Luonnonkosmetiikka · Meikkipohjat · Päivän meikki · Zuii

Zuii Flora Foundation

Huutelin tuossa aiemmin, että luonnonkosmetiikkamerkki Zuiin meikkivoidetta kokeiltuani haluaisin testata myös Flora Foundationia* eli meikkipuuteria. Mirazilla rekisteröitiin toiveeni valppaasti, ja pian postiluukusta kolahti tämä ihana kaveri :)

Sävy Ivory on käsittääkseni toiseksi vaalein, ja aavistuksen vaalea iholleni tällä hetkellä. Puuterisiveltimellä levittäessä se ei haittaa, koska puuteri levittyy niin kevyesti. Huomasin, että Kicksin BB-voidesiveltimellä levittäessä saa olla tarkkana, ettei puuteria levitä liikaa. Tarkoitus on sanoa, että Flora Foundation on tosi kätevä siitä, että sillä saa levitysvälinettä vaihtamalla joko kauniin luonnollisen tai peittävän lopputuloksen. Itse tykkään ehkä eniten puuterisiveltimen kevyen luonnollisesta lopputuloksesta, joka kaiken lisäksi syntyy käden käänteessä. Toinen superhyvä yhdistelmä on Lumenen CC-voide ja Zuiin meikkipuuteri!

Kuvissa meikkipuuteri levitettynä käden oikealle puoliskolle ja kasvoille BB-voidesiveltimellä. Kuten näkyy, tällä saa aikaan tosi hyvän peittävyyden jos sellaista haluaa. Puuteri ei pidä kasvojeni t-aluetta kiillottomana paria tuntia pidempään, mutta sitäpä ei kovin moni muukaan meikkipohja valitettavasti tee. Toisaalta ihoni kuivat kohdat eivät korostuneet meikkipuuterin kanssa, mikä on joskus haasteena puuterimaisten pohjien kanssa. Uskoisin siis, että Flora Foundation sopii hyvin myös kuivaihoisille.

Meikkipuuteri saa nyt jäädä Thaimaan lomani lähestyessä odottamaan ihon vaaleampia aikoja. Eiköhän sellainen vielä koita lopputalvesta ;) Käytättekö te meikkipuutereita? Zuiin vai jonkin muun merkin?

* Tuote saatu blogin kautta ilmaiseksi.

6 vastausta artikkeliin “Zuii Flora Foundation

    1. Mullakin oli lähes 15 vuoden tauko meikkipuuterin käytössä, kun traumatisoiduin niin pahasti lukioaikojen puhkipakkeloidusta Kanebo-pohjastani :) Nyt ehkä osaan jo levittää tuotetta vähän kevyemmin ;)

      Tykkää

  1. Loves it! Mä oon varppi, että tykkäisin hänestä. :) Tavallisen kosmetiikan puolelta olen käyttänyt varmaan ainakin 6 vuotta putkeen Cliniquen Almost Makeup meikkipuuteria. Varmaan vois joskus kokeilla jotain muutakin, mutta se on hyvää ja riittoisaakin vielä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s