Diego Dalla Palma · Kynnet

Värikkäät vappukynnet

Yksi viime viikon ostoshurjastelun uusi tuote on tämä ihana Diego Dalla Palman kynsilakka kausisävyssä nro 81. Heti tämän lakan nähdessäni tiesin, että se on saatava, ja niin olivat näköjään ajatelleet monet muutkin, nimittäin ostin kosmetologiltani viimeisen kappaleen tätä sävyä. Halusin heti lakata tällä kynnet, mutta näin vapun kunniaksi monivärilakkaus kiinnosti enemmän, ja laitoin Diegon uutuutta sitten varpaisiin :)

Oli vähän hankala löytää uuteen lakkaani sopivia sävyjä, mutta sitten annoin piutpaut kaikille väriyhdistelyn säännöille ja itse asiassa tykkään lopputuloksesta tosi paljon!

Meillä oli kaverin kanssa yhteinen lakkausiltama, tosi hauskaa ajanvietettä muuten! Yksin kynsien lakkaaminen saattaa joskus olla aika puuduttavaa hommaa. Puhuttiin, että kesälomalla tehdään kivat lakkaukset yhdessä joka sunnuntai :) Kaveri halusi yhdistää kahta sävyä, ja kirkas pinkki ja violetti sopivat tosi kivasti yhteen.

Tässä kaksien kynsien lakkaamiseen tarvitut tuotteet, aikamoinen arsenaali ;) Jännä myös huomata, miten monelta merkiltä lakkoja käytimmekään, itse asiassa joka ikinen tuote on erimerkkinen. Keskellä olevan Dependin Allaround-lakan ostin myös viime viikolla. Mavalan pikakuivatussuihke Mavadry on myös aika uusi ostos, tykkään! Helppo käyttää ja tekee mitä lupaa.

Ihanaa vappua ihanat lukijani, muistakaa syödä ainakin yksi munkki =)

2 vastausta artikkeliin “Värikkäät vappukynnet

    1. No eikö vaan! Mä aion lakata seuraavaksikin jotenkin hauskasti, moniväriset kynnet piristävät yllättävän paljon päivää :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s