Kahvi · Lush · Sisustus ja koti

Joulu tuoksuu pinkiltä

Mä olen viimeiseen asti tuoksuihminen. Joulussa rakastan muun ihanan ohella tuoksuja, joita saa olla paljon ja joka paikassa. Tuoksukynttilät ovat lempitapani tuoda suloista tuoksua kotiin. On ihan uskomatonta, mikä vaikutus sillä on fiilikseen, ainakin mulla. Onneksi sain tehtyä ajoissa PartyLitelle kaverini kautta kynttilätilauksen, ja tällä viikolla kaveri toimitti mulle tuoksuvan paketin tuikkuja (tai niin kuin PartyLitella sanotaan, tuikkivia). Valitsin jäätävän isosta valikoimasta tällä kertaa neljä erituoksuista kynttiläpakettia, Joulun tuoksun, Kimaltavan kanelin, Piparminttu-vaahtokarkin ja koska mulla ei tänä vuonna juurikaan ole joululomaa: aromaterapeuttisen Peacen ;). Joulun tuoksu on jokavuotinen lempparini, muut ostin sokkona. Ja onnistuin muuten hyvin, nämä ovat aivan ihania! Varsinkin Piparminttu-vaahtokarkki sai aikaan riemun kiljahduksia :)

PartyLitehan toimii samalla kutsuidealla kuin vaikkapa Tupperware, eli emäntä kutsuu vieraat kotiinsa, jonne konsultti tulee esittelemään ja myymään tuotteita. Onneksi sama ihana ystäväni järjestää myös tammikuussa kynttiläkutsut, niin pääsen täydentämään varastoja. Tuikkivat hupenevat nimittäin tällä tahdilla aika nopeasti. Montakohan pakettia tätä piparminttu-unelmaa kehtaa ostaa? ;)

Nätissä astiassa säilytettynä kynttilät ovat ihana sisustuselementtikin!

Lushin Snow Fairy kuuluu päivään jokaiseen, siis myös jouluun. Lushilla oli vähän aikaa sitten ainoastaan nettikaupassaan myynnissä pieni erä hajuvesiä, myös Snow Fairya. Mä olin tietenkin kärppänä netissä kärkkymässä ja onnistuin saamaan kaksi pulloa. Jee meitsi! Tuoksu ei ole aivan sama kuin suihkugeelissä, mistä olin aluksi vähän järkyttynyt. Pääsin asiasta kuitenkin nopeasti yli, ja olenkin nyt suihkinut tuoksua joka päivä. Vähänkö mun kaulahuivi muuten tuoksuu ihanalta, välillä yllätän itseni haistelemasta sitä hahaa! Pieni miinus on kyllä annettava rumasta pullosta. Miksei etiketti voi olla keijukaissöpö pinkki tai vielä parempaa, itse hajuvesi olisi pinkkiä? Pullo on vain jotenkin halvan näköinen, vaikka se ei sitä todellakaan ollut (30 ml 30 €). Onneksi sisältö kuitenkin ratkaisee.

Snow Fairy pääsee iholleni myös iltaisin, nimittäin Sparkle-kimalleöljypalasta. Okei, kuka sitä hohtoa yöksi tarvitsee, mutta kun on niin ihana nukahtaa tähän sulotuoksuun. Levitän palaa käsivarsiini, josta tuoksu leijailee sopivasti nenään asti :) Onneksi mulla on vielä toinen tällainen jemmassa.

Tuoksuista puhuttaessa ei voi unohtaa höyryävän kuumia juomia. En ollut edes ajatellut, että tietenkin joulunajan lempijuomassani glögissä on (ihan sikana!) sokeria, ennen kuin näin lähikaupassa tätä Marlin sokeroimatonta versiota. Ihan mahtavaa, että tällaista on! Sokerin välttelijäkin pysty nauttimaan glögistä ja sen tuoksusta.

Toinen juomahehkutus lähtee kahvikauppa Caffin suuntaan. Heidän joulukahvinsa Hossa, joka on muuten luomua, on ihanaa. Siis ihan järkyttävän ihanaa! Kuvassa oleva pussillinen hävisi parempiin suihin muutamassa päivässä, ja tänään kävin täydentämässä varastoja. Kuvan toinen pussi kuubalaista kahvia on vielä kunnon testausta vailla.

Käykää ostamassa Hossaa, oikeasti!

Harmi kun en saa välitettyä näitä tuoksuja teille ruudun läpi. Siitä huolimatta hyvää kolmatta adventtia kaikille :)

10 vastausta artikkeliin “Joulu tuoksuu pinkiltä

 1. Iih, mäkin oon nyt aika lämmennyt tolle Snow Fairylle ja tahtoisin tuota tuoksua, koska kuka nyt ei haluaisi elää karkkituoksun ympäröimänä. Namnam. PartyLitesta tuli vanhat traumat mieleen. :) Olin kerran, jotain 10 vuotta sitten, postissa jouluapulaisena ja vihasin PL:n paketteja aivan erityisen paljon. Niitä oli aivan hitsin paljon ja kaikki painoivat ihan tuhottomasti. En oo sen koommin kyseisen firman tuotteisiin koskenut. :D Tarvin ehkä vielä toiset 10 vuotta päästäkseni yli tästä asiasta. Hihii.

  Tykkää

 2. Mäkin ajattelin ensin, että jess, sokeroimatonta glögiä. Mutta mutta, jos nyt muutaman kupillisen juon, niin mieluummin ne sokerit kuin makeutusaineet. :( Olen alkanut välttelemään niitä ja mieluummin sitten vähän sokrua. Sitäpaitsi maku EI VOI olla yhtä hyvä!

  Tykkää

  1. Mutta kun se on yhtä hyvää! :D Tai ehkä jopa parempaa, ainakin nyt, kun ei ole tottunut niin makeaan. Mun on pakko olla aika tiukka tässä sokeriasiassa, muuten se lähtee taas ihan lapasesta ;)

   Tykkää

 3. Mulla oli jotenkin todella raskas aamu ja joulumieli tipotiessään, vaikka pitäisi vielä lähteä ostoksille ihmispaljouteen pyörimään…Tuo sinun ihana jouluinnostus tarttui hiukan tännekin päin, kiitos! :)

  Tykkää

  1. Voi ei… :/ Pakko myöntää, että ei mullakaan tällä viikolla ja varsinkaan tänään ole ollut kovin hyvä joulumieli. Tosi kiva kuulla, että sait kuitenkin tästä postauksesta vähän joulufiilistä, kyllä se vielä tästä meillä kummallakin nousee! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s