Hiukset

Uitetusta koirasta leijonaksi?

Näillä?

Mulla kävi nimittäin niin hyvä tuuri vähän aikaa Pumpulipupu-blogin arvonnassa, että voitin ohuiden hiusten tuuhentamiseen tarkoitetun hiustuotesetin! Nioxin on mulle merkkinä ihan tuntematon, mutta nythän on loistava tilaisuus kokeilla ja tutustua :) Nioxin mainostaa, että 70 % käyttäjistä huomaa neljän viikon käytön jälkeen tuloksia hiuksissaan. Mä aloitin tuotteiden kokeilun viime hiustenpesusta, joten neljän viikon päästä seuraa raporttia. Jännää on myös kuulla Pumpulipupun ja toisen onnettaren suosikin, Juillen kokemukset!

Tuotepakettiin kuului minun hiustyypilleni sopivat shampoo ja hoitoaine, Scalp Treatment, Hair Booster ja Intensive Treatment -naamio. Minun hiuksilleni valittiin setti numero kolme. Tuotepaketteja on yhteensä kuusi erilaista, ja oikea valikoituu vastaamalla kolmeen kysymykseen:

1) Ovatko hiuksesi aina olleet ohuet vai ohentuneet ajan myötä?
2) Tunnetko yksittäisen hiuksen vai et, kun pyörittelet sitä sormiesi välissä?
3) Ovatko hiuksesi käsitellyt vai ei?

Katsotaan, onko näistä mihinkään ;)

Mulla oli toissapäivänä sellainen tunne, että tilanne vaatii kukkia. Kävelin kotimatkalla olevaan kukkakauppaan ja ostin nämä kauniit neilikat. Sanoin myyjällekin, että koin tarvitsevani nämä kukat, ja myyjä nyökytteli tietävän näköisenä ;) Tarinan opetus on se, että kauniit kukat piristävät mitä tahansa päivää, ja niitä voi ihan hyvin ostaa itse itselle (jos mies ei tajua)! :)

2 vastausta artikkeliin “Uitetusta koirasta leijonaksi?

  1. Mä olen muuten toistaiseksi tykännyt kovasti, en tiedä vielä vaikutuksista tuuheuteen mutta hiuspohja puhdistuu jotenkin tosi hyvin, yleensä pesen hiukset joka päivä mutta nyt voin olla ihan kevysti kaksi päivää pesemättä. Hyvä juttu, koska päivittäinen pesukin rasittaa hiusta! :)

    Tykkää

    1. Ihanko totta joka päivä, vaikka sullakin on käsitellyt hiukset? Mä pidin vajaan vuoden taukoa värjäämisestä, ja silloin piti pestä hiukset joka toinen päivä, mutta nyt taas voi mennä kolmekin päivää ihan hyvin. Okei, ei tukka kolmantena päivänä enää ole hyvin, mutta kyllä se kuivashampoon avulla menettelee ;) Ja sitä paitsi ei se aina muutenkaan ole hyvin :D

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s