Huulipunat · Kilpailu · MUFE

Aqua Rouge -huulet ja arvonnan voittaja

Lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ihanista kommenteistanne! Oli tosi jännää lukea, kuinka kauan olette pyörineet mukana ja mikä postaus on jäänyt eniten mieleen. Random.org arpoi jälleen voittajan, ja hänhän on…

Tiikeriankka! :) Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Viime lauantaina lähdin ärsyttävästä flunssasta huolimatta käymään jouluostoksilla ja luonnonkosmetiikan joulumyyjäisissä (postausta tulossa ;). Sisäisesti erittäin rähjäinen fiilis vaati pirteyttä kasvoille, ja mikäs pirteyttä taikoisi paremmin tuskanhien tilalle kuin kirkas fuksia huulipuna. Uusi Make Up For Everin Aqua Rouge -huulipunani (sävy 16) pääsi ensimmäisen kerran käyttöön, ja näyttihän se yhtä ihanalta kuin muistin (huulipuna bongattu aiemmin siis siskon huulilla ;). Pysyvyys oli ihan järkyttävän hyvä ja jälki nättiä. Ehdottomasti hintansa väärti jopa Suomen hinnoilla! Oletteko samaa mieltä? :)

22 vastausta artikkeliin “Aqua Rouge -huulet ja arvonnan voittaja

 1. Onpa muuten sopiva sävy sulle! Mua vähän harmittaa, kun tuntuu aina niin oudolta jos huulilla mitään huulirasvaa erikoisempaa. Ja sitten kaikilla muilla tuntuu näyttävän huulipunat ihan mielettömän mageilta!

  Tykkää

  1. Kiitos Anna! Kuule, mä ajattelen ihan samalla tavalla ihmisistä, jotka käyttää värikkäitä/tummia silmämeikkejä arkena. Itselläni on aina tosiaan vain voidemainen luomiväri, rajaus ja ripsari. Boooooring ;) Mutta jokaisella on se oma juttu, joka tuntuu kaikkein luontevimmalta :)

   Tykkää

 2. Samaa mieltä Päivin kanssa! Sinulle sopii tuo sävy tosi hyvin :)Kauneusblogissani on muuten käynnissä Joe Blasco-arvonta, joten jos joku täältä innostuu osallistumaan ja löytää samalla blogini, niin mahtavaa. Toivottavasti Salla et pahastu, kun vinkkaan arvonnasta ja blogistani täällä sinun sivuillasi :) Kun on ”alkutaipaleellaan”, täytyy aina välillä mainita tällaisista jutuista jossain kivassa blogissa, jotta uudet lukijat löytävät. Ehkäpä joku täältä innostuu lueskelemaan.beauty-highlights.blogspot.fiPS. Odottelen postaustasi luonnonkosmetiikan joulumyyjäistä, jonne en harmikseni itse päässyt paikalle!

  Tykkää

 3. Paketti tuli tosi nopeasti (ke tai to, en enää muista?), kiitos kovasti! Testasin kuorintaa eilen ekaa kertaa, oli kyllä jännä kokemus… :) Se nousi heti omaksi suosikiksi, ja koko illan vaan silittelin superpehmeitä poskiani, hah! Luomiväri pääsee varmaankin käyttöön joulumeikkiä tehdessä, toistaiseksi olen sitä vaan swatchaillut erittäin varovasti. Se on niin kaunis! :’)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s