Meikkijuttuja · Päivän meikki

Ripsaria alaripsiin vai ei?

Mä laitoin ennen aina alaripsiinkin ripsiväriä. Jostain syystä, jota en enää muista, en ole muutamaan vuoteen laittanut alaripsiin ripsaria kuin juhliin vähän tummemman meikin kanssa. Tällä viikolla kokeilin huvikseni, miltä väri alaripsissä näyttää, ja sehän näytti ihan kivalta :)

Tässä kuvat molemmista vaihtoehdoista. Itse asiassa tarkemmin ajateltuna taisin kyllästyä siihen, että sotkin jatkuvasti alaluomen maskaralla sitä kiireessä laittaessani..

Mitä mieltä olette, ripsaria alas vai ei? :)

10 vastausta artikkeliin “Ripsaria alaripsiin vai ei?

 1. Mulla on aina ripsaria myös alaripsisssä, paitsi jostain syystä yövuoroon en koskaan laita muuta meikkiä silmiin kuin ripsarit yläripsiin. Sellaiset yömeikit, heh.

  Tykkää

  1. Haha, mä taas unohdin mainita sen kun pohjan teen siis aina automaattisesti. En osaa enää juuri lainkaan olla ilman ihan peittävää meikkivoidetta! :)

   Tykkää

  2. Joo, se on ihan sama vaikka olisi miten nätti silmämeikki, mutta jos pohja ei ole kunnossa, niin ei näytä hyvältä! Sama juttu siis täällä, pohja on ehdoton prioriteetti ykkönen :)

   Tykkää

 2. Ripsaria. Mää laitan aina. Se on ollut mulle sellainen ysäriltä jäänyt tapa. Se on varmaan niin, että toisille se sopii, toisille ei. Sulle näyttäisi kyllä käyvän kummatkin vaihtoehdot! :)

  Tykkää

  1. Niinpä, munkaan mielestä en näytä hölmöltä kummallakaan tavalla. Arkena vaan bussissa ripsarilla alaripsiin osuminen on aika vaikeaa.. ;)

   Tykkää

 3. Ehdottomasti alas! Silmät näyttää jotenkin niin orvoilta kun ylhäällä hirveesti pakkelii ja alaraukat jää ihan paitsioon. Mulle riittäis kestovärit alaripsiin, mut ylös lisää pituutta ja tuuheutta. -p

  Tykkää

  1. Hirveesti pakkelia ahhah :D Ja joo sama, väri riittäisi alas mullekin, kun alaraukat on niin lyhyet ja harvat, ettei niille voi ihmeitä tehdä kuitenkaan..

   Tykkää

 4. En koskaan laita ripsaria alaripsiin tarkoituksella, vaan sitä menee niihin hiukan silmiä räpsäyttäessa (varsinkin jos on kostea/hitaasti kuivuva mascaramassa). Mulla on aika pitkät alaripset, joten ne näyttää suhteessa yläripsiin oudoilta voimakkaasti meikattuina. Tummennan silmämeikin aina myös alaluomen ulkonurkkaan, mutta varsinaisen ripsaroinnin jätän pois.

  Tykkää

  1. Mulla taas on aika säälittävät alaripset, ja välillä tuntuu, että kannattaako näitä nyt korostaa ;)Mutta itse asiassa muistin juuri miksi lopetin alaripsarin käytön: käyttämäni Rubinsteinin Lash Queen sotkee aina alaluomen, vaikka tekisin mitä! Ei siis varise, vaan suttaa… Ei nättiä, ei yhtään!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s