Päivän meikki · Ruoka ja juoma

Kummitäti söi sokeria

Mitä näette ylläolevassa kuvassa? No tuoreen kummitädin tietenkin :) Mä sain tänään kunnian tulla kaverieni lapsen, ylisöötin pikkuneidin kummiksi.

En viitsi toisten vauvoja kuvailla blogiin, joten sen sijaan näette, mitä kaikkia herkkuja juhlissa oli tarjolla. Ja tiedättekö mitä, mäkin söin niitä vähän!

Kana-parmesansalaatti

Pätkis-valkosuklaakakku keksipohjalla. LOVES it!

Yläritsillä on Hopeatoffee-täytteisiä keksejä <3

Amerikkalainen juustokakku

Mokkapaloja, lapsen isän tekemiä :)

Mä olen poikkeustapauksissa eli esimerkiksi siskoni häissä syönyt pienen palan kakkua. Arjessa pidän kuitenkin edelleen tiukkaa linjaa sokerilakkoni suhteen. Myös tänään oli sellainen päivä, että söin pienen palan oikeasti aivan täydellistä Pätkis-valkosuklaakakkua, puolikkaan mokkapalan, yhden keksin ja kaksi Hopeatoffeeta. Ja söin ne hyvällä omallatunnolla :)

Keksiikö joku syyn, ettei kerran viikossa-kahdessa saisi syödä sokeria? Tämä on siis ihan aito kysymys, olen nimittäin miettinyt, etten vain nyt ryssi kolmen kuukauden sokerivieroitustani tällaisilla pienillä sivuraiteelle poikkeamisilla? Itse en tajua, miten tästä voisi olla haittaa, mutta kuulen mielelläni, mikäli joku on eri mieltä!

Meikissä luotin Chanel-kiiltooni ja luomille tein kevyen meikin IsaDoran Highlandsilla. Onnistuin omasta mielestäni saamaan meikkipohjasta tosi kuulaan, kiitos taas kerran Helena Rubinsteinin Color Clone ;)

Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna kierrellä I love me -messuilla :)

16 vastausta artikkeliin “Kummitäti söi sokeria

 1. Mun mies ei syö muuten sokeria kuin n. kerran viikossa. Sai sokeriarvot tosi hyviksi, kun oli vähän koholla. Joten jos itselle ei tule huono olo, niin tuskin sokerista haittaa on. ;) Tuo juustokakku sai näppäimistön täällä märäksi. ;p

  Tykkää

  1. No sitä mäkin ajattelen, että kyllähän sen itse olossaan huomaa, jos jotain haittaa on! Pointsit kotiin sun miehelle, tosi hyvä muutos! :) Onko hänellä ollut yhtä vaikeaa kuin mulla..? ;)Juustokakkua en sitten enää maistanutkaan, jotenkin nyt tulee täyteen pienemmästä määrästä makeaa kuin ennen. Mutta oli varmasti taivaallista :)

   Tykkää

 2. Kyllä on lapsella kaunis kummitäti! <3 Myös herkut näyttävät ihanilta, joten pienokaista on selkeästi lykästänyt kun on syntynyt noin ihanien tyyppien keskelle. :)

  Tykkää

 3. Ihana meikki, ja onnea tuoreelle kummille! :) En mä ainakaan usko että silloin tällöin sokerin syöminen olisi erityisen pahasta. Elämästä pitää kuitenkin nauttia, tiukkapipoisuus missä tahansa asiassa on epäterveellistä. :) Oma sokerinsyönti on kyllä taas lähtenyt aivan lapasesta.. Pitäisi todellakin tehdä ryhtiliike!

  Tykkää

  1. Mietin Juille ihan samaa, ääripää oikeastaan missä vaan asiassa ei ole jees. Ja voi että kun herkutkin maistuvat paljon paremmilta, kun niitä ei mätä joka päivä :)Kiitos kaunis! :)

   Tykkää

 4. Eiii mitä herkkuja!! Ja supermagee meikki :-D Mikä toi huulipuna on? Me likes… Ei sokerin syömisestä sillon tällöin oo mitään haittaa. Ite vedän sellasta linjaa, et ei arkena yhtään ja viikonloppuna sit maltillisesti. Toimii! Kai se pointti vaan on, ettei lähe rällästä mässyttely… Ja kyllähän se välillä lähtee, mut aina voi palata takasin ruotuun :-)

  Tykkää

  1. Kiitsa! Haha, ei sitten sen halvempi merkki kuin Chanel :D Ja vielä huulikiilto, joita yleensä inhoan! Mutta tossa koostumus on tosi ihana, ei yhtään tahmainen. Käy lentokentän täkkärissä katsomassa, kohtahan pääset sinne edullisten meikkien äärelle!! ;)Jes, tohon mäkin voisin pyrkiä, maltillisuuteen :) Ja erittäin hyvä pointti on tosiaan se, että peli ei ole millään lailla menetetty, jos joskus lähtee rällästä, jokainen päivä on uusi mahdollisuus! :)

   Tykkää

  1. Kiitos paljon Hellin! Ihanaa on varsinkin se, kun tiedän miten huonossa kunnossa iho on oikeasti, ja se ei näy meikin jälkeen yhtään :)

   Tykkää

 5. Sädehtivän kaunis kummitäti ja ihanat meikit!! :) (hyvältä näyttää herkutkin vaikka ite sanonkin..) Harmi kun niistä ei oo enään mitään jäljellä, maistuis nimittäin tänäään uusinta kierros… :DPeiju

  Tykkää

  1. Kiiitos <3 ja pakko myöntää että kyllä mäkin vähän yllätyin varsinkin ton suklaakakun mausta… taivaallista!! :)

   Tykkää

 6. Onnea tuoreelle kummitädille :)! Ja nami mitä herkkuja – alkoi syljeneritys :D ja oli pakko vähän syödä välipalaa ennen kommentointia kun tuli niin nälkä kuvia katsoessa… Mun on kans pakko kommentoida tota herkuttelua. Reetan sanat on just samat mitkä mä sanoisin! Mulla ollut toi linja nyt käytössä et viikolla mahdollisimman sokeritonta ja viikonloppuna voi sitten hemmotella – kohtuudella. Överit voi myös vetää esim karkista viikonloppuna – mutta sen tehneenä voi taas ilomielin palata ruotuun koska se oli on niin järkyttävä kun elimistö ei enää siedä niin paljoo sokruu kun ennnen.

  Tykkää

  1. Vikassa lauseessa oli tarkotus kirjottaa järkyttävä olo :)! Eli mä jos vedän nykyään karkkiöverit niin se huono olo on vielä seuraavana päivänäkin. Niin aika nopeesti sitä tajus itekin et ei mielellään ees vedä niitä övereitä – ainakaan usein :-)

   Tykkää

  2. Hyvä kuulla, että oot löytänyt toimivan tavan sokerin kanssa! Koskaan ei saa sanoa ei koskaan, mutta mä uskon, että mulle noi överit ei oo ongelma. En oo oikeastaan ennenkään pystynyt/halunnut syödä karkkia pahaan oloon asti. En edes muista, milloin olis viimeksi ollut huono olo herkuista. Mutta toki tämäkin mahdollisuus kannattaa tiedostaa ;)Kiitos onnitteluista :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s