Korut

Paistaa se päivä…

GUESS what I bought? ;) Hahaaaaaa, mä tiedän, mä oon NIIN hauska.

Olen hankkinut aikoja sitten mekon siskon häihin, ja kengätkin mulla oli valmiina omasta takaa. Nyt olen sitten metsästänyt sopivia asusteita. Mulla on tosiaan tässä muun muassa uuden perheenjäsenen tulon myötä hieman budjettivajetta, ja tuskailin aiemmin, että harmi, kun ei ole varaa ostaa täydellisesti hääasuuni sopivaa rannekorua. Noh, joskus jeesiä saa odottamattomalta taholta, ja tässäpä tämä ihanuus sitten on <3

Rannekoru on tosi leveä, mikä ei ehkä kuvasta välity. Tykkään yleisestikin vähän roheammista koruista, ja muun muassa jokapäiväinen rannekorusuosikkini on Guessin miesten mallistosta :) Mulla on tosi kapea ranne, ja monen muun merkin rannekorut solahtavat vaarallisesti sormien yli pois kädestä. Guessillä tosiaan yleensä jopa miesten mallit menevät, kunhan korussa on vähän säätövaraa.

Nyt mä olen lähes valmis juhliin, enää pitää käydä ostamassa vähän alusvaatteita =)

Edit. Sara ryhtyi kommenttiboksissa arvailemaan juhlamekkoni väriä. Ja arvasi väärin ;) Arvaako joku oikein? =)

11 vastausta artikkeliin “Paistaa se päivä…

  1. Kiitos! Mäkin olin ollut ihan Guess-paitsiossa, kunnes sain kaverilta merkin korvikset lahjaksi. Tästä on jo monta vuotta, ja edelleen ovat lemppari juhlakorvikseni :) Nyt sitten on korvisten lisäksi kaksi rannekorua. Aika monessa korussa lukee mun makuuni liian näkyvästi Guess, mutta muuten merkin koruista voi tehdä löytöjä!

   Tykkää

 1. Näyttää hyvältä ja siltä, että mätsää kivasti niihin sun kenkiin ja vyöhön (jotka oli ihanan väriset!). En malta odottaa, etä pääsen näkemään kokonaisuuden (kai sä sen paljastat sitten?!). Joko olet meikin suunnitellut tarkkaan? ;-)

  Tykkää

  1. Kiitos Mohn, eikö vaan mätsääkin. Samaa tyyliä ja sävymaailmaa, muttei kuitenkaan liian harmonista ;)Totta kai teen oikein kunnon postauksen häistä ja häälookistani :) En ole itse asiassa suunnitellut meikkiä juuri lainkaan. Menen ammattilaiselle meikattavaksi, ja asun ja asusteiden kuvat näytettyäni annan luultavasti aika vapaat kädet. Kyseinen neiti on sellainen, jolla ideoita riittää :)

   Tykkää

 2. Wau, tosi pähee =D Oispa mullaki tolleen silmää, et osaisin kattoo kaikki mätsääviks yhteen! Mut ei kuitenkaan liian mätsääviks.. Meigä menee yleensä sieltä, mistä aita on matalin ja vaan rouhin menemään =D Toimii yleensä vahingossa ihan jees, mut usein lopputulos vois olla huomattavasti parempi pienellä harkitsemisella, heh!

  Tykkää

  1. Hahaa, kiitos! Rouhiminen on todellakin monesti vahingossa ihan jees :D Oon huomannut asian silloin, kun en ehdi/jaksa miettiä sen kummemmin. Onks SULLA muuten korut mietitty?? ;)

   Tykkää

 3. Hmm… asusteet näyttää tosiaan hyviltä! :D Sun pitäis laittaa täällä vedonlyönti käyntiin sun puvun väristä! :D Mä veikkaan heti tähän kärkeen, että se on kirkkaan sininen!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s