Kahvi · Kilpailu · Testiryhmä

Testissä: NESCAFÉ Dolce Gusto Melody III EURODESIGN (+ arvonta!)

Terkkuja kahvimaasta! :) Mä sain muutama viikko sitten tarjouksen, josta en voinut, saati halunnut, kieltäytyä. NESCAFÉlta tarjottiin nimittäin mahdollisuutta saada uusi Dolce Gusto Melody III EURODESIGN -kahvikone testattavaksi. Räpyttelin muutaman kerran silmiäni epäuskoisena, sitten lähetin vastauksen, että KYLLÄ KIITOS :)

Niin kuin monet teistä tietävät, olen intohimoinen kahvin ystävä. Jotkut sanovat kahvihifistelijäksi, toiset kahviharrastajaksi. Jotkut maistelevat viinejä, mä maistelen kahveja :) Hyvä kahvi on mulle oikeasti sydämen asia, ja suhtaudun kahviasioihin niiden vaatimalla vakavuudella ja pieteetillä ;)

Olen viime kuukausiin asti pitänyt kapselikoneita aika humpuukina, ja olettanut ainakin, että niillä voi keittää vain pahaa, taskulämmintä kahvia. Ennakkoluulojani ravisteltiin toukokuisella Ranskan matkallani, kun hotellihuoneessamme oli Nespresso-kapselikone. Ja voi että, kun se kahvi oli hyvää! Tämän jälkeen olen haastatellut kapselikoneen omistavia tuttujani, ja katselinpa jopa alennusmyyntien alkaessa, jos jonkin koneen olisi saanut hyvällä alennuksella. Tämän nettisurffailun aikana näin myös nyt saamani koneen, ja mietin, että jos jokin kone on minun näköiseni, niin tämä! Tykkään leikkisistä mietelauseista, väreistä ja hassuttelusta, joten EURODESIGN on ihan just eikä melkein. Päivittelin monta päivää hyvää onneani, kun en ehtinyt ostaa kapselikonetta, ja sain blogin kautta juuri tämän päivän piristäjän!

EURODESIGN-nimi tulee siitä, että NESCAFÉ järjesti Facebookissa euroopanlaajuisen suunnittelukilpailun Melody-koneen uudesta ilmeestä. Kyseisen kilpailun, Euro Design Contestin voittajaksi selviytyi 280 000 äänellä tämä kaveri. Osallistuneita ehdotuksia oli 10 000, joten aika hyvin! EURODESIGN-konetta on valmistettu rajoitettu erä, ja se on myynnissä Dolce Guston verkkokaupassa hintaan 99 €.

Tämän helpommaksi kahvin keittämistä ei voi enää tehdä. Kapseli pidikkeeseen, pidike koneeseen, kansi kiinni, käännetään vivusta, valmis! :) Toki koneen takana olevaan säiliöön pitää laittaa vettä, mutta mä käytän laiskuuksissani aamulla lisäämääni vettä siihen asti kuin sitä riittää. Todellinen hifistelijä laittaa tuoreen viileän veden ennen jokaisen kupillisen valmistusta.

Ja sitten se tärkein, miltä se kahvi oikein maistuu? Mä olen nyt reilun kahden viikon ajan keittänyt kaikki kahvini Melodylla, ja tuputtanut kaikille meillä käyneille vieraille enemmän kahvia, kuin heille olisi varmaan maistunut ;)

Yleisarvosana on kiitettävä! 15 baarin paineella valmistuva kahvi on tarpeeksi kuumaa, tosin sen juominen kannattaa aloittaa samantien. Itse olen tottunut jäähdyttelemään pressopannulla tekemääni kahvikupillista jonkin aikaa, joten olen välillä onnistunut viilentämään Melody-kupillista liikaa. Makuja on melko paljon, joista uskoisin jokaiselle löytyvän mieleinen. Itse sain testattavaksi mauiksi Cappuccinon, Latte Macchiaton, Dark Temptationin ja Cafe au Laitin. Lisäksi sain Nesquik-kaakaota. Ostin itse vielä Caffe Americanoa ja Nestea Peach -jääteetä. Koneen mukana tuli lisäksi pieni laatikko, jossa oli yhdet kapselit Chococcinoa ja Espresso Intensea.

Omat suosikkini ovat mustat kahvit Dark Temptation ja Caffe Americano, sekä maitokahveista Cafe au Lait. Pidän maitokahvijuomista todella paljon, mutta kapseleissa on lisättynä sokeria, joten esimerkiksi Macchiato ja Cappuccino ovat omaan makuuni liian makeita. Sen sijaan sokeria kahviinsa lisäävä poikakaverini tykkää niistä. Makuasioita, makuasioita ;) Cafe au Laitista tykkään paljon, se on sopivan vahva, eikä yhtään makea. Samoin jäätee on ollut mieleeni näillä helteillä. Myös vieraat ovat tykäneet siitä ja kehuja saivat lisäksi Espresso Intense ja Chococcino. Mikään mauista ei ollut testaajan mielestä pahaa :)

Kahvikoneella voi siis valmistaa myös kylmiä juomia, mikä on tosi kiva juttu! Makuvaihtoehtoja vain on melko vähän, tietääkseni persikka- ja sitruunajääteet ja jääkahvi. 

Koneella on mielestäni kaksi miinuspuolta, joista toinen  näkyy kuvassa. Jätettä kertyy aivan tolkuton määrä. Selvittelin netistä käytettyjen kapseleiden kierrätystä, ja selvisi, että tällä hetkellä ne voi palauttaa ainoastaan Gigantti-liikkeisiin, joissa on kapseleille tarkoitetut säiliöt. Tämä on mielestäni todella pitkä miinus, ainakin itselläni tekee pahaa heittää kapseleita kourakaupalla roskiin. Tässä NESCAFÉlle parannustoive!

Toinen miinuspuoli on kapseleiden hinta. Laatikollinen niitä maksaa noin kuusi euroa, ja laatikossa on yleensä joko 8 tai 16 kapselia. Kupillisen hinnaksi tulee siis vajaa 40 senttiä tai vajaa 80 senttiä. Tarkan markan ihmiselle Melody, tai siis kapselikoneet yleensäkään, eivät ole. Itse olen taipuvainen maksamaan yleensäkin kahvistani enemmän kuin ehkä ihmiset keskimäärin, joten tämä ei ole mikään mahdoton hinta. Ehkä kuitenkin säästäisin 80 senttiä maksavan kupillisen spesiaaliin hetkeen.

Yleisarvosana menee kuitenkin niin heittämällä plussan puolelle, että voin iloisena laittaa käyntiin arvonnan! Yhdelle onnekkaalle on nimittäin tiedossa samanlainen paketti kuin minulle, eli Melody III EURODESIGN -kapselikone ja kahvimakuja! :) Eipä ole blogissani näin mahtavaa arvontavoittoa ollut koskaan!

Arvontaan pääset osallistumaan seuraavasti:

1) Sinun tulee olla blogini lukija Bloggerin kautta. Oikeassa sivupalkissa on kohta ”MPP:n ihanat lukijat”, jossa voit klikkailla itsesi lukijaksi, jos et vielä sitä ole.
2) Kerro kommentissasi miten sinä valmistat lempikupillisesi kahvia. Kahvinkeittimellä, pressopannulla, kapselikoneella…? Sellaisenaan vai maidon tai sokerin kanssa? Vai saako parhaan kupillisen kenties jossain kahvilassa, missä?
3) Jätä kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi. Mikäli et halua julkaista osoitettasi blogissa, voit laittaa sen minulle myös blogin sähköpostiosoitteeseen. Jätäthän kommentissasi tiedon, mikäli olet laittanut osoitteen minulle maililla.

Aikaa osallistua on 28.7.2013 klo 18.00 saakka!

Onnea arvontaan! :)

Postauksen tuotteet lukuunottamatta NESTEA jääteetä ja Caffe Americanoa on saatu blogin kautta!

45 vastausta artikkeliin “Testissä: NESCAFÉ Dolce Gusto Melody III EURODESIGN (+ arvonta!)

 1. Upea arvonta! Luen Bloggerin kautta :D Mä tykkään jääkahveista – frappe, iced latte, aivan sama kunhan se on kylmää :P Juon mä vapaapäivän aamuisin ihan normaaliakin kahvia (mielellään itse jauhetuista pavuista, siis poikaystävä ne jauhaa). Ja mä tarvitsen maitoa kahviin, sokeria en käytä.duvessa.oobd[at]gmail.com

  Tykkää

 2. ÄÄÄÄÄÄÄ!!!! aivan mahtava tämä arvonta! :D <3 Ja toi kone kanssa niin mun näkönen ja oon aina halunnu tollasen kapselikoneen sen helppouden takia <3 ja olen siis bloggerin lukija.En oo itse perehtynyt juurikaan noihin kahvi makuihin, koska itselläni vain perus kahvinkeitin. TYLSÄÄ!! sen sijaan Cappuccino ja Latte Macchiato tästä listasta kuulostais aika hyvältä samaten kuin tuo Chococcino :) Mutta sitten siihen millaisesta kahvista itse tykkään ja miten sitä teen.. Tosiaan mulla on vaan toi kahvinkeitin ja tykkään sillä sitten tehdä kahvia.. Kiitos täällä Espoossa Leipomo Halmeelle muutit minun kahvin keitto taitoni ihan uudelle tasolle, elikä enemmän maitoa kahvin joukkoon suurin piirtein puolet ja puolet TAI sitten kahvikermaa, joka on aivan ihanan kermaista.. sitä ei sitten tarvitse kuin ihan vähän juurikin sen kermaisuuden takia, mutta oon ihan koukuttunut <3iitukaro[at]hotmail.fi

  Tykkää

 3. Jee, magee laite ja ihana arvonta =DMä oon kyllä Sallan kanssa samoilla linjoilla kahvin maun tärkeyden kanssa. Paras kahvi tulee pressopannulla, vastajauhetuista pavuista ja ihan ilman mitään lisäkkeitä. Caffista saa superhyviä kahveja, mut onhan ne kalliita… Erikoiskahveista latte on parhautta ja pakko sanoo, et Starbucksin soijalatte on ihan superhyvää! =)Ja mun sposti jäbält kyl löytyy… =)

  Tykkää

 4. Voi video! Toi kahvikonehan on niin upee! Oon niin iloinen kun joku uskaltaa valmistaa tuollaisia persoonallisempiakin laitteita myyntiin. Kyllä kelpais kun tuollainen pönöttäis keittiössä. Tietenkin osallistun siis arvontaan, koska tahtoo sen! :)1. Bloggerin kautta, check.2. Mun lempikaffeeta on Kaffa Roasteryn India Monsoon Malabar AA, josta mies tekee espressokoneella mulle kupposen tai pari. Sehän on myös kahviharrastaja, joten sivusta seuraanneena olen jotain juttuja oppinut kahveista. Monsuun Malabarista kun saa cappuccinon, jossa on kanelia vaahdon pinnalla niin kyllä on hyvää! :P3. maalipurkilla(miu)gmail.com

  Tykkää

  1. Mulla ja sun miehellä on varmasti NIIN paljon puhuttavaa :D Mun makuun Monsoon Malabar ei ole paras mahdollinen, tykkään enemmän Brassi- ja Afrikka-kahvien mauista noin ylipäätään :)

   Tykkää

 5. Vau, toi versio kapselikeittimestä on tosi hieno! Sopisi muuten meidän valkoiseen keittiöön ;)Pidin aikaisemmin kapselikoneita ihan tyhminä, kunnes meille töihin hankittiin sellainen päivystäjiä silmälläpitäen (pelkälle päivystystiimille ei tosiaan kannata keitellä kahveja sellaisella jättiläis-talous-kahvinkeittimellä, jolla yleensä keitetään virka-aikaan). Sillä tuleekin tosi hyvää kahvia, erityisesti tykkään espressosta ja latesta! :)Kotona meillä on ihan Moccamaster, ihan ok. Parasta kahvia ikinä on Gran Palomar -espresso, jota ostan aina kun raaskin :)Ja Bloggerin kautta luen, tietty.Juillenblogi (at) gmail.com

  Tykkää

 6. 1) Lukija Bloggerin kautta. 2) Olen todella laiska keittämään kahvia. Opin käyttämään kahvikonettakin vasta pari vuotta sitten :D Kaksi lemppariani ovat latte kookosmakusiirapilla tai persikkasiirapilla, kahvilasta tietenkin ;D Tykkään makeista kahvijuomista. Kaveripiirini usein vitsaileekin minun juovan maitoa ja sokeria kahvilla :D3) aisinilandia@gmail.comIhana arvonta! :D Ja voisitko ottaa mystisen sanavahvistuksen pois, se on niiiiiiiiiiin ärsyttävä :P

  Tykkää

  1. Mulle alkoi tulla lähes joka päivä roskapostikommentteja blogiin, joten laitoin sanavahvistuksen sitten päälle. Tiedän todellakin miten ärsyttävä se on, mutta pidän sen nyt ainakin vähän aikaa, kun en halua niitä viruskommentteja blogiini :P

   Tykkää

 7. Bloggerin kauttahan minä luen… tai oikeastaan nykyää MPP on linkitettynä omassa blogissa. Juon pääsääntöisesti maitokahvia meidän Moccamasterilla keitettynä. Cappucino ja Latte on ne minun lempparikahvijuomani, kun haluan herkutella. Paras cappucino, jonka olen juonut, oli Pariisissa. <3 Kaunis, täydellinen vaahto, pehmeä maku ja kaikin puolin täydellinen.minttura@hotmail.com tai bloginkin kautta saa yhteyksiä, http://www.glitz8glam.com/Ps. Mahtava arvonta!!!

  Tykkää

 8. Osallistun Blogger-lukijana!Itse nautin parhaan kahvini aamulla yksin, mustana. Peruskahvinkeittimellä keitettynä.annis.design@gmail.com

  Tykkää

 9. Mä passaan arvonnan tällä kertaa kun en ole kahvinjuoja ja siksi toisekseen boikotoin Nestlé’n tuotteita jos vaan suinkin mahdollista.

  Tykkää

 10. Bloginimeni vastaisesti juon maitokahvini makeutusaineen kanssa :D. Ihan peruskahvipannulla sitä keittelen, vaikka Kenwoodin pinkki kahvinkeitinkin saikin tytönsydämeni läpättämään. Luen blogiasia sekä bloggerinkautta, että Bloglovinin välityksellä.kahvimaitoa (a) gmail (piste) com

  Tykkää

 11. Mahtava arvonta tosiaan!! Ja aivan upee toi koneen ulkonäkö, niin leikkisä ja hauska mut samalla tosi tyylikäs! Papas kahvi (tällähetkellä) on jääkahvi!! Tosin esim viikonloppuisin on luksusta kun on aikaa tehdä vaikkapa iso kupillinen cafe au laitia ja rauhassa nautiskella ja heräillä :)galleriapapillon@gmail.com :-)

  Tykkää

 12. Kahvilassa mulle on aina parempi överit kuin vajarit: Café Mocha on yleensä aivan taivaallisen hyvää. Tosin siinäkin espresson on oltava hyvintehtyä ja kermavaahdon erityisihanaa, jotta pääsee mun makumaailmassa pisteille. Kotona keitän harvoin kahvia, sillä en edes omista kahvinkeitintä mutta kavereiden luona ja bileissä juon kaffea mielellään :) Kaiken kaikkiaan tykkään eniten itse tehdyistä latte-juomista, mutta myös kaiken maailman jääkahviviritykset ovat nam nam.Olen siitä outo, että tykkään sekä teestä että kahvista. Teetä juon enemmän, mutta en preferoi sitä mitenkään sumpin yläpuolelle.mitenniinliikaa ät gmail.com

  Tykkää

  1. Elisa mäkin tykkään kahvin lisäksi myös teestä! :) Tai oikeastaan herbal infusioneista (en osaa suomentaa ;), mustaa tai vihreää teetä en juo ollenkaan. Iltatee on <3

   Tykkää

 13. Mun kahvi valmistuu Moccamasterilla tai sitten Bodumin pannulla. Pavut jauhan aina itse, omalla sähkökäyttöisellä Krupsin jauhimella. Pavuista jauhettua kahvia, kun tottuu juomaan, mikään muu kahvi ei maistu enää kahvilta. Siksi olisikin hauska päästä kokeilemaan tätä, mikä olisi kahvifriikin tuomio… ;)hakusanarakkaus@gmail.com

  Tykkää

  1. Mulla on haavelistalla juuri sähkökäyttöinen kahvinjauhin, se olisi niin luksusta. Olet niin oikeassa, juuri jauhettu kahvi on ihan eri juomaa kuin kuukausitolkulla pussissa seissyt! :)

   Tykkää

 14. Paras kahvikokemus varmaan jossain etelän lämmössä starbucksin iso normikahvi kädessä… Jos loppuelämän aikana saisi juoda vain yhdenlaista kahvia, niin kyllä se olisi ihan peruskahvi (minimaidolla) – joko bodumilla, suodattimella tai kapselilla =) Kahvi kun kahvi, kunhan sitä on riittävästi! Musta meidän pitäisi lomalla viedä toi laite ihan uudelle tasolle… pitäis niin kokeilla ottaa KLASILLISET irishcoffeeta tai minttukaakaota… ;) <3 P(en saa julkaistua tätä nimellä kun ei tää anna ellen luo profiilia… mutta lukijoiden listalla ollaan!) =)

  Tykkää

  1. Ihme bugeja… Mulla taas hävisi tänään yli viisi kommenttia (sitten luovutin) bittiavaruuteen, kun yritin puhelimella vastailla kommentteihin. Turhauttavaa!!Ja siis TODELLAKIN, minttu laitettu ostoslistalle :D

   Tykkää

 15. Mii, miii, miii, miii! PliiiiiiS pick miiii !!! :)))Osallistun Blogger-lukijana :)Paras kahvikokemus on kyllä täällä kotona ihan perus aamukahvi (täys maidolla), keitettynä meittien moccamasterilla. Aamukahvi on se millä saan päivän potkaistua kunnolla käyntiin, joten se on vähimmäisannos ja samalla myös päivän ehdottomasti tärkein kahviannos ;)

  Tykkää

 16. Paras kahvi ikinä on juotu Thaimaassa joulukuussa 2011. Kahviahan ei voi juoda ilman maitoa, mutta 1,5 viikkoa hotelliaamupalalla oli tarjoiltu kahvi maitojauheen kanssa. Onnen hetki koitti kun paikalliselta ostarilta löytyi Starbucks! Se iso latte sokerilla oli jotain niin taivaallista :)kuorotipu (at) hotmail . com

  Tykkää

 17. En juonut vuosikausiin ollenkaan kahvia ja olen vieläkin aika epäsäännöllinen ja hifistelemätön kahvinjuoja. Mulla ei tällä hetkellä edes ole minkäänlaista kahvinkeitintä kotona, joten kahvin teen sellaisen suppilosuodattimen(?) avulla suoraan mukiin. :DTykkään makeutetusta maitokahvista ja toisinaan erikoiskahveista. En osaa ollenkaan nauttia mustasta kahvista.backinreverieÄgmailÖcom

  Tykkää

 18. Mahtava arvonta, mä niin haluan voittaa :D1) Olen lukija Bloggerin kautta + löydyt blogini sivupalkista. :)2) Keitän kotona päivittäin ihan perus Moccamasterilla kahvia. Kahviin laitan KEVYTmaitoa, ei missään nimessä rasvatonta, yöks! Sokeri ei mielestäni myöskään kuulu kahviin. Ravintoloissa juon jälkiruoaksi espresson.3) neitikameleontti(at)gmail.com

  Tykkää

 19. Paras kahvi kaikista saadaan kesällä mökkeillessä, vanhanaikaisella pannulla nuotiolla keitettynä, siihen tilkka maitoa (tai kermaa) ja nautitaan terassilla meren ääniä kuunnellen =) Muuten sitten Moccamasterilla kahvit kotosalla.spankie82(at)gmail.com

  Tykkää

 20. Kuin mahtava kone! Mä todellakin tahdon tälläisen!!!!! Ja tarvin!=D Siskolla on vastaava ja kateellisena olen näitä kylässä hörppinyt, suosikki on ollut Café au lait!1) bloggerin kautta lukijana -check2) Pienen villin lapsen äitinä ei rauhallisia nautinnollisia kahvihetkiä juuri ole. Kotona keitän Moccamasterilla kahvit ja tilkka maitoa joukkoon. Usein pääsee käymään niin, että jos olen kahvinkeittimen muistanut laittaa kaiken oikein, niin sitten kahvi unohtuu mukiin pöydälle ja on kylmää kun sen ehdin tai muistan juoda. Et usko kuinka monesti olen yrittänyt keittää ilman vettä tai poroja tai vanhojen vesien päälle, variaatioita epäonnistua on paljon! Tästä syystä paras kahvi tällä hetkellä on jonkun muun keittämänä mökillä, auringonpaisteiselle laiturille tarjoiltuna lapsen nukkuessa. :)3) niina.vainonen(a)gmail.com

  Tykkää

  1. Voi ei Niina, mä voin NIIN kuvitella :D Tosin kahvin keittäminen ilman vettä vaatii jo erikoistaitoja ;) Dolce Gustolla kahvikupillista ei oikein voi pilata, joten tämä kyllä tulisi sulle tarpeeseen! :)

   Tykkää

 21. Voi tämä on aivan huippu arvonta! Alkaisi aamut täällä tulevaisuudessa melkolailla iloisemmissa merkeissä jos tällaisen ihanuuden omakseni saisin <3 Tällä hetkellä keitän kahvini perkolaattorilla ja juon sen maidon kera. Jos en saa kahvia heti herättyäni aamulla, on koko päivä pilalla. En suosittele yleensä kenellekään puhumista minulle ennen sitä ensimmäistä kahvikupillista :D Olen usein haaveillut kaiken maailman kahvikone ihanuuksista, mutta en ole raskinut hankkia :/ Nyt toivon kyllä kovasti, että onni suosisi! (ja taitaa toivoa melko moni muukin :D)ilokseni@gmail.com

  Tykkää

 22. Kotona mulla on vaan ihan peruskahvinkeitin joka on ahkerassa käytössä, aamut lähtevät käyntiin 2-3 mukillisella kahvia maidon kanssa, ei sokeria, kiitos. Kahviloissa rakastan makukahveja. Tuollainen keitin olisi niin helmi, saisi herkuttelukahveja ihan kotona! :)sari piste susanna at hotmail piste com

  Tykkää

 23. Voi, tuo on niin söpö!Mä juon mieluiten ihan tavallista pannukahvia Moccamasterilla tehtynä ja maidon kera. Jääkahvi maistuu kahvilassa, varsinkin kesäkuumalla. Olen myös maistellut tuota Chococchinoa ja se on herkullista!meikkileikkeja@hotmail.com

  Tykkää

 24. Hauskan näköinen. Moccamasterilla keitettyä kahvia tulee eniten juotua, mutta joskus tekisi mieli herkutella siihen kapselikone olisi täydellinen.lumikide@luukku.com

  Tykkää

 25. Kapselikoneilla tehdyt kahvit ovat ihania <3 harmi vaan kun ei itsellä sellaista ihanuutta ole… Ainakaan vielä! Toivottavasti onni suosisi arvonnassa :) Ja kyllähän se tavallinenkin peruspannulla keitetty kahvi on hyvää. Nämä muuta ovat sitten sellaista pientä luksusta :)¨millamagia30@gmail.com

  Tykkää

 26. Itselläkin on käynyt mielessä monasti kapselikahvikoneen hankinta. Huikean houkuttava arvonta siis. Suodatinkahvia keitän ainoastaan vieraiden aikaan, arkena ja yksin juon murukahvia; vahvaksi tehtynä mutta runsaalla maidolla lantrattuna. Erilaisia makukahveja tulee kokeiltua kahviloissa aika lailla usein..teija(piste)lento(at)elisanet(piste)fi

  Tykkää

 27. Parhaat kahvit tulee keitettyä mökillä. Ei kahvinkeittimellä, vaan asettamalla suodatinosio kannun päälle ja kaatamalla liki kiehuvaa vettä kattilasta. Kapselikoneiden kahvit onkin sitten ihan eri juttu; arjen luksusta esimerkiksi kahvilassa käydessä tai kyläillessä. Mieluusti tykkäisin kapselikoneesta kotona; erityisesti iltakahvi voisi olla jotain mausteisempaa. Pidän makukahveista.Lukijana nimimerkillä lentoemo.flight(at)luukku.com

  Tykkää

 28. `Happy days are here again`; hauska ulkoasu laitteella!En juo juuri koskaan peruskahvia vaan lattea, macchiatoa tai capuccinoa. Taidot ja välineet eivät kuitenkaan riitä itse niiden valmistukseen vaan mieliteon iskiessä pitää käydä kahvi poimimassa matkaan.Siksi kapselikeitin olisikin ihan unelman täyttymys, vaikka kapselillakin on hintaa niin silti tulisi älytön säästö erikoiskahvien kahvilahintoihin verrattuna. Nyt vaan peukkuja pystyyn…ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  Tykkää

 29. En omista tällä hetkellä kahvinkeitintä, joten kahvini juon kahviloissa, joissa en lähes ikinä ota tavallista kahvia vaan erikoiskahveja sen mukaan mitä mieli milloinkin tekee. Kapselikeitin mahdollistaisi kahvinautinnot kotonakin. :)meikinloppu@gmail.com

  Tykkää

 30. Normaalia kahvia tulee eniten keitettyä. Juon sen aina aamuisin maidon kera, lisäksi ruisleipää juustosiivuilla. Nams. Kreikassa lomaillessa tuli juotua paljon jääkahvia eli frappea. Olisi ihana päästä kokeilemaan uusia ihania makuja. Tämä olisi aivan ihana voitto :)anna_88@luukku.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s