aloréelta ja Logonalta, kaikkien näiden merkkien kanssa teen tuttavuutta nyt ensi kertaa, huisin jännää :)

Aubreylta ostin kuivan ihon Revitalising Therapy -sarjasta kasvoveden ja geelinaamion. En ole ehtinyt testailemaan näitä vielä, mutta sen verran osaan jo sanoa, että naamiossa on huumaavan ihana karvasmantelin tuoksu, nam! Sana geeli johtaa ehkä vähän harhaan, naamio on ihan perusvaalean kermaista. Odotan innolla ensikosketusta näihin! Kumpikin tuote maksoi 15 €.

Aloréelta ostin miselliveden eli puhdistusveden. Idea on se, että kasvot voi puhdistaa (kevyestä) meikistä ja liasta ilman vettä. Misellivettä kaadetaan pumpuliin, ja kasvot pyyhitään puhtaaksi. Idea on kiinnostava, ja olin iloinen, että tuotetta löytyi pieni 50 ml:n koko. Ostaisin mielelläni vaikka kaikki kasvotuotteeni tällaisissa pienissä pulloissa, sen verran paljon kokeilen kaikkea uutta, eikä koskaan tiedä, miten hyvin mikäkin sopii iholleni, tai mitä muuten tykkään. Misellivesi maksoi 4 €.

Logonan Bio Hamamelis -yövoide oli niin hyvässä tarjouksessa, etten voinut olla ostamatta sitä, vaikka en olisi yövoidetta tarvinnut. Tuubi maksoi nimittäin huimat 5 € :) Vähän jännitti, onkohan voide liian ohutta iholleni yöksi, koska kyseessä on kuitenkin sekaihon tuote. Yllätyin kuitenkin iloisesti, tämä on yllättävän tuhtia mielikuvaani verrattuna, jes! Bio Hamamelista olen jopa ehtinyt kokeilemaan, ja parin käyttökerran jälkeen en keksi pahaa sanottavaa. Tai no, tuoksu on blaah, mutta toisaalta en mitään herkkua odottanutkaan.

Onneksi myyjäisissä oli mukana myös Zuii, jolla oli käsittääkseni koko iso valikoimansa mukana! En kertonut messuilla asioidessani pitäväni blogia, enkä jaksanut flunssaisena joulustressissä valokuvata. Zuiin maahantuojanaiset oli kuitenkin tosi kiva tavata livenä, ja he tunnistivat mut blogista, joten ei tarvinnut edes itse ”markkinoida” itseään ;). Mirazilta aiemmin saamani Flora Foundationin sävy Ivory jäi Thaimaan loman jälkeen aivan liian vaaleaksi (se oli jo alunperin ihan siinä-ja-siinä, ettei ollut liian vaalea), joten nyt hyödynsin messutarjouksen ja ostin tummemman sävyn Cashew. Olenkin nyt koko viikon mennyt yhdistelmällä Lumenen CC + Cashew ja loves it!

Halusin Chestnut-luomivärilleni kaverin ja ihastuin kellertävän kultaiseen Sunfloweriin. Sain valita itselleni mieleisen Flora Lip Tint -huulikiillon valikoimasta ja päädyin sävyyn Ruby Rose. Kiilto on tuubissa oranssiin taittava punainen, mutta huulilla enemmänkin kirkkaan marjainen. Ero on oikeasti todella iso! En olisi varmaan pakkauksen perusteella valinnut Ruby Rosea, mutta onneksi kokeilin sitä kämmenselälle. Sävy on aivan ihana, ja on muuten ollut huulillani joka päivä tällä viikolla :)
Meikkipuuteri maksoi 30 €, luomiväri 20 € (jos en väärin muista?) ja kiillon sain blogin kautta ilmaiseksi.

Näytteitäkin sain, jee kivaa! Rakastan näytteitä :) Terre d`Ocin ja Melvitan BB-voiteiden kokeilemista odotan erityisen innolla.

Kaiken kaikkiaan joulumyyjäisiin kannatti ehdottomasti mennä! Nyt odotan jo luonnonkosmetiikkamessuja, jotka järjestetään huhtikuussa :)

Olitteko te myyjäisissä ja mitä löytyi? Oliko ostoksissani teille tuttuja tuotteita?

8 vastausta artikkeliin “Luonnonkosmetiikkaa joulumyyjäisistä

 1. No enpäs ollut moisista myyjäisistä edes kuullut! Ehkäpä hyvä niin, kun tämä joulu on jo nyt käynyt turhan kalliiksi… Mielenkiinnolla odotan mielipidettäsi tuosta Terren BBstä, itse sain sen vihdoin hankittua I love me-messuilta syksyllä :)

  Tykkää

  1. No just niin, moni kiinnostunut ei edes ollut kuullut koko myyjäisistä! Ensi vuonna toivon parempaa markkinointia :)Lupaan rapsan Terrestä :)

   Tykkää

 2. Voi ei, mua edelleenkin harmittaa aivan suunnattomasti etten päässyt mukaan. (Ja mun flunssa on muuten ottanut kolmannen kerran tuulta alleen, näin väliaikatietoa. Jes.) Mutta pian treffataan! :)Ja siis, haluan ehdottomasti raporttia Aubreyn naamiosta! Ja Zuiin huulikiillosta myös, kiitos! ;)

  Tykkää

  1. No niinpä, muakin harmittaa, ettet ollut mukana! Tiedät näistä takuulla niin paljon mua enemmän, että vinkit olis olleet tervetulleita :)Hemmetin flunssa, ihan syvältä :( Tiedät varmasti ammattilaisena nämä jo, mutta mun ase (toimii!) flunssaa vastaan on C-vitamiinia ja sinkkiä isoilla annoksilla ja auringonhattu-uutetta. Pikaista toipumista!Asia selvä, raportti tulee :D

   Tykkää

 3. Melvitan BB-voide on tosi hyvää! Olen kirjoitellut siitä postauksen blogiini. Aloréen tuotteet ovat myös ihania :) Logonasta ja Aubrey’n tuotteista minulla ei olekaan vielä omakohtaista kokemusta. Raporttiasi siis odotellessa… ;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s