Korut

Voimalause ranteessa

Mä rakastan mietelauseita. Tai oikeastaan kyse on voimalauseista, joiden sanoma on sellainen, joka kannattaa vaikeina hetkinä muistaa. Ja tiedättekö, Facebookista on oikeasti hyötyäkin! Bongasin sieltä ihan sattumalta erään tylsän bussimatkan aikana Indiebandin, joka valmistaa mittatilaustyönä tekstillä varustettuja rannekoruja.

Mun lempparisananparsia ovat muun muassa Mindfullness-harjoituksista tuttu Nyt on näin, isäni helmi Pysy rauhallisena ja mene joka päivä töihin ja Brittien propagandajulisteesta tuttu Keep calm and carry on, joista viimeksi mainitun halusin rannekoruuni.

Oman rannekorunsa värin, leveyden ja lukon saa itse valita laajasta valikoimasta. Indiebandilla on myös ihania pieniä ”charmeja”, joita saa koruunsa roikkumaan jos haluaa. Sivuilla oli niin paljon upeita vaihtoehtoja, että meinasi olla vähän valinnanvaikeutta. Päädyin kuitenkin lempiväreihini pinkkiin ja violettiin sekä kullanväriseen lukkoon. Charmit jätin tällä kertaa pois, kun halusin pitää kokonaisuuden tarpeeksi rauhallisena jokapäiväiseen käyttöön.

Koru toimitettiin minulle postitse viikossa ja palvelu oli nopean lisäksi myös ystävällistä. Koru tuli maksamaan 19 €. Tosi hyvä lahjaidea muuten nyt kun joulukin lähestyy :)

Tykkään! Tykkäättekö te?

Ps Sadan lukijan maagiseen rajaan on enää kymmenen lukijan verran matkaa, nyt hei ihmiset woop woop, että saadaan arvonta käyntiin! :)

14 vastausta artikkeliin “Voimalause ranteessa

 1. Oi, onpa ihana idea! Mäkin uskon voimalauseisiin, mottoihin ja yksittäisiin sanoihin. Sain viime jouluna joululahjaksi Efva Attlingin Hope-riipuksen, jossa on vain yksinkertaisessa hopealaatassa teksti Hope. Viime talvi ja kevät oli tietyllä tavalla aika rankka, ja tuntui, että siitä riipuksesta oikeasti sai voimaa, kun aamuisin sen pujotti kaulaansa. Kiitos siis vinkistä!

  Tykkää

  1. Sama homma täällä, olo tuntuu paremmalta kun teksti muistuttaa olennaisesta. Mulla on korujen lisäksi erilaisia lauseita jääkaappimagneeteissa, lasin alusissa, tauluissa ja vaikka missä :)

   Tykkää

 2. Mun kommentit ei taas tuu läpitte. Hö. Tosi kiva rannejuttu! Onko se nahkaa? Mulle tuli Saran kommentista mieleen, että mää tarvin sen Efvan Breathen. Hyvät muistutukset tulevat aina tarpeeseen. :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s