Avautumista · Haaste

Kesähaaste

  Sinini heitti mua kesähaasteella, ja tokihan mä haasteet otan vastaan :) Sää on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin kesäinen (aika lokakuinen fiilis itse asiassa), mutta ei anneta sen haitata. Vielä kuitenkin on virallisestikin kesä. Kymmeneen kysymykseen vastaillaan siis nyt! Kuvituksena on kännyräpsyjä.
   
  Ehdoton kesäherkku. 
  Mansikat, herneet ja roséviini.
   
  Ehdoton kesäjuoma.
  Kas, vastasinkin jo tähän. Rosén lisäksi vissyä tulee juotua litratolkulla jos on kuuma.

  Wehee, lomalta töihin paluu on ki-vaa. Kuvan tarkoituksena on oikeasti demonstroida, että MAC Saint Germain -huulipunastakin saa työkäyttöisen, kun huulet värittää ensin vähän tummemmalla vaaleanpunaisella :)

  Ehdoton lemppari kesäpaikka.
  Meidän perheen mökki. Jossa tulee vietettyä aikaa ihan liian vähän.
   
  Mitä erikoista olet tehnyt kesän aikana/aiot tehdä?
  Otin koiranpennun :) Ei taatusti ole ihan joka kesäinen juttu! Onneksi hahahahaaa!!
   

  Kuva eilisillalta. Olin luovuttanut sohvapaikan Rikille, ja istuin itse lattialla tyynyllä. Nousin hetkeksi ja menin keittiöön, ja tällainen näky odotti olkkarissa :D


   
  Mitä teit juhannuksena?
  Hoidin vatsatautista koiraa = ei paljon tarvinnut nukkua, ja kävin mökillä päiväkäynnillä rauhoittumassa.

  Mitä kesäisin ei kannata tehdä?
  Ottaa stressiä siitä, että NYT ON KESÄ JA KOKO AJAN PAKKO NAUTTIA SIITÄ JA TEHDÄ JOTAIN APUA APUA APUA ULKONA PAISTAA AURINKOKIN RANNALLE TERASSILLE PICNICILLE. Mä olen joskus ollut tuollainen ja se oli kamalan rasittavaa. Jos haluat viettää lomapäiväsi sisällä lukien, tee niin!
   
  Oletko ollut festareilla?
  Noup. En tykkää niistä yhtään.
   
  Mustikka vai mansikka? 
  Mansikka.
   
  Sienet? 
  Nyt on pakko sanoa, että nauroin ääneen tämän kysymyksen luettuani. ”Sienet?” . Niin mitä niistä?? :D
   
  Suunnitelmia ensi kesäksi? ;)
  Toivon mukaan joku ihana reissu, tämän kesänhän pidin matkavapaana (toukokuu EI ole kesää ;).

  Mä olen niin tylsä, etten jaksa haastaa ketään. Anteeksi. :)

  Avaduin jo Facebookissa asiasta, mutta pakko kertoa täälläkin, miten hyvin meillä toimii yhteistyö uuden BagPodini kanssa. Otin töissä tiistaina ylpeänä yllä olevat kuvat, että katsokaa, miten kätevää hei! En yhtään ihmetellyt, että miten Podi on noin tyhjä. Kävi sitten ilmi tuossa rappukäytävässä kotiin tullessa, että unohdin ensimmäistä kertaa varmaan viiteen vuoteen avaimet kotiin. Ja eikun istumaan alas ja odottelemaan poikakaveria.

  Ongelma on se, että joudun siirtelemään avaimia kaiken maailman lenkkiasun taskuun koiria viedessäni, ja pitäisi edelleen joka aamu tarkistaa, että avaimet tosiaan ovat täällä Podissa. Mulla on aikana ennen Podia ollut sellainen ritirimpsu, jonka läpikäymällä varmistan, että kaikki tarpeellinen on mukana. Vahingosta viisastuneena jatkan siis ritirimpsun hokemista aamuisin ;)

   8 vastausta artikkeliin “Kesähaaste

   1. Se sienet on tulkintavapaa kysymys! ;D Mietinkin, et onks tuol Podin sisällä taskuja, kun en ihan tajunnut että miten yks pussukka muka auttaa laukun organisoinnissa?! :D

    Tykkää

    1. Hahahahaaaa!!Kyllä vaan, taskuja piisaa. Sitten kun vaan pitäisi Podin järjestyksessä, että tavarat olisivat omilla paikoillaan. Toki yksikin pussukka auttaa ainakin mua tosi paljon, kun käsilaukku on yksi musta aukko muuten… :)

     Tykkää

    1. Silläkin uhalla, että paljastan neuroottisuuteni, rimpsu menee näin: Kännykkä, rahapussi, avaimet, avaimet, lippu. Röökit, sytkäri, meikit. Kirjat, muistiinpanovälineet, penaali, kalenteri, vesipullo, eväät. Rillit, zeni. :D :DRimpsu on keksitty opiskeluaikana, joten kirjat, penaali ja muistiinpanovälineet selittyvät tällä ;)

     Tykkää

    1. Hyvä me, tuo laukku on yksi parhaimmista ostoksistani ever! Onko sullakin toi isompi malli? Tiedän sen sähkönsinisen värin, se on upea :)

     Tykkää

    2. Ainakin tuoliin verrattuna omani näyttäisi saman kokoiselta, mutta en ole sen tarkemmin perehtynyt mitä muita kokoja olisi löytynyt :)

     Tykkää

    3. :D Mä pähkäilin niiden kahden koon välillä (muita ei kai ole), mutta päädyin isompaan. Tänne kyllä sitten mahtuukin IHAN mitä vaan ja täytenä painaa aivan tuhottomasti ;) Hinta kertoo, kumpi sulla on, mutta mä en kehtaa tässä kirjoittaa paljonko tää iso maksoi :D

     Tykkää

   Vastaa

   Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

   WordPress.com-logo

   Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

   Facebook-kuva

   Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

   Muodostetaan yhteyttä palveluun %s