Hamstraus · Ihonhoito · Joulukalenteri · L`Occitane · Meikit

Odotatko mun kanssa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka kuluva marraskuu on ollut väsyttävin vuosiin (viisi viikkoa kestänyt flunssa lienee tähän isoin syyllinen), ja vastoinkäymisiäkin on tullut kohdattua, odotan alkavaa joulukuuta yhtä innolla kuin aina ennenkin. Tai ehkä vielä tavallistakin enemmän, koska nyt mulla ei olekaan yhtä kosmetiikkajoulukalenteria vaan KAKSI! Kyllä vaan, enhän mä voinut sitä L´Occitanen joulukalenteria oikeasti vastustaa, vaikka olin jo mennyt jo hankkinut Look Fantasticin oman kalenterin ja maksanutkin siitä maltaita (n. 95 euroa).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suomen L´Occitanen kalenterin hinnassa oli PAKKO olla virhe, koska kalenterin hinta Briteissä oli 39 puntaa ja Suomessa 39 euroa :D Olen vieläkin vähän kummissani kalenterin halvasta hinnasta, joka kyllä sinetöi oman ostopäätökseni. Ihan törkeän siistiä päästä availemaan näitä luukkuja! Kuulin kuitenkin valitettavasti monelta, että verkkokaupan onnistuneen kalenteritilauksen jälkeen tuli pari päivää myöhemmin ei oo -viesti :( Jotkut sitten saivat vielä tämän jälkeen uuden viestin L´Occitanelta, että kalentereita saatiin lisää, joten toivon tosiaan, että teidän lukijoiden joukossa ei ole sellaisia, jotka jäivät tällaisen virheen takia ilman!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja entäs sitten tämä. Siis LF:n kalenteri on aivan jäätävän kokoinen. En tiedä, välittyykö koko kuvista, mutta siis tämä on valtava. Hain kalenterin pakettiautomaatista kauppareissun päätteeksi ja pienen paketin sijaan sainkin raahata kotiin 3,3 kg painavan laatikon :D Tän on NIIN pakko olla hyvä!

Kolmas kalenterikin mulle tulee, nimittäin maanantaijoulukalenteri siskolta. Esittelen varmaankin kaikkien kalenterien luukkujen sisällön viikottain, samaan tapaan kuin viime vuonna. Odotan ihan sikana, että kuulen sitten teiltä lukijoilta mielipiteitä luukkujen tuotteista, koska tiedän, että näitä kalentereita on teilläkin! Lupaan myös esitellä siskolle kyhäämäni maanantaijoulukalenterin sisällön ennen kuin luovutan sen vastaanottajalle :)

Eräs lukija sanoi ihanasti aiemman postauksen kommenttikentässä, että hän odottaa joulun odotusta. Ja kuulkaa samoin! On jotenkin sellainen lämmin fiilis marraskuun kylmentämissä sisuskaluissa. Kohta pääsee taas fiilistelemään <3

Ps Lähden huomenna muutamaksi päiväksi Köpikseen, joten jos kommentteihin vastaamisessa on viiveitä, niin älkää huolestuko :)

27 vastausta artikkeliin “Odotatko mun kanssa?

 1. Nyt on kyllä pakko sanoa että oon älyttömän pettynyt L’occitanen toimintaan joulukalenterin suhteen :( Monien muiden joukossa sen tilasin viime viikon maanantaina nettikaupasta, ja pari päivää myöhemmin tuli viesti ettei niitä kalentereja olekkaan olemassa sen maksaneille asiakkaille.
  Yhä edelleen odotan rahojani takaisin siitä… Lisäksi henkilökuntaa ei kiinnosta vastata asiakkaille, olen lähettänyt monta kyselyä samasta asiasta ennenkuin sieltä on vaivauduttu mitään vastaamaan.

  Aika pettymys koska niin innolla odotin L’occitanen joulukalenterin saavani! Ei nyt siis ole mitään kosmetiikkajoulukalenteria :/

  Tykkää

  1. Sama homma täällä! Rahoja odotellaan edelleen takaisin ja kauhea huonoa asiakaspalvelua olen saanut. Meni kyllä hyvi paljon metsään tämä Lokkitanen diili. Itse maksoin verkkopankin kautta mutta nyt saan joka päivä sähköpostia, jonka mukaan minun pitäisi luoda tili Paytrailille palautusta varten. Ei onnistu! Eilen sain myymäläpäällikön kiinni ja hän lupasi, että asia selvitetään mahdollisimman pian. Eihän se toki korvaa pettymystä, huonoa asiakaspalvelua eikä energian menetystä sähköpostitteluun. Onneksi sain itselleni Essencen ja Makeup Revolutionin kalenterit mutta tämä olisi ollut ensisijainen valinta, koska tiedän noista kahdesta tulevan melko paljon jo itselläni olevia tuotteita. Odotan silti joulun odotusta, vaikkakin vähän pettyneenä *mököttää* :D.

   Tykkää

  2. Voi kurjuus :( :( Ymmärrän NIIN hyvin, että harmittaa. Itsekin olisin ihan maani myynyt. Onneksi joitain muita kivoja kalentereita taitaa vielä saada, jos yhtään lohduttaa.

   Tykkää

 2. Kiva nähdä taas mitä sinun kalenterien luukuista ja paketeista paljastuu! :) Mistä muuten tilasit L’Occitanen kalenterin. Minäkin yhdyn siihen että odotan joulun odotusta.

  Tykkää

 3. Valitettavasti minäkin jäin ilman Tanen kalenteria, vaikka olin sen nettikaupasta luullut saaneeni ja jo maksaneenikin.
  Luulenpa että vähän katkerana tulen seuraamaan mitä luukuista löytyy :-(

  No, pientä lohtua antaa se että sain vihdoin sen UD:n luomen pohjustajan joka on ollut ehdottomasti kaiken odottamisen arvoinen :-)

  Tykkää

 4. Mulla ei tänäkään vuonna ole kuin raaputusarpakalenteri, niin kuin joka vuonna :D Kiva päästä näkemään hei kuitenkin, mitä teidän kalenterien luukuista tulee, toi LF kiinnostaa ihan hirveesti! :D Mukavaa Köpiksen matkaa :)

  Tykkää

  1. Hei joo, mäkin oon saanut painostettua äidin ostamaan arpakalenterin aika monena vuonna :D Kiva kuulla, että kalenteripostaukset kiinnostavat!

   Terkkuja Köpiksestä, täällä juuri syödään paikallisia suklaaherkkuja ja katsotaan piirrettyjä serkkutyttöjen kanssa :)

   Tykkää

 5. Viilankatoluvan Petran sanoin: kova annoskateus täälläkin! :D

  Jään kyllä nii-in innolla odottelemaan, mitä tuosta LF:n muhkusta paljastuu! :)

  Tykkää

 6. Mä menin jo kattomaan tuon LF kalenterin sisällön you tubesta ja täytyy sanoa että ei harmita etten siihen tuhlannut rahaa. Lóccitanen olisin minäkin halunnut mutta en ehtinyt ajoissa netistä sitä napata :(

  Tykkää

 7. Täälläkin yksi joka jäi ilman L’Occitanen kalenteria. Ja yhdyn edellisiin että huonoa/hidasta on asiakaspalvelu! :( Kyllä harmittaa!!!

  Tykkää

 8. Olen ihan pikkuisen kade. Ihan vain pienesti ;) Ensi vuonna kyllä hankin jonkunlaisen kosmetiikkakalenterin. Toivottavasti availet näitä tuotteita täällä blogissa, niin nähdään mitä pitävät sisällään =)

  Tykkää

 9. Minäkin jäin nuolemaan näppejäni ilman L’Occitanen kalenteria eikä henkilökunnalla tuntunut olevan aikaa vastailla sähköposteihin lainkaan. Seuraan silmätarkkana!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s