Asusteet

Orjantappurakruunu

(Ihan ensimmäisenä, älkää kukaan loukkaantuko orjantappurakruunu-mielikuvasta. Jeesus on mun mielestä hyvä jätkä!)

Mä löysin ehkä maailman ihanimman pannan Glitteristä! Tai oikeastaan näin kuvan pannasta jossain lehdessä (Olivia?) ja ryntäsin samantien Glitteriin hakemaan sellaisen. Tykkään niiteistä ja tässä pannassa niiden kaveriksi on laitettu helmiä ja dimangeja, täydellistä! Kontrastit on parhaita, ennalta-arvattavuus tylsää.

Kun katsoin näitä kuvia, mulle tuli aivan mieleen orjantappurakruunu. Ensin ajattelin, että hui, ei sellaista saa sanoa ääneen. Mutta sitten päädyin siihen, että miksi ei? Töissä joudun usein miettimään sanojani todella tarkkaan, mutta vapaa-ajalla huomaan välillä möläytteleväni ihan mitä sattuu. Mun aivoissa ei ilmeisesti riitä kapasiteetti koko päivän puheiden suodattamiseen, se kahdeksan tuntia on tarpeeksi hahaa!

Käytin ennen tosi paljon erilaisia pantoja, mutta jostain syystä viime aikoina ne ovat jääneet kaappiin unohduksiin. Tällaiset kovat pannat usein painavat vähän korvan takaa, ja siksi ovat vähän hankalia. Toivotaan, että tämä olisi poikkeus. Panta on nimittäin niin ihana, että käytän sitä joka tapauksessa ;)

Hei, TJ 2 päivää jouluun, voitteko kuvitella?! Rämmittiin äsken koirien kanssa tuolla sateessa ja p**kassa, ja kyllä nyt on pakko myöntää, että joutuu tosiaan tekemään töitä joulumielen eteen. Nyt sytytän tuoksukynttilät ja rupean siivoamaan. Siinä sitä on joulumieltä prkl! :)

4 vastausta artikkeliin “Orjantappurakruunu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s