Avautumista · Diego Dalla Palma · Huulipunat · Meikkijuttuja

Vappuni ja uusi huulipuna

Vietin vappuni perinteisesti lakki päässä Mantan lakitusta katsoen ja Espalla notkuen. Not. :D

Mä en ole tykännyt tuollaisesta vapusta edes opiskeluaikana. Ja nykyisin varsinkin nämä normaalin työpäivän jälkeen vietettävät juhlinnat jäävät pakosta aika laimeiksi, koska kuudelta heränneenä ei yksinkertaisesti jaksa tehdä mitään erityistä.

Poikakaveri lähti vappuaattoaamuna Barcelonaan futista katsomaan, ja mä ajattelin nauttia siitä harvinaisesta herkusta, että saan olla ihan yksin (Rikin kanssa :) kotona. Mun mielestä tämä oli ihan normaali ajatus, ja mielestäni tuntuu itsestäänselvältä, että 31-vuotias raskaan työn raataja ei välttämättä ole kiinnostunut niistä kosteimmista mahdollisista bileistä työpäivän jälkeen. Eräs työkaveri kysyi mun vapunviettosuunnitelmista, ja kun kerroin mun ja Rikin laatuajasta kotona, hän meni jotenkin ihan hiljaiseksi. Sillä hetkellä aloin ajatella, että onko oikeasti outoa, jos ei halua pakollisena juhlapäivänä tehdä mitään ihmeellistä? Kun kävin kaupassa, ja siiderikärryllisen sijaan ostin kahvipaketin, jätskiä ja suklaata, niin mieleeni hiipi ajatus, että ei vitsi, mä taidan oikeasti olla outo.

Outo tai ei, mutta silti mun mielestä on tärkeintä tehdä sitä, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Eli mun kohdallani hyvien yöunten nukkuminen, kavereiden ja siskon kyläily ja herkkujen syöminen.

Kismetiä ja Fazerinaa samassa patukassa, tän on PAKKO olla hyvää :)

Käytiin siskon kanssa vappuaattoiltana äitin luona juomassa lasit skumppaa, siihen jäi mun juomiset ;) Vedettiin Rikin kanssa viime yönä kevyet 11 tunnin unet, taisi tulla tarpeeseen!

Tässä toinen Diego Dalla Palman meikkiostokseni viime viikolta, nimittäin The Lipstick nro 56. Pinkkejä huulipunia mulla on kyllä, mutta tämä sävyltään niin kylmä, että se on jo lähes sinertävä. Aivan ihana sävy ja levittyy uskomattoman nätisti jopa suoraan puikosta. Tämä on kosmetologini Cindyn lempparisävy ja niin ihana, mäkään en enää vaan voinut olla ostamatta tätä.

Tässä on vertailun vuoksi (ettei kukaan pääse sanomaan, että mulla muka olisi jo tämän sävyinen puna) vasemmalla uusi Inglotin huulipunakynäni, keskellä Diego ja oikealla MACin Naughty Sauté. Ihan erilaisia kaikki, eikö vaan? ;)

8 vastausta artikkeliin “Vappuni ja uusi huulipuna

 1. No ne ON kaikki ihan erivärisiä! ;)En mäkään viettänyt vappua sen kummemmin kuin perheen ja lapsen isovanhempien kanssa grillaten. Oikeasti, mä en hirveästi tykkää pakollisista juhlapäivistä! Mutta se on kurjaa kun lapsen kanssa ei oikein voi lähteä keskustaan edes katsomaan Mantan lakitusta, kun ihmiset sikailee niin paljon. ITSEHÄN EN KOSKAAN. No siis, en vielä ainakaan kuuden aikaan enkä lapsiperheiden läsnäollessa! :D

  Tykkää

  1. No eiks vaan olekin!! :DMäkin vastustan periaatteesta sitä, että tänään on pakollinen juhlapäivä, jolloin on PAKKO ryypätä ja ”pitää hauskaa”. Juhannuksesta tykkään, kun silloin voi tehdä noita edellä mainittuja juttuja oman mökin rauhassa ;)

   Tykkää

 2. Ihania punia! On muuten sun syytä, että mun on ehkä pakko tutustua Diego Dalla Palmaan. Löysin Turusta jälleenmyyjän :oEi tuossa sun vapunvietossa ole mitään outoa! Mun biletyskiintiö tuli täyteen kaksvitosena :D Viime aikoina olen tosin käynyt kummallisen usein baareissa, mutta aina autolla kotiin ja seuraavana aamuna freesi olo :)

  Tykkää

  1. Kiitos! Ja suosittelen DDP:tä ehdottomasti, huulipunat ja kynsilakat on ihan mielettömän ihania. Jos piipahdat jälleenmyyjän luona, niin tsekkaapa sellaiset kiiltopunat, mulla on ollut sellainen pinkkinä ja tummanpunaisena, aivan ihania! :)Mä taas en yleensä halua lähteä baariin selvinpäin, asiat näyttää niin karseilta ilman promilleja ;)

   Tykkää

 3. Mäkään en ole koskaan oikein tykännyt vapusta.Tänä vuonna oli tosin kivaa, grillattiin vanhempien uudella mökillä :). Ihmeen hyvin jaksettiin (yli puolen yön), vaikka herätys oli viideltä sinä aamuna. Oi että, ootan kovasti, kun mies lähtee parin viikon päästä kavereitten kanssa mökille, ja saan nyhjätä yksin kotona, harvinaista herkkua!

  Tykkää

  1. Kotona yksin nyhjääminen on ihan parasta! :) Mäkin odotan kovasti, että pääsen vanhempien mökille pitkästä aikaa. Siellä hiljaisuudessa mieli lepää <3

   Tykkää

 4. Heh, mulla taas teekkariwappu kesti sen 2,5 viikkoa… :) Ei tietenkään ryypäten läheskään koko aikaa, vaan kavereiden kanssa yhdessäollen ja erilaisissa tapahtumissa käyden. Meillä on wapunpäivälle myös kaveriporukan perinteitä joita noudatetaan suorastaan pilkuntarkasti!Aivan ihana tuo Diegon puna! <3

  Tykkää

  1. Joo, veljen vaimoke on teekkari, joten olen jotakuinkin perillä siitä, että teekkareiden meininki on jotain ihan muuta, kuin muissa tiedekunnissa ;) Ja sehän on just homman pointti, että kukin tekee sitä, mitä pitää mukavimpana, eikä muiden tarvitse ihmetellä/kauhistella toisten valintoja :)Voi kiitos, mäkin tykkään tuosta jo lähes neonpinkistä ihan hulluna!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s