My little pony

Kameli ja poni BFF

 Poneista on pyydelty juttuja, joten esittelen teille uusimmat aarteeni, Spunkyn (vas.) ja Bubblesin :)

Bubbles on toinen kahdesta istuvasta G1-ponista, ja olen metsästänyt sitä kauan. Kerran jo sain (muistaakseni Huutiksesta) ostettua sen itselleni, mutta jouduin palauttamaan ponin saman tien, kun se ei vastannutkaan kuvaustaan. Olen nimittäin aika tarkka keräilijä, tietyt viat ovat todellakin mulle kynnyskysymyksiä ;) Tähän uuteen Bubblesiini liittyy jännä juttu, näin nimittäin jokin aika sitten unta, että löysin vihdoin Bubblesin. Ensimmäisenä kun aamulla katsoin Facebookia kännykällä, huomasin My Little Pony -keräilijöiden ryhmässä olevan hyväkuntoinen Bubbles myynnissä! Jännää tästä tekee se, etten ollut ajatellut tätä ponia moneen viikkoon tai kuukauteen. Ihan kohtalo siis :)

Ponit myytiin aikanaan kiinnitettyinä pahviseen korttiin, jossa oli ihania kuvia ja taustatarina kullekin ponille. Bubblesista sanotaan näin: 

”Lemon Drop saw a strange, muddy pony galloping toward her from across the field. ”My goodness, I think you need a bath!” she exclaimed as she poured her favorite bubble bath into the waterfall beside the stable. Soon bubbles were everywhere, twinkling in the sun and floating on the gentle breeze. ”Perhaps I put in too much bubble bath,” she thought. ”Oh well, she really is very muddy.” After much scrubbing a beautiful, yellow pony emerged from the bubbly water. ”I’ll call you Bubbles,” said Lemon Drop. Bubbles just smiled. She had found a new friend.”

:)

Toinen uusi My Little Ponyni ei ole poni lainkaan, vaan Pony Friend kameli :) Hasbro valmisti ponien lisäksi näitä erillisiä Pony Friendejä ja vauvaponi-Pony Pal -pareja. Pareista omistan yhden, vaaleanpunaisen vauvan ja lampaan :D Spunky on sitten ensimmäinen Pony Friend kokoelmassani. Mun uusin intohimo ponikeräilyssä ovat nimenomaan nämä ponikaverit, joita on tietenkin vaikea löytää. Se niistä varmaan niin kivoja tekeekin ;)

Spunkyn taustatarina on tällainen:

”When the sun shines brightly and the birds twitter merrily, it’s time for Spunky to take a wonderful trip to the far side of the rainbow! Spunky loves adventures! She and her pony friends like to explore mysterious places in beautiful Ponyland. She plays with the ponies in a magical garden at the end of the rainbow, and she flies with the Flutter Ponies to a faraway mountain that glows like sparkling jewels. It’s always an exciting day of magic and adventure for Spunky and her pony friends! Pony Friends like to play with their magic pony pals. Each day sparkles with laughter as they join the ponies for fun and adventure!”

 Ystävykset <3

10 vastausta artikkeliin “Kameli ja poni BFF

  1. Mulla on kauhean iso kasa My Little Ponyja, 80-luvun puolessa välissä hankittuja, olin alle 10-vuotiaana ihan hullu ponifani. Tykkään niistä edelleen, mutta olen oikeasti ajatellut antaa ponini tyttärelleni sitten kun hän osaa leikkiä kunnolla ja ymmärtää niiden päälle :)

    Tykkää

    1. Voi kuule, eiköhän se joskus onnistu! :) Mulla on kaikki ponit ja barbiet varastossa, mutta jahka ne sieltä haen, niin voin tehdä vaikka juttua blogiin niistä :) Mutta sen ainakin muistan, että mulla oli poneista Peachy, Snuzzle, Minty ja Lemondrop :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s