Luomivärit · MAC · Päivän meikki · Shoppailut

MAC Pro Longwear Paint Pot

Kauan ette saaneet olla mun MAC-jutuilta rauhassa, koska uutuutta pukkaa MACille sitä tahtia, että heikompaa hirvittää! Tämänhetkinen uusin uutuus on limited edition Paint Potteja. Nämä Potit ovat siitä erilaisia kuin normaalissa kokoelmassa olevat, että nämä ovat vedenkestäviä. Tämän lisäksi niissä on aika paljon helmiäistä, mikä sinänsä on minusta jännä yhdistelmä vedenkestävyyden kanssa.

Mulla oli aika vaikea valinta sävyn kanssa. Yksi kokoelman sävyistä oli sama Let me pop, kuin mikä mulla jo on, toinen oli melkein yksi yhteen mun MUFEn luomivärikynän kanssa… Loppujen lopuksi päädyin kylmään vaaleaan harmaaseen, jossa on aavistus violettia eli Dangerous Cuvée. Laitoin Potia tietysti heti seuraavana päivänä, ja levitys oli synteettisellä siveltimellä jotenkin tosi vaikeaa. En meinannut saada tasaista lopputulosta millään, vaikka sama sivellin toimii muiden Potieni kanssa vallan mainiosti. Olin koko työpäivän vähän epävarma meikistäni. Lähdin suoraan töistä siskon kanssa laivalle, ja päätin tehdä meikin vanhan päälle kun en jaksanut ottaa niitä pois (olin ehkä jo arvannut tämän laiskuuteni, koska olin laittanut mahdollisimman pitkäkestoiset pohjatuotteet, mm. diego dalla palman meikkipuuterin). Levitin Potia ronskisti sormella, ja sain paljon paremman lopputuloksen! Huomasin myös, että ohuena kerroksena sävy näyttää pelottavan paljon turpaansaannin jälkimainingeilta, joten reipas kerros tästä lähtien siis ;)

Kuvan laatu ei ole paras mahdollinen, mutta kyllä siitä olennainen välittyy. Tein meikistä tosi kylmän, Potin lisäksi laitoin MAC AG violettia rajauskynää ja huulille MAC Naughty Sauté -punaa. Pinkki kaulakoru täydensi kokonaisuuden :)

Iloiset siskokset <3

2 vastausta artikkeliin “MAC Pro Longwear Paint Pot

  1. Teissä on kyllä samaa näköä! :)Mä laitan useimmiten Paint Poteja sormin, mun mielestä niitä on helpompi annostella sillä tavalla. Tummempia sävyjä tosin pitää häivytellä siveltimellä, mutta silloin ainakin minun yksilöni karisevat helposti. En tiedä ovatko ne sitten jo hieman kuivahtaneet. Pitää kokeilla sitä sun vinkkiä :)

    Tykkää

  2. Olen huomannut saman, jos yhtään häivyttää kuivunutta pintaa, niin se tuppaa karisemaan helposti. Nopeus on valttia :)Joo, me ollaan kaksosia =)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s