Asusteet · Muoti/vaatteet · Toivepostaus

Toivepostaus: Keväistä pukeutumisinspiraatiota

Kun katson ulos ikkunasta, niin kuulkaas räntäähän siellä sataa. En meinannut uskoa silmiäni, kun tämän äsken huomasin. Näillä mennään, muuta ei voi. Paitsi tietty toivoa, että kadut sulaisivat NYT HETI! :) Jatketaan kuitenkin toivepostauslinjalla, tällä kertaa vuorossa on katsaus niihin vaatteisiin ja asusteisiin, jotka tekevän mun kevätlookkini. Näitä vaatteita en ole ostanut tätä kevättä varten, vaan tarkoituksena on valottaa vähän sitä, miten mun pukeutumiseni yleensä muuttuu kevään tullessa.

Yksi tärkeimmistä jutuista kevään tullen on värikkäät farkut. Ostin pinkit farkut ensimmäisinä reilu vuosi sitten, ja tykästyttyäni niihin ihan täysin, ostin viime kesänä oranssit ja nyt tänä keväänä mintunvihreät. Talvitakkilookkikin muuttuu paljon pirteämmäksi, kun takin helman alta pilkottaa jotain värikästä.

Jatketaan alaosalinjalla, kevät (ja kesä) ei ole mitään ilman löysiä, ohuita ja leveitä housuja. Ne ovat maailman mukavimmat jalassa ja viileät kuumana kesäpäivänäkin. Mulla oli aluksi pieni pelko siitä, että housuni yhdistetään vanhojen hyvien aikojen sallihousuihin. Pääsin kuitenkin ajatuksesta nopeasti yli, ja nyt odotan kuumeisesti, että pääsen vetäisemään jotkin rentoiluhousuista päälle.

Värikkäät, hieman löysät topit on myös jo kaivettu kaappien syvyyksistä. Topin päälle vetäisen töihin ohuen neuletakin tai kietaisupaidan. Väriä voi toki olla vain ala- tai yläosassa, mutta itse en vierasta ollenkaan ajatusta, että sekä housut ja toppi olisivat värikkäät. Neuletakki ja kengäthän voivat sitten olla rauhallisen väriset.

Mitä topin ja ohuen pitkähihaisen paidan päälle sitten puetaan? No nahkatakki tietysti :) Mulla on kuvassa näkyvä musta biker ja ruskea pusakkamallinen takki. Tykkäisin käyttää nahkatakkia vaikka vuoden ympäri. Se nyt ei ole mahdollista, mutta nahkatakistakin saa vähän viileämmän ilman takin pukemalla sen kanssa lämpimän kaulahuivin ja laittamalla sen alle pidemmän neuleen.

Vedenpitävät Sorelini vaihtuvat (heti, kun se on mahdollista) tennareihin. Olen aika mukavuudenhaluinen ihminen kenkieni kanssa, joten ne ovat lähes kaikki matalia :)

Yksi harvoja poikkeuksia on Acnen nilkkurini, ne ovat korostaan huolimatta tosi hyvät jalassa.

Asusteilla saa helposti ja kätevästi kevätfiilistä asuun. Aurinkolaseja käytän aina kun paistaa, pää tulee kipeäksi siristelystä :) Ja arskat näyttävät mielestäsi tosi kivoilta ja tekevät asusta viimeistellyn näköisen. Sitten kun piposta pääsee eroon, pääsee käyttämään kaikkia kivoja pantoja. Maailman helpoin huonon tukkapäivän pelastaja muuten ;)

Mietin tuossa muutama päivä sitten kuvatessa, että näinköhän olisi pitänyt ottaa postaukseen mukaan jo kesäkengätkin. Sään huomioon ottaen ei taida olla hirveä kiire, huoh. Teen vaikka sitten kesävaatepostauksen erikseen :).

5 vastausta artikkeliin “Toivepostaus: Keväistä pukeutumisinspiraatiota

 1. Jee, tää oli huippukiva postaus :))))!!!! Ihanan keväistä! Mä kans haaveilen et täytyy kyl saada edes joku näistä: uudet värikkäät housut, kesä-lökä-housut, toppeja, pantoja :DKiitos postauksesta!!

  Tykkää

 2. Ps. tää varmasti oli se lempiasu-toivepostaus. Mutta liippas tosi läheltä myös mun toivepostausta! eli kaks kärpästä samalla iskulla ;)

  Tykkää

  1. Joo, tää oli jotain sinne päin, en tiedä tarkoittiko toivoja (Reetta) ihan tätä, mutta tällainen tuli ;) Teen kyllä sellaisen kollaasipostauksenkin varmasti ennemmin tai myöhemmin!

   Tykkää

 3. Joo, tää oli just sellanen, ku olin toivonuki =) Sorry, vähän kestää tää kommaillu, vaik kyl mä luen ihan kaikki postaukset!!Must noi salihousut on ihan parhaita =D Jotenki ne ei vaan mun päällä näytä yhtään siltä, ku pitäis… MC Hammer on tehny uuden paluun, ahhhahahaahahaaa

  Tykkää

 4. Kiva, että oli mieleinen postaus :) Ja ei hätiä, mä uskon kyllä, että jäbä lukee vähintään sieltä sähköpostin kautta! ;)MC Hammer nimenomaan, jätkällä oli tyyli hallussa ;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s