Asusteet · Kynnet · OPI

Puhelin suojaan ja lumikuningattaren kynnet

Kerroin aiemmin, että iPhoneni lipesi käsistäni asvaltille, ja näytön lasi (ei siis edes itse näyttö) meni säpäleiksi. Tämä tippuminen kustansi 323 euroa. Kun hain uuden puhelimen Soneralta, päätin ostaa puhelimelle samaan konkurssiin vähän uusia suojia. Oli mulla rikkoutuneessa puhelimessakin muovikuori, joka ei auttanut mitään. Eli tuskin juuri mikään auttaa, jos hyvällä tuurilla tiputtaa puhelimen näytölleen, mutta pakko tässä silti on jotain yrittää. Tuo 323 € on sen verran suolainen hinta, että ei huvittaisi ihan heti maksaa sitä toistamiseen. Niinpä kettuuntumisen tilassani ostin kumiset reunukset puhelimelle, pinkit tietenkin. Marssin myös Guessille, ja ostin sieltä suojapussukan. Avauduin myös poloiselle Guessin myyjälle huonosta tuuristani. Joskus voisi yrittää vain olla hiljaa ;)

Pieni laukku on kuin tehty puhelimelleni, se mahtuu sinne loistavasti. Pussukan sisällä on myös korttitaskuja, jonne voi sujauttaa pankkikortin, ja muuta rekvisiittaa ei esim. kauppareissulle tarvitsekaan. Pussukassa on irroitettavat rannehihna ja olkahihna, joten sitä voi pitää myös pikkulaukkuna. Kaunis kuin mikä, ja käytännöllinen. Tykkään :)

Tässä vielä OPI 007 The Bond Girls -kokoelman Solitaire. Ensimmäinen ajatus lakkailun jälkeen oli, että nämä ovat ihan lumikuningattaren kynnet :)

Minkälaisia kuoria tai suojia teillä on puhelimessanne?

13 vastausta artikkeliin “Puhelin suojaan ja lumikuningattaren kynnet

 1. Mulla on kanssa tuollaiset kumiset, mutta valkoiset. Lisäksi on sellainen valkoinen nahkapussukka, jossa pidän puhelinta, kun se on laukussa. :) Ihan järkyttävä toi hinta! Valitettavasti et ole ainoa jolle on käynyt noin… :( iPhonen kanssa saa olla tarkkana, koska näyttö on lasia.

  Tykkää

  1. No sepä se, tiedän toistakymmentä ihmistä, joille on käynyt sama. Tämän on pakko olla joku Applen rahastuskikka, en usko hetkeäkään, ettei olisi mahdollista kehittää paremmin säilyvää lasia/pintamateriaalia…

   Tykkää

 2. Auts, onpa suolanen hinta! Mun kaverilla on tällänen firma, ja en nyt tiiä mikä iPhone sulla on, mut tuol ei kyl näy 300 euron lukuja onneks :D http://www.screenfix.fi/hinnasto Et jos sattuu uudestaan, voit yrittää neuvotella alee, koska oot mun kaveri, ja voit tietty laittaa sen sit blogiin, haha! :D Oonkin aina miettinyt, et mihin tollast pussukkaa tarttis, mutta toihan on pirun kätevä, kun sinne saa rahat kans! Toi ois niiiiin hyvä, kun menee töissä vaikka lounaalle eikä tarttis raahata kassia mukana, koska se kassi vie kuitenkin yhden paikan ja sit kukaan ei voi istuu mun viereen, kun siinä on kassi :P Ja lompsa nyt muuten on niin paksu ja painava pitää mukana, kun ei se mahdu taskuunkaan, paitsi talvisin, kun on takki :D Mulla on kyllä niin 1st world problems, että… :DMulta löytyy Samsung Galaxy S2. Siinä on suojakalvo näytön päällä, minkä vaihdan aina välillä, kun se naarmuuntuu tarpeeks. Ebaysta of course :D Ja yhdet pehmeet silikoniset kuoret, jotka oli maailman turhin hankinta. Ne ei pysy siinä puhelimen päällä ei millään ja on vielä pirun liukkaat! Sitten yhdet bling-kuoret kaverin tekeminä ja yhdet ebaysta ostetut vähemmän bling-kuoret. :D Mutta ei noi kuoret kyl suojaa, jos tippuis lattialle…. :S Ainiin, onhan mulla viel yhet semipehmeet-kovat kuoret, joissa on sivuilla sellast… saharuudukkoo, et saa paremman gripin eikä tipu. Pahinta olis kyl ilman kuoria, koska toi känny on niin ohut, kevyt ja liukas, että tippuis kyl heti! Kuoret tuo mukavasti grippiä otteeseen ;) Eikä tipu vaik olis hanskat tai lapaset kädes!

  Tykkää

  1. Kiitos vinkistä :) Mä maksoin siksi tuon kamalan summan, vaikka tiedän, ettei Soneran huolto ollut halvin, että pari kk vanhassa puhelimessani ei olisi muuten enää ollut takuu voimassa. Ja olen ihan varma, että jotain feelua tohon ehtii kahden vuoden aikana vielä tulla :PMä en koskaan jaksa lounaalla ottaa laukkua mukaan, ja monesti pankkikortti ym. on vetoketjuttomassa takin taskussa tai kädessä. Nyt kaikki kulkee kätevästi uudessa Guessissä, eikä tartte pelätä, että kortti tippuu :) Hyvä termi tuo first wolrd problems, niistä tässä on kyse nimenomaan :D

   Tykkää

 3. Voi jumpe! Mä rakastan sun makua! Arvaa haluaisiko nyt tuollaisen iPhone-pussukan. Aivan ihana! Oliks niitä eri värisiä? En oo tajunnut, että Guessilla on oikeesti noin hienoja juttuja, oon aina pitänyt sitä vaan kalliimpana Fiorellana. Hyvä Guess!

  Tykkää

  1. :D Kiitti!! Niitä oli kuule eri kuoseilla, ja on vielä -30 %, joten hopi hopi Aleksin Guessille ;)Mä tykkään kovastikin Guessin vaatteista ja koruista, laukut sen sijaan on aika teinejä yleensä. Mutta kantsii pitää pulju mielessä, sieltä löytyy usein kaikkea kivaa! Esim. Rikin mulle joululahjaksi ostama musta panssariranneketju on käytössä joka päivä :)

   Tykkää

  2. Ohohoh! No nyt on jo liian herkullista kun kerran alennustakin saa. Terveisin, tarjouspöllö. Just oon kato niitä laukkuja vaan huomannut ihmisillä ja niissä on ihan liikaa kaikkea roipetta meikäläisen makuun. Täytyy nyt katella ennakkoluulottamammin ja uusin silmin kyseistä puljua. :) Eli tietää sitten taas rahanmenoa… mut toisaalta Toivo ei oo kyllä vielä ostanutkaan mulle synttärilahjaa…

   Tykkää

  3. Suosittelen :) Riki ostaa mulle joka synttäripäivänä ja jouluna lahjan! Tosin tänä vuonna hänellä on tosi pieni synttärilahjabudjetti ;)

   Tykkää

 4. Kiva tuo Guessin pussukka :) Mulla on ihan vaan silikonikuoret, Etsystä niitä aina tilailen. Tällä hetkellä on Chanel Coco Mademoiselle -hajuvesipullon kuvalla, ihan jees.Pakko myöntää, että kun mun edelliselle iPhonelle kävi sama juttu (ensin lapsi oli heitellyt sitä varmaan miljoona kertaa, sitten tiputin itse kerran ja etulasi hajosi TIETTY), tilasin Ebaysta korjaussetin muistaakseni kympillä ja pakotin miehen opiskeleman Youtubesta sen vaihdon. Jotain hyötyä miehistäkin, hehheh.. :D Se oli jo sen verran vanha puhelin, että oli ainoa kannattava ratkaisu, tietenkään mikään takuu ei tuollaisen jälkeen ole enää voimassa.

  Tykkää

  1. Joo, itse olisin myös päätynyt johonkin tee-se-itse-ratkaisuun, ellei puhelin olisi ollut vain pari kk vanha. Takuuhan ei ole enää voimassa, jollei huoltoja ole tehty valtuutetun paikan (tässä tapauksessa Soneran huollon) kautta. Odottelen tässä kuumeisesti Tapiolan kotivakuutukseni korvauspäätöstä…

   Tykkää

 5. Laita kotivaakuutuksen piikkiin mikäli kuitit tallessa. Itsellä vuosi sitten hajosi 4s ja korjautin, maksoi yli 300 korjaus. Soitin vakuutusyhtiölle ja sain rahat korjauksesta -150e omavastuuta. Matkavakuutuksessa yleensä pienempi omavastuu :)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s