Asusteet · Diptyque · Meikkijuttuja · Rituals · Shoppailut · Tuoksut

Tukholman tuliaiset

Tuliaissaldoni ei taaskaan ole suurensuuri, mutta joka ikisestä jutusta olen tosi onnellinen! :) Sain joululahjaksi Diptyquen voidemaisen parfyymin, johon rakastuin ihan täysin. Tässä pari viikkoa sitten kävi onneton rähmäkäpälän moka, nimittäin liukas kuori lipesi käsistäni ja lensi suoraan meidän pesukoneen taakse (ei tietenkään sivulle vaan taakse). Pesukone on kylppärin kaapin alla siten, että kone on vain muutamia senttejä kapeampi, kuin sille varattu väli. Parfyymia ei saa alta mitenkään pesukonetta  kokonaan pois paikaltaan siirtämättä. No, sitäkin yritettiin (onneksi en ollut kotona kuuntelemassa sitä kiroilun määrää ;) mutta kaikki johdot, jotka tietenkin ovat jotenkin supervaikeasti kiinni, olisi pitänyt irrottaa. Parfyymini jäi siis pesukoneen taakse odottamaan seuraavaa muuttoamme hamassa tulevaisuudessa. Mikä ihana oikea syy päästä ostamaan uusi vastaava tuote :). Halusin kuitenkin ostaa toisen tuoksun ja päädyin ostamaan L`Ombre dans l`eau -nimisen tuoksun, joka on kesäisempi kuin vanha Do Sonini. Uusi tuoksu sopii kevääseen ja kesään kuin nenä päähän, tuoksussa on muun muassa mustaviinimarjaa :) Oli jännä huomata miten paljon vahvempi tämä tuoksu on verrattuna vanhaan, pitää oikeasti olla tarkkana, etten myrkytä kanssamatkustajia bussissa tai työkavereita työpaikalla ;)

Toinen kosmetiikka-must have reissulla oli Ritualsin liike. Olin ehtinyt jo käyttää Bed and body mistini kahdessa kuukaudessa loppuun (siis NIIN ihana tuote, käytän iltojen lisäksi myös päiväunille mennessäni hih), joten sellainen piti saada. Toinen ostamani tuote oli Extra rich & caring hand balm, kokeilin tuotetta kuiviin käsiini liikkeessä, ja ostospäätös oli tehty. Ihanan tuoksun lisäksi koostumus todella on balsamimaista, voide sulaa käsissä levityksen aikana ja kosteuttaa ihanasti. Tähän väliin voisin muuten todeta, että mulla oli matkakäsirasvana Sebamedin Hand & Nail Creamia, ja pakko sanoa, etten muista milloin olisin kokeillut noin surkeaa käsirasvaa! Voide on ohutta, eikä edes juurikaan kosteuta, ja pahin ei-ei on mielestäni se, että voide peseytyi pois käsistä vielä yhdeksän tuntia levityksen jälkeenkin, eli imeytyikö siitä käsiin oikeastaan yhtään mitään? Taas voi kiitellä näytteitä, tähän käsivoiteeseen en tule ikinä rahojani tuhlaamaan.

Pirteä pinkein tähdin koristeltu keväthuivi on Stylesnob-merkkinen ja löytyi laivalta rutkasti halvemmalla, kuin mitä olin samaa huivia kuolannut Helsingin Valkoisessa elefantissa. Hyvä tuuri! :)

Älkää suuttuko, mutta tämän kassin sisältöä en voi paljastaa ennen elokuuta. Kyseessä on nimittäin juhlamekko siskoni häihin! :) Lupaan, että tulette näkemään kyseiseltä päivältä niin paljon kuvia, ettette jaksaisi koko mekosta enää kuullakaan ;) Olen kyllä tosi onnellinen tästä ostoksesta, harvoin mitään ”pakollista” löytää näin vaivatta ja ennalta suunnittelematta.

Seuraava reissuni suuntautuukin sitten Ranskaan, kosmetiikan luvattuun maahan…. Voitte uskoa, että ostoslistaa on jo alettu tehdä..! =)

2 vastausta artikkeliin “Tukholman tuliaiset

  1. Meikä on niin rakastunut siihen ritualsin suihkuvaahtoon minkä sain sulta, etten tiedä onks paluuta enää mihinkään shittiin… Damn! :)-p

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s