Huulipunat · Luomivärit · Luonnonkosmetiikka · Meikkipohjat · Päivän meikki · Poskipunat · Zuii

Kukkaismeikkejä Zuiilta

Mulla oli vähän aikaa sitten varsinainen onnenpäivä, kun sain hakea postista tällaisen paketin. Miraz Trading Oy:ltä saamani pussukka sisälsi Zuiin meikkejä, jotka valmistetaan luomusertifioiduista kukista, hoitavista öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista. Siis meikkejä, jotka samalla hoitavat ihoa. Kuulostaako hyvältä? Niin minustakin :)

Olen jo pari vuotta ehtinyt tutustua ja käyttää luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteita, mutta en aiemmin omistanut yhtään luonnonkosmetiikan meikkejä. Australialaisesta Zuiista olin kuullut niin paljon hyvää, että sen testaaminen kiinnosti kovasti. Tiia Tyynysniemi Mirazilta kertoi, että Zuii-meikkisarjan tärkeimpänä valmistusaineena on kuivatuista ruusun, kamomillan ja jasmiinin terälehdistä valmistettu kukkaisjauhe. Tuotteet hoitavat ja suojaavat ihoa vahvaa pigmenttiä unohtamatta. Zuiin meikkejä ei testata eläimillä eikä valmistuksessa käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, geenimuunneltuja valmistusaineita tai talkkia.

Sain testiin kaksi Flora Lipstick -huulipunaa, eli pinkin Butterscotchin (onpa outo nimi tämän väriselle punalle!), oranssinpunaisen Coral Redin sekä pienen Flora Lip Tint -huulikiillon, jonka oletan olevan sävy Rose. Edit. Ja eihän tuo Rose ole, vaan Frangipani! :)

Huulipunat tuoksuvat hennosti ruusulle, mutta mistään muusta ei arvaisi kyseessä olevan luonnonkosmetiikkaa! Levittyvyys on loistava, samoin pigmentti. Coral Red on sävy, jollaista en omistanut ennestään, ja odotankin innolla, että pääsen kokeilemaan sitä pikatestiä enemmän. Sen koostumus on hieman kiiltopunamainen, mikä tekee sävystä helppokäyttöisemmän. Huulikiilto puolestaan on koostumukseltaan kokeilemieni kiiltojen parhaimmistoa! Huulilla liukuva ja vesimäinen, eikä tahmaa yhtään.

Lähetyksessä oli mukana Flora Eyeshadow -luomiväri sävyssä Chestnut ja Flora Blush -poskipuna sävyssä Peach.

Blogissa jo aiemmin vilahtanut Chestnut on hieman harmahtava vaaleanruskea, jollainen itse asiassa minulta puuttuikin (luetaanko siellä Mirazissa ajatuksia? ;). Pigmenttiä on mielestäni selvästi vähemmän kuin luomiväreissä, joihin olen tottunut. Näin vaaleassa sävyssä se ei kuitenkaan haitannut yhtään. Täytyy ehdottomasti käydä testailemassa sarjan tummempia luomivärejä, että miten ne pelittävät. Chestnut pysyy luomilla aivan niin kuin ei-luonnonkosmetiikan kollegansakin.

Peachissä pigmenttiä oli mielestäni enemmän, ihan kuten normaaleissa poskipunissa. Sävy on kaunis ja helppokäyttöinen pinkihtävä persikka.

Tässä meikissä käytin saamaani luomiväriä, poskipunaa, Butterscotch-huulipunaa sekä Liquid Foundation -meikkivoidetta sävyssä Olive Light. Toinen testiputkilo sävyä Beige Light on vielä kokeilematta. Molemmat sävyt tuntuivat erittäin vaaleilta kämmenselkään putkiloista otettuina, mutta sävyt mukautuivat kuitenkin hyvin levitettäessä.

Mulla on tällä hetkellä iho aika hyvässä kunnossa, mutta kuvanottohetkellä reilu viikko sitten se oli aika karmeassa tilassa. Eli kyllä, tilanne elää ja muuttuu tosi nopeasti. Tuntuikin vähän epämukavalta olla näin ohuen meikkipohjan kanssa kaikkine näppylöineni. Meikkivoiteen levittyvyydessä huomasi selvästi, että nyt ollaan luonnonkosmetiikan kanssa tekemisissä. Pohjaa joutui työstämään normaalia enemmän, mutta pienen extravaivan jälkeen lopputulos oli oikein hyvä! Voisin kuvitella käyttäväni kukkaismeikkivoidetta vaikka joka päivä, jos ihoni olisi vähän rauhallisempi. Tällä hetkellä haluan kovasti kokeilla Zuiin meikkipuuteria, joka on peittävämpi. Itse asiassa yritin I love me -messuilla mennä kokeilemaan meikkipuuteria, mutta Zuiin pieni piste oli niin täynnä, että sekaan ei mahtunut, eikä mulla ollut valitettavasti aikaa jäädä odottamaan.

Oletteko te kokeilleet Zuiin meikkejä? Suosikit jakoon! :)

Ps Zuiita voi ostaa Luomumeikki-verkkokaupasta, ja sivuilta näkee myös jälleenmyyjät, jos tuotteita haluaa testata livenä!

Postauksen tuotteet on saatu ilmaiseksi blogin kautta.

12 vastausta artikkeliin “Kukkaismeikkejä Zuiilta

 1. Oij, onpas nätti poskipuna!Mua niin houkutti Zuiin meikit siellä messuilla, mutta kun ei saanut kunnolla swatchata niin jäi sitten ostamatta (siis siveltimellä ois saanut swatchata, mutta en tullut siitä hullua hurskaammaksi). Mulla on myös tuo Chestnut, se on niiin kaunis!

  Tykkää

 2. Mä taas koen, että meikkivoide on paljon peittävämpi kuin meikkipuuteri, joka on todella kevyt. :D Zuiin tuotteet ovat ihania! Poskipunat onkin itseltäni vielä kokeilematta. Peach näyttää tosi kauniilta. :) Huulipunat taitaa olla niitä ultimate-lemppareita itselleni.

  Tykkää

 3. Mä ostin tuon Zuiin meikkivoiteen ja meikkipuuterin messuilta. Meikkivoiteen levittämisen kanssa on ollut vähän hankaluuksia, miten itse levität sen siististi? Sormin mulla kökkööntyi tosi rumasti, siveltimellä oli vähän parempi. Tuo saamasi huulikiilto ja poskipuna näyttävät ihanilta!

  Tykkää

 4. Ei vitsit mitä ihanuuksia! Mua niin harmittaa, että missasin Zuiit messuilla. Kulkenut taas laput silmillä. Zuiit näyttävät niin luomuminäni meikeiltä! Ihania ja oot tosi nättinä! :)

  Tykkää

  1. Hih, munkin luomuminä tykkää :) Zuiin piste oli tosi pieni, se jäi varmasti helposti huomaamatta, jos ei tiennyt etsiä… Mars Jolieen ;)

   Tykkää

 5. Tosi nätti meikki ja ihanasti sopii yhteen Butterscotch (ihmettelen myös vähän nimeä) ja Chestnut. Täytyy kokeilla tuota yhdistelmää itsekin, sillä omistan molemmat. :)

  Tykkää

 6. Zuiin meikkipuuteri on todella peittävää ja pigmenttistä! Se tosin riippuu mitä on meikin alla ja millaisella siveltimellä meikin levittää.Kabukilla saa sekä kevyttä että peittävää lopputulosta. Shiseidon viistopäisellä meikkivoidesiveltimellä (tai Kicksin BB-siveltimellä) saa todella peittävää, sillä tiheästi pakattu ”karva” nappaa tavaraa _todella_ paljon mukaan. Pienemmillä peitesiveltimillä saa pakattua meikkipuuteria ongelmakohtiin tosi näppärästi.Meikkipuuterin alle kannattaa laittaa joko hieman tahmean pinnan jättävä kosteusvoide tai meikinpohjustaja, näin lopputulos on peittävämpi. Mattavoiteet ovat niin kuivia, ettei puuterimainen meikki tartu kunnolla. Silloin lopputulos on myös kevyempi.Tulipas pitkä sepustus, mutta minkäs kosmetiikkahullu itselleen voi! ;)Johanna

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s