Luomivärit · MAC · MAC Limited Edition · Päivän meikki

MAC Mineralize Eye Shadow Caribbean

Voi Viilankantolupa-blogin Petra minkä teit, nimittäin liian hienoja meikkejä (esim. tässä) MACin Tropical Taboo -kokoelman Caribbean-luomivärillä! Pystyin ”vastustamaan kiusausta”, kun luulin, että sävy olisi myyty loppuun. Menin sitten pahaa aavistamatta MACille ostamaan siskolle lahjakorttia, ja kappas missä ei ollutkaan sold out -lappua! Sönkötin silmät suurina myyjälle jotain epämääräistä ja osoitin Caribbeania. Match made in heaven, vai mitä? ;)

Luomivärissä on MACin mineraalien tapaan ihanan elävä pinta, jossa on (harmi, ettei välity kuvasta) mukana hieman pinkkiä glitteriä. Likes it! :) Luomiväriä voi ottaa siveltimeen ronskilla kädellä pyöritellen, tai valita joko tummaa tai vaaleaa sävyä tilanteen mukaan.

En halunnut postata luomiväristä kokeilematta meikkiä luomille. Tässä kävi kuitenkin sillä tavalla, että tyylilleni uskollisena sain tänä aamuna aikaan niin järkyttävän kiireen, ettei aikaa ollut muuhun kuin perinteiseen silmätulehdusmeikkiin. Siis pinkkiä luomiväriä ilman rajauksia tai varjostuksia. Älkäämme antako sen häiritä, keskitytään siihen, mitä ihana sävy Caribbeanissa on. En ehtinyt tekemään myöskään kasvoille varjostuksia tai korostuksia, että ei sen puoleen ;)

Ihan sormet syyhyävät päästä tekemään tällä meikki ajan kanssa. Milloinhan se ikinä onnistuu? En tajua, miten lomallakin voi olla näin kiire meikkaamisen kanssa, phuuh!

8 vastausta artikkeliin “MAC Mineralize Eye Shadow Caribbean

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s