Luomivärit · Meikkijuttuja · Päivän meikki · Reissut · Ruoka ja juoma

Terkkuja Tukholmasta ja meikki MUSin Ruby-luomivärillä

Terveisiä aurinkoisesta Tukholmasta! Oltiin siskon kanssa risteilyllä nauttimassa maisemanvaihdoksesta, hyvästä ruoasta ja pienestä shoppailusta :)

Bongattiin NK-tavarataloa vastapäätä ihana kahvila! Joe & The Juicessa myytiin ihania tilauksesta valmistettavia mehuja. Mä valitsin kiiviä, mansikkaa ja omenaa sisältävän juoman ja tietysti ison laten. Mehu vei oikeasti kielen mennessään ja täytti vatsankin pitkäksi aikaa. Suosittelen lämpimästi! :)

Lounasta syötiin TGI Friday`sissa.

Tässä toisen illan meikki. Esittelin vähän aikaa sitten MUS-kokoelmani, ja MaaLilla-blogin Jenni kysäisi, onko mulla meikkikuvaa, jossa olisin käyttänyt Ruby-luomiväriä. Yritin etsiä, mutta en löytänyt sellaista mistään. Tilanne piti siis korjata :)

Silmissä on persikkainen MAC Paint Pot Let me pop, MUS Muffin ja MUS Ruby (hohtava oranssi) ja rajauksena MACin tummanruskea kynä. Alaluomella MUS Gold digger ja sisärajaus Isadoran Blonde-inlinerilla. 

Tällainen meikki tuli, aika kiva mun mielestä. Mitäs sanotte? :)

8 vastausta artikkeliin “Terkkuja Tukholmasta ja meikki MUSin Ruby-luomivärillä

  1. Ooh! Ompa nätti! Kiitos tästä, onnistuit tosi hyvin, kaunis. Mä oon onistunut saamaan sillä vaan ”silmätulehdusmeikit”, siksi olen enimmäkseen käyttänyt Rubya poskipunana, mutta nyt kyllä ehdottomasti kokeilen uudelleen silmiinkin!

    Tykkää

    1. Voi kiitos Jenni!! :) Kokeile ihmeessä sinäkin ja laita kuva sitten blogiin! Ja on mullakin kokemusta noista silmätulehdusmeikeistä. Aina ei voi onnistua ;)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s