Muoti/vaatteet

Lämmintä tunnetta ja villaneuletta

Nyt on pakko vähän hehkuttaa, miten ihania tyyppejä oikeasti on olemassa. Arvatkaa, kuka on tehnyt kuvan ihanan villatakin? Mulle!

Mun työkaverin äiti <3

Työkaverillani Annalla on päällä aina ihanan lämpöisiä neuleita ja neuletakkeja. Joskus lounaalla aloimme toisen työkaverin Tiinan kanssa kyselemään neuleista enemmän. Kävi ilmi, että Annan äiti on neulonut hänelle varmaan 10-20 villapaitaa tai -takkia! Olimme ihastuksesta ihan sekaisin, ja heitimme Tiinan kanssa vitsillä, että Annan mutsihan voisi tehdä seuraavaksi neuleet meille, kun Annalla itsellä niitä on jo riittämiin ;) Noh, seuraavana päivänä Anna toi kaksi jättimäistä muovikassillista täynnä äitinsä mestariteoksia näytille. Niitä sitten (ihan vaan tauoilla ;) sovittelimme ja niin vaan Annan äiti oli sanonut, että toki hän voi tehdä meille neuleet :) Ihana!

Molemmat Tiinan kanssa ihastuttiin sitten tähän jakkumalliseen neuleeseen, ja sitten vain ottamaan mittoja ja äipälle puikot heilumaan :)

En tiedä ihan tarkasti kauanko neuleiden tekemiseen meni, kun olin siinä välissä Thaimaassa. Sanoisin kuitenkin, että kaksi tällaista valmisui alle kuukaudessa. Ja kyseessä on kuitenkin töissäkäyvä ihminen, jolla on aikaa neuloa vain iltaisin ja viikonloppuisin. Niin ja itse asiassa hän teki meille Tiinan kanssa pipotkin sellaisesta ihanasta paljettilangasta :)

Maksoimme tietenkin lankakulut ja vaivanpalkkaa, mutta kun ajattelee, mikä homma näissä oli, ei Annan äippä tätä rahaa saadakseen tehnyt. Olen vieläkin niin otettu, että hän halusi ilahduttaa tyttärensä kavereita, vaikka emme ole koskaan edes tavanneet. Lämmittää kuulkaas ihmiset syrämestä tällainen :)

Pakko muuten kertoa neuleiden teon yhteydessä paljastunut hassu juttu. Mittaillessamme toistemme kriittisiä mittoja neuleita varten (tämäkin tietysti vain tauolla ;), saimme aikamoiset naurut siitä, että mulla on näköjään ihan överipitkät kädet! Muuten neuleeni on kokoa S, mutta mun käden mitta kainalon alta ranteeseen meni koko hemmetin kokotaulukon yli :D Annan äiti oli ihan sitä mieltä, että kyseessä on pakko olla virhe, mutta niin vain hihat ovat ihan sopivat! Myös siskollani on TODELLA pitkät kädet, ja nyt meidät tunnetaan nimellä The long arm family hahahahahhaaaaa!!

Ps Jos siellä ruudun takana pysyy puikot kädessä ja neuletakki miellytti, ohje löytyy Novitan sivuilta täältä :)

18 vastausta artikkeliin “Lämmintä tunnetta ja villaneuletta

 1. Tästä intoutuneena mittasin miehen ja oman käsivarren pituuden :D Miehellä 4cm pidempi käsivarsi ja hän kuitenkin yli 10cm pidempi kuin minä. Tuloksena mulle 54cm pitkä käsi. En nyt sit tiedä onko toi erityisen pitkä kun oon jotain 170cm pitkä. Olisi kiva tietää miten pitkä sun mitta oli ja miten pitkä oot :D

  Tykkää

  1. Hahaa! Joko sä mittasit eri tavalla kuin me tai sitten sä se vasta hehtaarikäsi olet! :D Me mitattiin kainalon alta ranteeseen (siihen luun kohtaan) ja mulle tuli lukemaksi 49 cm, kun samanpituisella kaverilla (167 cm) mitta oli 44 cm. Toki noissa voi sentin heittää sinne tänne mittaajasta riippuen, mutta kun mulla meni lukema kokotaulukon yli, niin päättelimme, että mun käsien on oltava pitkät ;)

   Tykkää

  2. Heh samallalailla mitattiin :DD Oon kyl semmone jättiraaja että jalatkin super pitkät pituuteen ja torsoon nähden. Toki tuossa joku sentti meillä pituuseroa :D

   Tykkää

  3. Hahahaaaaa, mahtavaa!! :D Mun systeri on taas sua muutaman sentin pidempi ja hänen mittansa on 59!! Ihan käsittämätön gorillakäsi :D

   Tykkää

 2. Miten upee! Aivan hullun ihana! Mä rakastan neuletakkeja ja kaikkia just tollasia ihania. Mähän väännän niitä itekin, mut en osais noin hienoa, kuvioita ja kaikkia. Oon saamassa pian yhden villapaidan valmiiks, mut siinäkin mennyt jo monta kuukautta. Täällä on sit lisää asiakkaita, jos tarvitaan! :)

  Tykkää

 3. Ja mulla ihan vitun lyhyet kädet. Tai sit oon vaan luullu et mulla on, koska niitä verrattiin TEIDÄN käsiin!!! Ja hei, te vielä annoitte mulle lempinimeks TORSO!! Who’s laughing now, bitch? ;) Vähän mä putoilen täällä. T. Torso

  Tykkää

 4. Voi eikä, miten ihana neule!! Aivan tajutonta, että joku jaksaa ja viitsii neuloa noin tarkkaa kuviota :) Vai että helppo ja nopee malli, no ei kyllä mun neulomistaidoilla :D

  Tykkää

  1. No niinpä, huomaa kyllä, että kyseinen rouva ei ollut ensimmäistä kertaa pappia kyydissä ;)Hahaa, munkaan mielestä tää ei vaikuta kamalan helpolta ja nopeelta :D

   Tykkää

  1. Hihhihiiiii!! Mutta etkös sä Myy ole aika pitkä noin yleisestikin? Muistan vain jostain blogikuvastasi jalat, jotka vaan jatkui ja jatkui… :)

   Tykkää

 5. Mä en aina tiedä, pitäiskö itkeä vai nauraa, kun Salla ottaa puheeks mun gorilla-kädet :-D Tosin on niitä kommentteja tullu muiltakin… ”Mä en oo ikinä tienny, et kellään voi olla NOIN pitkät kädet” jne. jne. Eniten harmittaa aina se, että aina on kaikki paidat ja takit hihoista lyhyet! Prkl, ei oo elämä helppoa ;-D

  Tykkää

  1. Ahahahahhahaaaaaaa!! Tää käsiasia on kyllä antanu mulle viime aikoina NIIN monet hyvät naurut, notta kiitos vaan jäbälle siitä :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s