ARTDECO · MAC · MAC Limited Edition · Päivän look · Päivän meikki · Zuii

Messumeikki

No niin, tässä viimein RiRi-punani Who`s That Chick osana meikkiä. Olen käyttänyt punaa nyt jo monta kertaa, ja tykkään siitä kovasti! Erikoinen sävy on vain plussaa :)

Mulla oli eilen kerrankin aikaa meikata (suhteellisen) rauhassa ennen I love me -messuille lähtöä, joten kaivoin ARTDECOlta saamani paletin esiin, ja levitin hohtavaa ruskeaa koko liikkuvalle luomelle hieman luomivaon yli. Häivyttelin tummemman ruskean vaaleamman ruskealla Zuiin Chestnutilla, ja kokonaisuudesta tulikin aika kiva. Sain muuten Zuiilta Chestnutin lisäksi muitakin tuotteita testiin, postausta niistä on luvassa myöhemmin tällä viikolla :)

Mun oli pakko lätkäistä tänne vielä asukuvakin (ja puolikas bulldoggia ;), koska olen niin hohteessa näistä uusista pöksyistäni :) Ostin ne viime viikolla Gina Tricotista, ja tajusin, että viime vaateostoksestani oli vierähtänyt viisi kuukautta! Huhhuh! Keväällä kun olin joka kuukausi jossain ulkomailla, niin vaateostokset tuli luontevasti hoidettua reissuilla. Nyt kun on ollut pidempi matkustustauko, olen ihan unohtanut, että Helsingissäkin on vaatekauppoja ;) Toisaalta en kyllä ole oikeastaan tarvinnutkaan mitään.

Löysin muuten messuilta aika paljon kaikkea kivaa, näytän saaliini myöhemmin :)

10 vastausta artikkeliin “Messumeikki

 1. Tosi kauniisti häivytelty ruskea silmämeikki!Huulipunan sävy on epätavallinen, mutta juuri siksi näyttää niin tuoreelta ja modernilta. Hyvä yhdistelmä! :)

  Tykkää

 2. Ihana tuo RiRi-sävy <3 Ja nuo pöksyt! Pitääkin mennä Gina Tricotiin! :) Ostan ihan Isännän kiusaksi tuollaisia kuviollisia leggareita, hänen mielestään kun mun leopardileggarit ovat maailman rumimmat :D

  Tykkää

  1. Hahaa! Mä en saa koskaan noottia kuviollisista leggareista, mutta kuviollisista pappamallisista housuista (joita omistan monet ;) sitäkin enemmän :DPakko myöntää, että en olisi edes katsonut tätä huulipunasävyä päin, ellei se olisi sattunut olemaan Rihanna-puna. Näin sitä vaan voi tehdä löytöjä oman mukavuusalueensa ulkopuolelta :)

   Tykkää

 3. Kaikki on ihania niin silmämeikki kun pökätkin mutta siis erityisesti todellakin huulipuna :-o siis ooooh!!! Se on jotenkin niin erilainen kuin mikään ja niiiiin hienon värinen!! Mulla toi menee ykkössuosikiks sun esittelemissä huulipunissa! :)

  Tykkää

  1. Vau, kiitos! Huulipuna oli kyllä todellinen yllättäjä, en olisi netissä näkemäni kuvan perusteella ikinä uskonut, että se on noin upea! Ja sopii mulle! Näköjään on hyvä pitää silmät ja mieli avoimina, eikä aina tarttua siihen tuttuun pinkkiin ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s