Diego Dalla Palma · Kauneushoitolassa · Meikkijuttuja · Päivän meikki

Kylässä Diegolla

Kyllä taas pientä kosmetiikkaintoilijaa hemmoteltiin toissapäivänä! Pääsin nimittäin Diego Dalla Palman showroomille kyläilemään ja tutustumaan.

Emäntänäni toimi mielettömän mukava ja viehättävä SKY-CIDESCO kosmetologi ja meikkitaiteilija Suvi, joka oli niin hehkuva, että on varmasti parasta mainosta merkille! :)

Mä HALUAN tällaisen Fatboyn lampun, siis upea!!

Samoissa tiloissa DDP showroomin kanssa toimii Miira C Beauty Clinic, mitä en tiennyt entuudestaan. Oli siis tosi mukava yllätys päästä samalla tutustumaan Miira C:n kauniisiin tiloihin. Kuvassa näkyvä hoitohuone oli hämyisine tunnelmineen ja ”tähtitaivaineen” niin seesteinen, että teki mieli vain mennä lämmitettävälle hoitopöydälle makoilemaan :) Tarkoitus oli kuitenkin tutustua DDP:n kosmetiikkaan, joten siirryin kiltisti takaisin liikkeen valoisaan etuosaan.

Olen aiemmin tutustunut DDP:n kosmetiikkaan kosmetologini luona, mutta kasvohoitoon tullessa ei koskaan ole aikaa oikein paneutua meikkipuoleen. Yleensä ihon hoito ja hoitotuotteet ovat ne, joista juttelemme enemmän. Aika jännää muuten, että kun Suomenna DDP on ehkä suurelle yleisölle melko tuntematon merkki, kotimaassaan Italiassa se on luksustavarataloissa myynnissä sujuvasti Chanelin ja Lancomen välissä.

Work in progress ;)

Samalla kun juttelimme Suvin kanssa Diegon tuotteista (ja vähän koiristakin ;), hän teki minulle meikin. Annoin Suville meikin suhteen ihan vapaat kädet, enkä esimerkiksi kertonut lempisävyistäni mitään.

Meikistä tuli mielestäni tosi kaunis! Suvi sai violetilla luomivärillä ja mustilla rajauksilla silmäni pomppaamaan esiin ilman, että kokonaisuus olisi ollut lainkaan juhlameikkimäinen. Kokonaisuus oli mielestäni tosi tasapainoinen ja nätti, ja se sopi loistavasti lomalaisen päivämeikiksi.

Suvi sai jopa mun huonossa kunnossa olevan ihonikin kauniiksi ja kuulaaksi!

Mukaan sain listan käytetyistä tuotteista, mikä on tosi kätevää, kun haluaa myöhemmin tarkistaa, että mikähän se ihana poskipuna olikaan! Sain myös valita kaksi tuotetta mukaani lahjaksi.

Pienen harkinnan jälkeen valitsin kauniiksi meikatun ihoni innoittamana Lifting Effect Fluid Concealerin ja Rice Powderin.

Riisipuuteri on valkoista, näkymätöntä puuteria. Iho on sen kanssa kevyen mattainen, mutta ei tukkoon puuteroidun näköinen.

Peitevoiteessa on todella ohut nestemäinen koostumus, mutta se peittää uskomattoman hyvin! Toki iholleni laitetulla Oil Free Foundationilla oli oma osuutensa kaunis iho -efektissä, mutta koska DDP:n tuotteita käytettäessä kehotetaan levittämään peitevoide ensin, näin pelkän peitevoiteen vaikutuksen hyvin. Myös minulle käytetty Universal Make Up Base oli tosi ihanan tuntuinen tuote, mutta päädyin näihin kahteen meikkituotteeseen siitä syystä, että tiesin niiden tulevan kovaan käyttöön :)

Tässä kävi puolivahingossa sillä tavalla, että olenkin vielä ensi viikolla menossa Miira C:hen RVB Ozone Oxygen Therapy -happihoitoon. Odotan innolla, ihanaa päästä kokeilemaan tällaista ihan uudenlaista kasvohoitoa! Kerron sitten teillekin, millaista oli, ja tekikö se iholleni mitään ;)

Postauksen tuotteet saatu ilmaiseksi blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Kylässä Diegolla

 1. Oiih, ihanaa! :) Ja todella kaunis meikki :) Mulla on edelleen DDP:n meikit kokeilematta, en ole oikein saanut aikaiseksi kun niitä ei ole niin helposti saatavilla. Tosin nettikaupoissa olen useammankin kerran meinannut klikkailla sen Lumikki-paletin ostoskoriin.. :)

  Tykkää

 2. Mulla on tuo sama puuteri (sain käytettynä) ja se on talkkipohjainen puuteri, missä ei ole yhtään riisijauhoa tai riisiperäistä tuotetta. Nimi siis hämää, mutta kyllä mäkin olen siitä puuterista kuitenkin tykännyt, vaikka talkkikin hoitaisi aika hyvin saman asian :P

  Tykkää

  1. Pakkauksen mukaan neljäntenä INCI-listalla on oryza sativa starch, ja internetin ihmeellisen maailman mukaan:”Oryza Sativa Starch is a high-polymeric carbohydrate material derived from the peeled seeds of the Rice”.Olet kyllä varmasti oikeassa siinä, että riisiä ei ole tuotteessa kuin hitunen…

   Tykkää

 3. Superkaunis meikki! Kyllä ne meikkitaitelijat vaan osaavat hommansa. Ihanalta näyttää kyllä ihan kaikki tässä postauksessa taas. Kerrot sitten millaista happihoitoa sait. Voin tehdä sen pohjalta vertailua menenkö enää happohoitoon vai vaihdanko sen happeen. :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s