Kicks · Meikkisiveltimet · Testiryhmä

Vastarannan kiiskenä: Kicks BB Cream Brush

Niinhän se meni meikäläinenkin virran mukana, ylläri.. ;) Marssin viime viikolla Kicksiin ja ostin muun ohessa Kicksin oman malliston BB-voidesiveltimen. Sivellintä on hehkutettu nyt joka toisessa kauneusblogissa, ja olen oppinut, että siveltimen esikuva on Shiseidon samanmallinen kulttisuti, joka maksaa monta kertaa enemmän. Tämän samankaltaisuuden vuoksi moni meikkifriikki vastaanotti tulokkaan suurella innostuksella. Olen lukenut siveltimestä pelkästään positiivista palautetta. 

Hintaa tällä synteettisellä siveltimellä oli 13,90, todella edullinen sivellin siis.

Sivellin on erittäin lyhyt, selvästi lyhyempi kuin meikkivoidesiveltimet yleensä. No, tämähän on teknisesti BB-voidesivellin, mutta en näe mitään syytä, miksei tällä ei voisi levittää muutakin kuin BB-voiteita. Harjakset ovat todella tiiviisti ja siveltimen pää on leikattu viistoon.

Levitin tällä ensimmäisenä päivänä meikkivoiteen (HR:n Color Clone). Työstin meikkivoidetta siveltimen pakkauksen ohjeen mukaan pyörivin liikkein hieman painaen, samaan tapaan kuin levitän meikkivoiteen yleensäkin skunkkisiveltimelläni. Sivellin tuntuu iholla aika kovalta (ainakin skunkkiin tottuneen mielestä), ja tuntui oudolta, kun harjakset seurasivat käden liikettä melko tönkösti. Meikkivoidetta piti pumpata pullosta viisi kertaa, kun normaalisti pärjään kolmella tai neljällä pumppauksella. Jälki ei ollut millään lailla sen parempaa kuin mihin olin tottunut, levittäminen vain vei enemmän aikaa, meikkivoidetta kului enemmän ja levittämiskokemus oli kehnompi. Olin hämmentynyt ja vähän pettynyt, tästäkö kaikki puhuvat?

Meinasin jo avata täällä blogissa sanaisen arkkuni, mutta päätin sitten tieteen nimissä ;) testata levittää siveltimellä kaikkia erityylisiä meikkipohjiani. Seuraavana päivänä levitin tällä meikkipuuterin (Diego Dalla Palma). Meikkipuuteri levittyi kasvoille oikein kivasti. Tosin tuntui, että sitäkin kului normaalia enemmän.

Tässä välissä luin Karkkipäivä-blogista Sannin kokemukset kyseisestä siveltimestä. Sanni levitti meikkivoiteen pienillä maalaavilla liikkeillä ja päätin kokeilla tätä tekniikkaa seuraavaksi. Ja kappas, näin tehden levittäminen sujui mielestäni oikein luontevasti ja jäljestä tuli nätti. Tässä vaiheessa ajattelin, että sivellin on oikein hyvä, mutta en saa siitä mitään lisäarvoa perinteiseen meikkivoidesiveltimeen ja skunkkisiveltimeen verrattuna.

Neljäntenä päivänä, tänään, muistin, että MACin kompaktia BB-voidetta ei saanut millään levitettyä nätisti ”tavallisella” meikkivoidesiveltimellä ja parhaan tuloksen saa aikaan sormin, joita taas en tykkää aina käyttää hygienia-aspektin vuoksi. Kokeilin levittää BB-voidetta Kicksin BB-siveltimellä ja voilà, tulokseksi sain upeasti levittyneen meikkipohjan! Hymy huulilla ajattelin, että jes, saamani lisäarvo on tässä :)

Yhteenvetona todettakoon, että kyseessä tosiaan on erittäin kelpo sivellin, jonka hinta-laatu-suhde on todella kohdallaan. Itse kuitenkin loin siveltimeen blogeissa kulovalkean tavalla leviävästä hypetyksestä niin suuret odotukset, että niiden täyttymättä jääminen oli aluksi karvas pettymys. Varsinkin, kun olen ollut todella tyytyväinen olemassaoleviin meikkivoidesiveltimiini, enkä tarvinnut uutta.

Kiinnostaisi tietää, onko kellään teistä neutraaleja tai negatiivisia kokemuksia tästä siveltimestä? Vai olenko ainoa vastarannan kiiski, jota edes tämä sivellin ei pystynyt täysin miellyttämään? ;)

Edit. Jennin kommenttikenttään linkkaama video muutti elämäni, tai siis videon ohjeiden mukaan kun käyttää sivellintä, niin lopputulos on mahtava! Pieni määrä meikkivoidetta laitetaan valmiiksi kummallekin poskelle, otsaan ja leukaan, ja sitten eikun töpöttelemään, kunnes meikkivoide on häivyttynyt. Todella pieni määrä meikkivoidetta riittää, ja näin lopputuloksesta tule ohut, mutta peittävä. Tämä sivellin on ehdoton suosikkini nyt, eli vastarannan kiiski poistuu takavasempaan ;)

12 vastausta artikkeliin “Vastarannan kiiskenä: Kicks BB Cream Brush

  1. Jennipenni, kiitti! En ollut nähnyt videota, mutta nytpä olen, ja arvaa kuka töpöttelee huomenna niin maan p**keleesti!? ;DHain sen CC:n tänään (oli neljältä enää pari putelia Light-sävyä jäljellä), niin huomenna kokeilen sitten vuorostaan sitä :)

   Tykkää

  2. Heheh! Huomenna Sallukka laittaa töpötellen, jee jee! Meitsi jumittaa edelleen BB-aikakaudella, hommasin tänään Kiehl’sin BB:n (heräte, kyllä vaan) ja hautasin samalla sen hemmetin ostolakon kun siitä ei kerran tullut yhtään mitään. :D

   Tykkää

  3. Hahhaaa, se on oikein! Mitä sitä turhaan itseään kiduttaa, kun kerran sulla selkeästi on todellisia tarpeita ja aukkoja kosmetiikkavalikoimassa ;)

   Tykkää

 1. Meinasin vinkata samasta videosta, mutta Jenni ehtikin ensin! :) Toinen juttu on muuten se, että meikkivoide kannattaa tosiaan laittaa ensin kasvoille ’läntteinä’ ja levittää vasta sitten, sitä kuluu huomattavasti vähemmän. Shiseidohan myös neuvoo tekemään näin, ja aika monessa blogissa on nyt suositeltu ottamaan meikkivoide kämmenselältä. Se on kuitenkin ainakin mun mielestä paljon huonompi tapa, kuluu enemmän ja meikkipohjasta tulee paksumpi. Sanoisin että Shiseidon ohjeita hyödyntämällä tästä siveltimestä saa paljon enemmän irti :) Ja kaikkihan eivät tykkää siitäkäänä, eli ei tarvitse ollenkaan tuntea huonoa omatuntoa jos teistä ei tule parhaita kavereita :D

  Tykkää

  1. Joo, kiinnitinkin huomiota, kun videon meikkaajatäti laittoi läntit meikkivoidetta mallin kasvoille. Voijee, eipä olisi tullut mieleen, että meikkisiveltimenkin käyttöä varten pitää katsoa kaiken maailman videoita, että oppii ”oikean” tekniikan ;) Kokeilen huomenna ja laitan raporttia :)

   Tykkää

 2. Millä levität kasvovoiteen? Mietin vaan, että jos meikkivoiteen levittäminen sormin on epähygieenistä niin mites sitten kasvovoiteen? Itse levitän aina mieluiten sormin myös meikkivoiteet. Purkista/tuubista/mikä onkaan voidetta ensin kämmenselälle ja sitten puhtaiden sormien kautta kasvoille.En ole vielä saanut aikaiseksi hankkia kyseistä sivellintä. En ole pitänyt kiirettä juurikin yllä mainitsemani meikinlevitystavan johdosta. Minä en ole saanut vielä yhdelläkään siveltimellä yhtä tyydyttävää jälkeä aikaan kuin omilla sormilla. Siksi minulla ei ole tuota Kicksinkään sivellintä kohtaan oikeastaan minkäänlaisia odotuksia kaikesta hypetyksestä huolimatta. Haluan kuitenkin hankkia sen, ihan vaan mielenkiinnosta. ;-) Ja luulenpa, että se on ihan toimiva myös mineraalimeikkipuuterieni kanssa eli hukkaostos siitä tuskin kuitenkaan tulee.

  Tykkää

  1. Toki Mohn levitän kasvovoiteet sormin :) En tarkentanut tuohon tekstiin, että nukkumisajan maksimoimiseksi meikkaan usein arkena bussissa. Bussiin päästyäni olen jo ehtinyt koskea vaikka mihin, niin siksi vältän koskemasta ihoon sormilla :)Niinpä, tuo hinta on niin edullinen hyvästä siveltimestä, että sehän oikeastaan pitää ostaa.. ;)

   Tykkää

  2. Jaiks, en ole ikinä meikannut julkisesti. :-D Tai siis ikinä ja ikinä, mutta melkein ikinä ainakaan. Minua se jotenkin nolottaa.Hih, olen enemmän ja vähemmän sivellinfetisisti eli mulle siveltimien haaliminen on vähän niin kuin tapa. ;-D.

   Tykkää

  3. Hih joo tiedän mistä puhut…nimittäin kyllä mäkin menen aina bussin viimeiselle penkkiriville, että mahdollisimman harva näkee puuhani ;) Bussissa on kuitenkin se hyvä, että penkkirivejä ei ole vastakkain, toisin kuin junissa!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s